Heel tevreden!

Wij zijn ontzettend tevreden met het peuterbedje maar ook zeker tevreden over de snelle nette levering!

Goed artikel en op de juiste afgesproken datum geleverd.

Afspraak over het te leveren artikel nagekomen, is een cadeau dus weet niet hoe de staat van het artikel is. De ontvanger was er in ieder geval heel blij mee

Snelle levering en goede voorraad

Terwijl in heel Nederland de trampolines uitverkocht waren, vond ik hier nog een goede, en binnen 1 dag bezorgd! En top kwaliteit.

Heel goed,dacht dat er een trapje bij de trampoline zat maar was niet t geval later moeten regelen. Ondanks de corona was het pakket op de juiste datum toch geleverd en de tijd ook. Prima 👍👍

Snel , eerlijk en mooie prijs

Ik heb barkrukken besteld. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

service was super

Als je een deel van het pakket mist word het gelijk geregeld dank daar voor we genieten van de party tent nu die compleet is

Precies naar verwachting

Levering klopte en precies op datum zoals aangegeven. Keurige service.

Later geleverd dan aangegeven maar wel netjes doorgegeven dat dit het geval was; rest prima geholpen en antwoord gekregen.

Goede prijs, goede levering

Trampoline kwam een dag eerder dan aangegeven, en voor een goede prijs!

Super snelle levering tijdens de corona-perikelen

Super snelle levering van de trampoline. Kunnen andere leveranciers nog iets van leren. De kids zijn helemaal happy!

Prima trampoline. Zeker voor die prijs.

Mijn kids hebben er veel plezier aan. Wij hebben hem snel in elkaar gezet. Het boekje had echter iets duidelijker gekund.

Ik ben superblij met mijn hangstoel.

Prachtige, gemakkelijke, praktische hangstoel.

Uitstekend ben heel blij met mijn loungeset

Netjes afgeleverd

snelle en nette levering

pakketje werd netjes volgens de afgesproken levertijd geleverd!

Vlot en goed, zeker ook de kwaliteit.

Bij mijn eerste bestelling zat een manco. Kan gebeuren, en met één eenvoudig mailtje was het reeds opgelost. Diezelfde dag kreeg ik al bericht van trackingnummer van de nalevering, dat is pas snelle opvolging!

Goed service, snelle levering

Mooie kaptafel aangeschaft. Bij aankomst bleek er iets stuk en binnen een dag kreeg ik het vervangend onderdeel thuisgestuurd! Echt super goede service en dat voor een mooie prijs. (Kaptafel Elke wit)

Kreeg wel 2 barkrukken geleverd ipv 1. Maar de 2de wordt weer opgehaald

Prima service...!!

Goede service....! Zoals beschreven...en levering netjes op tijd!

Snel, kwaliteit op zowel product als service

Ik had 2 hondenbenches besteld, maar er was maar 1 geleverd. 1 telefoontje en 2 min later was de ontbrekende bench onderweg. Super service. Ook het product is kwaliteitsvol en stevig...Ik ben overtuigd

Verdeelde mening

Ik heb heel lang moeten wachten op mijn bestelling door omstandigheden 24-3 besteld en 15-4 ontvangen. Echter de klantenservice was heel erg vriendelijk en goed bereikbaar zowel telefonisch of via de mail dus daarom toch voldoende 😁 De Kids zijn heel erg blij met hun trampoline

Mooi bankje maar geen teakhout

Mooi bankje en eenvoudig in elkaar te zetten, helaas niet zoals omschreven op de site, van teakhout

Professioneel

Alles is heel duidelijk, vriendelijk, ordelijk, stipt! Echt aangeraden!

Bedankt voor de bestelling

Dank je wel voor de bestelling

Uitstekend verpakt en nette stipte levering.

Is keurig netjes verpakt -en op tijd geleverd.

Betrouwbaar

Tot 2 maal toe is de levering uitgesteld van mijn trampoline. Ik werd echter keurig ten woord gestaan en de excuses werden dan ook door mij aanvaard. Moeilijke corona tijd voor de leverancier maar wel aan zijn verplichtingen voldaan.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.