Door de corona gaan de kinderen niet naar school. Daarom de trampoline besteld, een hele leuk trampo

Een leuke trampoline voor de priijs. Lieve medewerkers en snelle levering. De kinderen zijn er heel blij mee. Thanks

Uitstekend!

Goede snelle service en super blij met mijn aankoop!

Stipte levering!

Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Alles naar wens

Hele goede ervaring

Wij hebben een trampoline besteld. Netjes geleverd.

Communicatie kan beter

Door corona verlate levering, twee keer over moeten bellen, jullie hadden ook kunnen mailen met info over verlate levering.

goede service

ondanks moeilijke tijden, levering op tijd

Goede communicatie

Tuinset besteld, kwam iets later dan verwacht, maar werd uitstekend gecommuniceerd! Levering erg snel, en netjes, ondanks corona tijd! Tuinset was ff puzzelen, maar resultaat mag er zijn.

Goede ervaring met dit bedrijf!

Trampoline voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Sneller geleverd dan verwacht in deze corona tijd. Contact met klantenservice verliep prettig. Jammer dat er niet standaard een verenspanner bij de trampoline wordt geleverd.

Goef

Paar dagen later geleverd maar door de coronatijd is het te verstaan. Anders heel tevreden! Mvgn

Lange levertijd

Op het moment van bestelling stond dat het product op voorraad was. In de bevestigingsmail stond ook dat het de volgende dag geleverd zou worden dit was helaas geen waar. 10 april kreeg ik een mailtje dat de stoel geleverd zou worden op 14 april, maar 14 april kreeg ik weer een mail dat er logistieke problemen waren.. Nog steeds aan het wachten op de egg hangstoel.. En hopelijk kunnen we dan de stoel in gebruik nemen met dit mooie weer.

Duidelijk en snel

Geen opmerkingen alles goed!

Zeer Goede sevice

Er ging iets met verzenden niet helemaal goed. Dankzij de super service en de snelheid waarmee dat ging probleempje zeer snel opgelost. Goede servive daar hou ik van. Mvg Bas

na een telefoontje één dag te laat geleverd

Eerste maal besteld. Zal misschien nog eens opnieuw bestellen. Enkel vond ik het jammer dat de prijs die op de website stond, niet de prijs was die ik uiteindelijk moest betalen. Leveringskost naargelang het gewicht? Beer woog 4,5kg dus volgens de site zou dit 6.5€ kosten. Maar dit was 7.5€. Dan verder geklikt en kwam er nog eens ongeveer 2€ bij omdat ik België had aangeduid . Dus 9,95€ betaald voor een dag te laat te leveren. Een dag na mijn zoon zijn verjaardag. Jammer jammer

Zeer tevreden na correcte oplossing.

Na twee maal een probleem met de levering van de trampoline is het probleem vandaag alsnog zeer netjes afgehandeld door de Customer Service. Heel erg bedankt hiervoor. Hopelijk kunnen morgen dan ook echt springen.

Vrijdag besteld. Zaterdag in huis. Product precies zoals omschreven. Helemaal happy.

Uitstekende service

Correct, adequaat en snel

Top service !!!

Ik had 8 stoelen besteld maar kreeg 1 pakket waar er 4 inzaten. Daarom nam ik onmiddelijk via mail contact op om te weten wat er mis was gelopen. Ik werd binnen het uur al gecontacteerd,waarin ze eerlijk zeiden dat er een missing was gebeurd in het magazijn en ze zich hiervoor excuseerden en ze het zo spoedig mogelijk zouden oplossen . Diezelfde dag om na 20u kreeg ik nog een mail met nogmaals hun excuses en dat de ontbrekende doos in transport was ! Daarom ben ik suuuuper tevreden ,want ook al ging er iets mis.... ze hebben mij zeer vriendelijk en zeer snel geholpen ! Top ! Doe zo verder 👍

Bij website laagsteprijsgarantie , 2 barstoelen besteld gelukkig zat alles bij de aankoop wat er moest in zitten

Mooie trampoline voor weinig geld

2,5 week levertijd voor de trampoline (dit was netjes aangegeven op de site) maar dit was het waard! Goede kwaliteit en veel spring plezier

Krabpaal

Levering was de volgende dag, ook al is het coronatijd... heel fijn, mijn beestje ook weer blij en voorzien van een nieuwe krabpaal. Prijs was prima, vond de uitleg van het opgangsysteem van het trapje wel een beetje vaag. We hebben 2 systemen kunnen samenvoegen tot 1 grotere krabpaal, dus dat werkte ook goed.

trampoline besteld, Kwam eerder binnen, als aangegeven, Kids zijn blij, en wij dus blij,

Goed.

Trampoline kwam paar dagen eerder als was aangegeven tijdens bestellen. Ik wist dat de levertijd 3 weken was. En kwam keurig paar dagen voor aangegeven datum. Kids blij.

Ondanks corona toch snel geleverd.

Bestelling is uiterst correct door u behandeld ondanks de moeilijke omstandigheden.

Veel te lange levertijd

Ondanks de wat langere levertijd toch netjes afgeleverd en een hele aardige klantenservice.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.