Prima ervaring hiermee.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de levering van onze trampoline. Levering was nog eerder dan verwacht. Toppers.

door de situatie kwam het pakket later

debeschrijving die er bij zat was totaal niet klantvriendelijk uren bezig geweest

Geweldige klantenservice

In verband met de Corona-crises besloten om een trampoline te bestellen. Deze was initieel op voorbestelling met verwachte leverdatum van 16 april. Onze dochter is de 23e jarig. Hierna volgde een poosje later het bericht dat ivm de grote drukte de levering mogelijk in mei zou plaatsvinden. Na contact te hebben opgenomen met Maudy van de klantenservice met uitleg van verjaardag van onze dochter, is er tóch een passende oplossing gevonden en kan ze nu al zelfs ruim voor haar verjaardag al lekker springen op haar trampoline! Super fijn nu met het mooie weer en het aangeraden thuisblijven. Dankzij de flexibiliteit van dit bedrijf! Wij zijn enorm dankbaar voor deze service. Trampoline heeft verder een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Even een klusje om in elkaar te zetten, maar staat als een huis nu. Materialen voelen degelijk en solide aan. Al met al zeer tevreden met deze aanschaf!

Snelle klantenservice, Snelle levering en goede producten

Na het bestellen van een trampoline in de hele lockdown was het een beetje afwachten. De meeste handelaars melden dat een pakketje 5-12 dagen onderweg zou zijn. De trampoline was er echter al na 3 dagen helaas ontbrak een van de drie dozen. De klantenservice kon ons snel een duidelijk antwoord geven. De volgende dag zou het er moeten zijn maar kwam het nog niet toe waardoor we opnieuw contact opnamen. Wederom kregen we een goede uitleg en werden we snel geholpen we merkten dat ze er zelf door aangedaan waren en we hadden het pakketje de volgende dag bij ons. Een tevreden klant.

Half geleverd

Heb al meermaals gemaild en foto’s doorgestuurd maar ik krijg geen mail terug dus weet niet wanneer ontbrekend stuk toekomt!

Snelle en correcte levering

Bestelling binnen 2 dagen geleverd. De bezorgservice was zeer correct. 2 zeer beleefde buitenlanders.

keurig terug gebeld en opgelost

zo moet een klantenservice en bedriif omgaan net zijn klanten

Dik oke

Mooi geleverd mooi verpakt top service

Goed service

Goede service. Spullen zijn ruim op tijd en in prima staat geleverd

Geweldig!

Mooie trampoline, goede kwaliteit Eerder bezorgd dan gepland, dus ik ben helemaal tevreden!

Heel goedkoop !!!

Ik wou een nieuwe design stoelen kopen. Allang gezocht tot dat ik deze website vond. Zo goedkoop dat ik een beetje onzeker voel. Maar toch kocht ik 2 stoelen. Ik heb 1 dag later dan de verwachte datum gekregen. Maar met deze Corona gedoe vindt ik dat ik wel heel snel heb gekregen. De stoelen is super mooi ik ben er heel bij mee. 1 van de stoelen is een beetje oneven. Maar voor de prijs dat ik heb betaald, het stoort mij niet.

Zeer goed, snelle levering

Inderdaad lage prijs, komt wel nog BTW bij. Ondanks dat nog goedkoper. Snelle levering 1 dag

Stipte afspraken die nageleefd worden

Mooi product zoals afgebeeld,snel besteld en geleverd,kortom,Top

In eerste instantie te weinig ontvangen maar dit is prima opgelost waarvoor dank

Vlotte levering en rechtzetting

Stoelen gekocht. Bij één van de stoelen was 1 verkeerde poot geleverd. Maar dit werd na 1 telefoontje onmiddellijk opgelost.

Excellent Online service

I ordered a couple of days ago trampoline for my kids, wait a little longer but right after my question to online service, they took action immediately especially Gina, such great communication and solving all the issues ASAP. Thank you very much

Binnen 1 dag bezorgd

Ik heb bij deze site voor het eerst bestelt. Er stond volgende dag bezorgdt, ik twijfelde over de bezorging en de site. Maar volgende dag werd mijn stoeltjes netjes gebracht.

Langzame verzending

Bijna een maand op de trampoline moeten wachten. Matige communicatie.

Leuke loungeset voor balkon appartement!

Prijs-kwaliteit een aanrader. Ideaal voor op het balkon van een appartement gezien de afmetingen. Ondanks de soms mindere commentaren, toch heel blij deze te hebben aangekocht.

Supersnelle levering

Snel geleverd en prijs kwaliteit is goed!!!!

Super snel en kwaliteit

Super snel geleverd goede service en mooi product ben heel tevreden

Zeer prettig

De communicatie verloopt snel en het ontvangen van de artikelen ook. Ok had een vraag over de levering en heb de klantenservice gebeld waar ik erg vriendelijk te woord werd gestaan. Ik vind dit bedrijf een aanrader

Het kiezen ging heel vlot op een gemakkelijk te gebruiken website. Doorgaan naar bestellen en betalen ging even gemakkelijk! We zijn heel tevreden met onze bestelling en de kwaliteit ervan! Gaan hier in de toekomst zeker rekening mee houden als we nog zaken voor ons thuis zoeken.

Supersnelle levering

Snelle levering en producten zijn goed verpak.

Snel geld terug toen bestelling voorlopig niet geleverd kon worden

Toen bleek dat er een leverdatum op de website stond die niet meer klopte en ik mijn bestelling wilde annuleren had ik binnen twee dagen mijn geld terug. En latere bestelling werd snel geleverd en de stoel is geheel naar wens.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.