perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering. product zoals omschreven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product zoals aangeven en scherpe prijs. Zeer snelle levering. 19.30 uur besteld de volgende dag 9.30 uur in huis.

Ga zo door Al meerdere producten besteld en geen spijt van.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen, levering volgens afspraak. Houden zo, dus geen verbeterpunten of tips.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Totaal prijs tonen inclusief verzendkosten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb deze site pas ontdekt en weet nu al dat ik hier blijf bestellen ze hebben inderdaad de laagste prijzen en de verzending was super snel vooral met de corona crisis was de levering snel en de kwaliteit ben ik ook blij mee .. kortom super website en betrouwbaar.

Niet ..ik ben helemaal tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt makkelijk in elkaar te zetten.

Geen ik zou zeggen ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product zoals omschreven, snelle levering. vriendelijke en beleefde leverancier.

Nvt

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering , duidelijke communicatie en goede prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, zelf in moeilijke tijden. Zeer professioneel en goede kwaliteit voor zeer goede prijzen..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

dat ze heel vriendelijk zijn

Ja dat moeten controlleren of alle mails die ze sturen als de pakketen wat later aankomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor het eerst besteld, zeker aanrader! Trampoline besteld, kinderen zijn er dol op..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette service en goed bereikbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering snelle reactie op vragen/opmerkingen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks dat ze aangaven dat de levering langer zou duren (6-4-2020), werd de trampoline al op 2 april bezorgd. Super! Tevreden over de levering en tevreden over het product. De kinderen zijn er super blij mee.

Het in elkaar zetten ging prima. Ben wel tijd verloren door de trampoline in elkaar te zetten met schroeven, die er vervolgens weer uit moesten, omdat het net met dezelfde schroeven bevestigd moesten worden. Dat stond niet in de gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing is in het Engels. Op zich geen probleem. Lastiger was het om te lezen en de foto's te bekijken, omdat de gebruiksaanwijzing was gekopieerd en in het zwart/wit was. Dat maakte dat de foto's niet duidelijk te zien waren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, ook al gaat het even mis . Een snelle reactie en een keurige oplossing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling eerder binnen gekregen , Voor het in elkaar zetten van de trampoline zat er een handleiding plus doorverwijzing naar een website ( super handig !) Het enigste puntje waar mee wij zaten was dat we niet wisten waar je de haakjes van het beschermen net aan de onderkant moet bevestig, alleen daarop hebben we even moeten improviseren. Buiten omdat goed product voor een mooie prijs Kinderen zijn onwijs blij met de trampoline

NVT

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Is snel geleverd en de prijzen zijn goed

Bezorgers moeten iets beter met de spullen om gaan toen ik het pakket kreeg waren meerderen delen van het pakket gescheurd en toen ik het pakket uitpakte was het wcht mooi alleen aan de onderkant van me bank zit er een dun laagje stof op dit was gescheurd en zit dit nu los ik heb hier geen moeite mee alleen voor in de toekomst bij andere mensen zou ik hier iets mee opppassen maar hartelijk bedankt voor dit goede pakket

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling ,een tuinpaviljoen Inna ,was er snel , zoals beloofd ondanks de drukte de volgende dag

Bij de het frame van het paviljoen Inna , waren er in totaal 5 gaten verkeerd geboord en moesten we ze zelf opnieuw boren misschien even contacten met de fabrikant .Verder alles prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondanks de Corona crisis is alles keurig afgewikkeld. De vertraging werd heel netjes uitgelegd, en de nieuwe aflever datum klopte precies. Ik ben zeer tevreden

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.