Pluspunten
Snel en duidelijk hoe en wat met de levering zo fijn dat ik precues wist waneer ie ongeveer geleverd werd dus hoefde niet de hele dag thuis te blijven
VerbeterpuntenBetere beschijving hoe het hok in elkaar moet en zeker met het dak en deurtjes
Pluspunten
Goede prijzen
VerbeterpuntenRegel een ander transport bedrijf. Het kan toch niet dat je 4 dagen van tevoren afspraak maakt en er wordt op diezelfde dag (niet daarvoor) doodleuk aangegeven, sorry maar het lukt ons vandaag niet. Snap dat jullie er weinig aan kunnen doen; maar jullie kunnen wel voor een betere partij kiezen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen hoe uw bestelling is verlopen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Ik wil dan ook graag een klacht hierover indienen bij onze transporteur en samen met u kijken naar een oplossing welke het gevoel wat u aan uw bestelling overhoudt, zal verbeteren. Ik wil u dan ook graag verzoeken om contact met mij op te nemen, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik help u dan graag verder, ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenDubbele gaten in stoelen. Gaten op verkeerde plek. 4 stoelen besteld, maar 2 verschillende soorten.
Beste Pim, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u een foutieve samenstelling van uw stoelen heeft mogen ontvangen! Dit is natuurlijk erg slordig, mijn oprechte excuses hiervoor. Graag verneem ik van u een foto van de stoelen welke u heeft ontvangen, ook verneem ik graag van u welke stoelen uw voorkeur heeft. Zodoende zet ik graag alles op alles om u te voorzien van de stoelen welke u wenst te ontvangen! U mag deze foto versturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Ik hoop van u te mogen vernemen, alvast bedankt voor uw genomen moeite! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
VerbeterpuntenSchone spullen leveren
Pluspunten
Mooie, stevige trampoline. Mijn kind is erg blij. Goede prijs.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid en goede service
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd en prima prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Bezorgdienst en prijs
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing en kwaliteit
Pluspunten
Supersnel bezorgd.
Pluspunten
Plezierig en accuraat contact; begrijpen meteen wat je wil. Tuinbankje geslaagd! Graag nog zo een bestellen.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering!
VerbeterpuntenEerder in proces aangeven wat de verzendkosten zijn!
Ik heb 2 fietsen gekocht materiaal was te kort zoals vijzen ik heb nieuw vijzen gaan kopen
Beste Satilmis, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat de bestelling niet compleet is geleverd! Dit is natuurlijk erg slordig, mijn excuses hiervoor. Daar u zelf materiaal aan heeft geschaft, wil ik u hiervoor graag compenseren daar dit natuurlijk niet de normale gang van zaken is! Ik wil u dan ook graag verzoeken om een foto van het bonnetje door te sturen naar [email protected], zodat ik met u mee kan kijken naar een passende afhandeling voor deze situatie. Ik hoop van u te mogen vernemen, alvast bedankt voor uw genomen moeite! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Firma probeert de goedkoopste te zijn maar magazijn is zootje
VerbeterpuntenTE MIJDEN Klant is hier zeker geen koning. Tuinkas word geleverd (2 pakketten) 1 van de paketten is volledig beschadigd. Na telefonisch contact vragen ze om de beschadigde onderdelen te noteren (de nummers) Blijkt dat de handleiding niet overeen komt met nummering. Terug contact, sturen dag erna nieuwe op. Ik neem terug verlof. 's avonds blijkt dat de zending niet zal kunnen doorgaan wegens extra kwaliteitscontrole en zal de dag erna worden geleverd. Ik neem de dag erna vakantie. Blijkt dat er een manco colli zou zijn bij bij dynalogic, telefonisch een barcode probleem. Terug contact, zullen ze de dag erop tussen 8 en 11 nieuwe bezorgen. Terug halve dag vakantie. Blijkt vandaag dat de stock op is en ze niet weten wanneer het kan geleverd worden... Wat met er al bij dynalogic staat?? Firma liegt er dus op los. Van 2 colli's is het naar 3 colli's gegaan en laatste zogezegde levering zijn er 4 ..... DIT WAS EEN CADEAU, dat dus veel te laat kan geleverd worden en voor familiale ruzie's hier heeft gezorgd. DANK U LAAGSTEPRIJSGARANTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beste Tim, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren! Helaas dien ik aan te geven dat het niet geheel is verlopen zoals u aangeeft. Het product is namelijk niet uitverkocht, maar de aantallen van de pakketten zijn wel gewijzigd waardoor de transporteur een manco melding heeft uitgezet omdat zij nog een pakket verwachten. Wij hebben u in deze situatie niet verplicht om verlof op te nemen, daar het ook op andere dagen of adressen opgelost had kunnen worden. Ik vind het dan ook vervelend dat dit uw eigen keuze is geweest waar u ons verantwoordelijk voor houdt. Wij hebben alles op alles gezet om de situatie bij u op te lossen, dit bleek helaas niet mogelijk te zijn. Mijn excuses hiervoor.
Pluspunten
Goed en op tijd aangekomen. Mooi bar stoels.
VerbeterpuntenOp de papier staat niet alles duiddelijk. Voor meer uitleg moest ik naar hoofdkantoor bellen.
Pluspunten
Webshop werkt goed en is duidelijk.
VerbeterpuntenEen andere transporteur inschakelen! Mijn kado voor mijn zoon wordt op de 1e dag geannuleerd door de bezorger. De 2e dag zitten we vanaf 16.00u thuis te wachten. Rijd de bezorger gewoon voorbij! Vervolgens wordt er ingevuld: bedrijf gesloten. Dit terwijl er gewoon een woonhuis staat met lichten aan!! Fijne verjaardag voor mijn zoon zo morgen... (zonder kado) Jullie kunnen hier niets aan doen.
Pluspunten
Hele goede service ...top
Pluspunten
Prima product geleverd en snel.
VerbeterpuntenDe pakketbezorger ;)
Pluspunten
Snelle levering lage prijs!
Pluspunten
Snelle reactie op de mail.
VerbeterpuntenBezorging en track en trace kan beter. Eerst bericht dat het bezorgd wordt, hele dag vrij voor genomen. Laten ze met de middag weten dat het n dag later wordt...
Pluspunten
Mooi product (tuinbankje) voor een lage prijs
VerbeterpuntenIk kreeg geen bevestiging van de bestelling. Wel van de bezorger en die kwam precies op de aangekondigde tijd.
Pluspunten
Super snel geleverd mooi verpakt En mooie spullen
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbetering punten
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX