Pluspunten
Pluspunten
Na levering van de stoel, bleek er een klein scheurtje in de zitting te zitten. Ik heb meteen de klantenservice gebeld en deze hebben hebben het super snel opgelost. Ik kreeg excuses en meteen een afspraak om de stoel op te komen halen en meteen een nieuwe te leveren. Binnen 3 dagen is de nieuwe stoel in prima staat afgeleverd! Top service! Bedankt laagsteprijsgarantie.nl
Pluspunten
PRIMA BEZORGING
VerbeterpuntenGA ZO DOOR
Pluspunten
Snelle levering. Doen wat ze beloven....
Pluspunten
precies belooft wat te doen is ook gedaan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De verzending gaat redelijk snel, besteld en volgende dag in huis. Ik had een handbagage koffer besteld, had wel het idee dat deze al een soort van gebruikt was ? Zaten gebruikerssporen op, volgende keer als tip hier opletten. Heb het zelf even schoongemaakt
VerbeterpuntenAls er spullen worden geretourd, even checken of deze netjes zijn voor een volgende koper... bij mij zaten nog gebruikerssporen.
Pluspunten
Snel, duidelijk en makkelijk. Heb mijn stoelen en ben er zeer tevreden mee. Top. Bedankt.
Pluspunten
Product werd meteen de volgende dag opgehaald
VerbeterpuntenProduct was zo slecht. Schandalig dat jullie zulke producten durven te leveren. Ik had een schommelstoel besteld die niet eens goed afgewerkt was. Verf was niet gelijk. Hout was nirt goed gescheurd er kwamen houten schilfers van de Stoel. Kortom en product van niks
Beste Sarah, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling en het bij u geleverd product heeft ervaren, mijn oprechte excuses hiervoor. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. U heeft hierover al contact gehad met onze klantenservice en aangegeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. Uw bestelling is bij u opgehaald en zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt uw aankoopbedrag op uw rekening teruggestort. Mocht u daarnaast in de toekomst ondanks deze bestelling wederom een bestelling wensen te plaatsen, dan kijk ik graag met u naar een passende aanbieding! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300
Pluspunten
De eerste 2 stoelen goed geleverd de andere 4 geen idee wanneer die komen
VerbeterpuntenInformeer de klant beter
Beste Corina, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat u de informatie niet in orde vindt! Wanneer ik uw bestelling controleer, zie ik namelijk dat u een voorbestelling heeft geplaatst. Dit houdt in dat de bestelde producten op dat moment niet op voorraad waren en dat er een afwijkende leverdatum bij vermeld stond. Uw voorbestellingen zullen op 7 maart 2019 bij u geleverd worden. Ik verneem graag van u of deze datum uw schikt of dat u een andere datum wenst door te geven. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300! Ik help u dan graag verder met meer informatie. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com
Pluspunten
Snelle bezorging, erg tevreden met het product.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Onaangekondigde verzendkosten Beer heeft een gat bij zijn kruis Levering was later dan gepland
Beste Mitchell, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat de levering later heeft plaatsgevonden en dat de beer een defect vertoont! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Ik wil natuurlijk graag meekijken naar een passende oplossing in deze situatie, hiervoor wil ik u graag verzoeken om een foto te versturen naar [email protected] Ik help u dan graag verder met meer informatie omtrent de verzendkosten en een oplossing voor de vertraging en het defect! Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com
Pluspunten
Snelle en positieve levering!
Pluspunten
Snelle levering, krabpaal was goed maar onstabiel. Goed boor kleine katjes.
Pluspunten
Werd prima geholpen door klantenservice! Pakket werd heel snel omgeruild
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Pluspunten
Goede beschrijving
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenBeter kijken of het product wat je levert compleet is, na bestellingen controleren of het wel het goed product is.
Beste Annie, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat uw bestelling incompleet geleverd is en dat u een verschillende levering heeft ontvangen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor! Na controle zie ik dat u inmiddels contact heeft gehad met mijn collega's en dat er een nieuwe levering is ingepland. Ik wil u dan ook graag verzoeken om contact op te nemen zodra u deze levering heeft ontvangen. Ik kijk dan graag met u mee naar een oplossing voor het ongemak wat u heeft ervaren. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300! Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com
Pluspunten
Beer ziet er totaal niet zoals op de foto uit. Hij is oranje en niet licht bruin.
Beste Joshua, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat de kleur van de knuffelbeer tegen valt! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Graag verneem ik van u een foto van de beer welke u heeft ontvangen, Zodoende kijk ik graag mee of dit overeenkomt met de kleur die ik op onze vestiging heb liggen of dat dit mogelijk afwijkt. Zodoende help ik u hier graag mee verder. U mag de foto versturen naar [email protected], ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com
Pluspunten
Snelle levering, duidelijkheid overzicht, goed op de hoogte gehouden wat er gebeurd met het product
Pluspunten
correct en stipt
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
mooie materialen, aardige mensen en nette service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze zeiden dat ik nog een week moest wachten ivm uitverkochte product maar ik heb hem binnen 2 dagen thuis gehad! Hele gave service!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Levering zoals vermeld op de site. Leuke prijs voor een mooie stoel!
Pluspunten
5 punten Zeer stipt en correct
Pluspunten
Ik vond het een supper service snel geleverd en je word om de min opdehoogte gehouden waar dat je pakje ligt
VerbeterpuntenIk heb nog geen verbeter tip voor dir berijf. Zo door doen en hoop dat ik voor de tweede aankoop het zelfde service ontvang
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX