Pluspunten
Heel snelle levering. Prijs kwaliteit is goed.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken.
Pluspunten
Veel keuze aan de laagste prijs!!!
VerbeterpuntenLever tijd klopt niet! Vandaag besteld morgen geleverd????!!!!! Is niet juist wij wachten nu reeds 4 dagen en nog steeds niets geleverd!!! In het vervolg toch maar terug naar bol.com!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren, mijn excuses hiervoor. Uiteraard is het niet de bedoeling dat uw bestelling te laat bij u wordt geleverd. Wij gaan hier dan ook een melding van maken bij onze transporteur. U heeft daarnaast contact gehad met onze klantenservice en hierin heeft u aangegeven dat u het product wenst te retourneren daar de montage niet lukte. Wanneer wij het product retour hebben ontvangen, zal de terugbetaling binnen 5 werkdagen plaatsvinden. Mocht u ondanks deze bestelling in de toekomst wederom een bestelling bij ons wensen te plaatsen, dan kijk ik graag mee naar een passende aanbieding hiervoor. Met vriendelijke groet, Gina Klantenservice
Pluspunten
Snelle goede service. Aankoop goed verpakt en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Ondanks t een miskoop was vond ik t bedrijf super eerlijk dat ze t ook toegaven en t product Gratis op kwam halen
Pluspunten
Artikel niet duur en snelle levering. Per track en trace werd de tijd doorgegeven dat het pakket werd afgeleverd, zelfs nog 5 minuten eerder.
VerbeterpuntenHeb ik nu niet.
Pluspunten
Aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding, goede bestel service, heldere comminicatie, uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ik heb geen positieve punten over dit bedrijf. Ik heb het artikel besteld voor mijn zoon verjaardag. En op het website stond de artikel op vorraad is. Na 2 uur ze hebben email gestuurd dat de artikel uitverkocht u kunt andere bestellen. Het was al 22.00 uur en als ik iets besteld dan krijg ik hem niet morgen dus ik was heel boos op hun! Ik moest die echt hebben.
Beste Rajabi, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren, mijn oprechte excuses hiervoor. Helaas is het door u bestelde product onverhoopt uitverkocht is geraakt. Hierdoor konden wij het product helaas niet de volgende werkdag bij u leveren. U heeft aangegeven dat u geen alternatief product wenste en dat u uw bestelling wenst te annuleren. De annulering is dan ook in orde gemaakt en het aankoopbedrag heeft op 12 december jl. naar u plaatsgevonden. Mocht u dit bedrag onverhoopt nog niet hebben ontvangen, dan verneem ik dit graag van u. Mocht u ondanks deze bestelling in de toekomst wederom een bestelling bij ons wensen te plaatsen, dan kijk ik graag mee naar een passende aanbieding hiervoor. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice | [email protected] (+31) 088 22 66 300
Pluspunten
Super kwaliteit tegen hele lage prijzen! Heel snel geleverd en ook nog exact op het aangegeven tijdstip! Beter kan haast niet
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Snelle nette levering
Pluspunten
Een vervangende artikel met korting ( die ik niet heb gekregen) of me geld terug
Verbeterpunten3 beren van 2 meter staan op de website. 2 waren uitverkocht. Bestel ik de ene beer die wel leverbaar is met een speciale surprise voor mijn verloofde, krijg ik last minute pas een berichy van sorry maar het is uitverkocht. Ik zou een vervangende artikel met korting krijgen ( did ik niet heb gehad) of me geld terug. Heb een andere beer van 1.70m gekozen maar vind dit niet zo goed aangepakt.
Beste Moeiz, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze uw bestelling is verlopen, mijn oprechte excuses hiervoor. U heeft hierover contact gehad met onze klantenservice en er is een ander formaat knuffelbeer in overleg met u naar u verstuurd welke de volgende werkdag bij u is geleverd. Graag verneem ik van u of u deze knuffelbeer de volgende werkdag in goede orde heeft ontvangen. Dit verneem ik graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende verneem ik graag van u of deze situatie volledig naar uw tevredenheid bij u is opgelost. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice | [email protected] (+31) 088 22 66 300
Pluspunten
Snel en makkelijk en volgens afspraak.
Pluspunten
Alles volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenWel de laagste prijs maar de hoogste aflevering kosten
Pluspunten
Snelle levering . Goedkope mooie producten.
Pluspunten
Heel mooi product voor een mooie prijs. Levering was heel snel ook. Vandaag besteld morgen geleverd
Pluspunten
Snel en correct geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Super snelle levering netjes ingepakt goed op de hoogte gehouden via de mail
VerbeterpuntenNiks helemaal te vreden
Pluspunten
Super blij met onze nieuwe eetkamerstoelen
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie. Aardige telefoniste die je goed te woord staat. Helemaal TOP bedrijf
VerbeterpuntenNiets aan veranderen
's middags krijg ik een bevestiging dat mijn bestelling word verzonden. 'savonds krijg ik een mededeling dat het artikel is uitverkocht en de vraag of ik wil wachten of wil annuleren. Aangegeven dat ik graag een soortgelijk artikel wil. Daarna bericht ontvangen dat alles uitverkocht is. Mail terug met de vraag hoe dit kan. Antwoord terug met excuses en dat de bestelling conform mijn verzoek is geannuleerd. Ik heb dit verzoek niet gedaan maar ben ook niet meer van plan om hier ooit te bestellen.
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren, mijn oprechte excuses hiervoor. Helaas is het product welke u heeft besteld onverhoopt uitverkocht is geraakt. Wij hebben u gevraagd of u wellicht een ander product wenst, zoals bijvoorbeeld een andere afmeting of dat u uw bestelling wenst te annuleren. Graag verneem ik van u of u wellicht een alternatief product wenst. Zodoende kijk ik graag met u mee wat hierin mogelijk is en los ik deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op. Ik verneem hiervoor graag van u per e-mail via [email protected]. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice | [email protected] (+31) 088 22 66 300
Pluspunten
Komt afspraken na
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit snelle levering
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX