Pluspunten
Lage prijs en snelle levering
VerbeterpuntenDe grootte van de bestelde stoelen waren niet juist opgegeven op de website. Hierdoor had ik de eetkamerstoelen bijna niet gekocht omdat ze niet goed onder de tafel zouden passen. Gokje genomen, en de stoelen bleken 5 cm smaller te zijn. Ik blij, past precies! Maar wellicht goed om aan te passen!
Pluspunten
Prachtige degelijk en eerlijke producten, goede en snelle service. Hier kunt u rustig uw product aanschaffen, voordeliger vind u het echt niet.
Pluspunten
Lage prijs.
VerbeterpuntenHet is ergens misgegaan want ik heb maar 1 onderdeel van mijn pakket ontvangen. Het ging om een bed. En nu zit ik met een bed die niet compleet is. Nou moet ik wachten tot maandag om contact op te nemen.
Beste Rahma, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat u het product niet direct compleet heeft ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik intern in ons systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met mijn collega op onze klantenservice. Ik verneem graag van u of de situatie op dit moment naar uw tevredenheid is opgelost, en het onderdeel in goede orde is ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, verneem ik dit uiteraard ook graag van u! U kunt een e-mail versturen naar [email protected]. Zodoende kijken we nogmaals mee naar de situatie, om zo een passende oplossing aan te bieden! Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Costumer service (+31)88 2266300
Pluspunten
Onlangs 6 stoelen besteld. 4 stoelen van deze stoelen zijn retourartikelen waarvan zelfs de kleur anders is dan besteld. İk heb 6 beige stoelen besteld terwijl er 4 grijs van kleur. Zeer teleurgesteld!! Het zijn mooie stoelen zou ze graag wel willen houden als ik de juiste kleur ontvang. Graag de dozen ook ophalen. Ben zelf hoogzwanger dus niet in staat om deze te brengen bij een afhaalpunt of te retourneren.
VerbeterpuntenGraag contact opnemen.
Beste Yeliz, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat u niet de juiste kleur eetkamerstoelen heeft ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik intern in ons systeem kijk, zie ik dat u een aantal keer contact heeft gehad met mijn collega's op onze klantenservice. Hierin is te zien dat u de juiste eetkamerstoelen nagezonden heeft gekregen. Daarnaast is er ook een compensatie aangeboden als tegemoetkoming voor al het ongemak. Ik verneem graag van u of de situatie alsnog naar tevredenheid voor u is opgelost! Mocht dit niet het geval zijn, verneem ik dit uiteraard ook graag van u! U kunt een e-mail versturen naar [email protected]. Zodoende kijken we nogmaals mee naar de situatie, om zo een passende oplossing aan te bieden! Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Costumer service (+31)88 2266300
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam telefoon contact
VerbeterpuntenStoelen hebben kleine beschadigingen Bezorg service is 1x niet komen opdagen en een nalevering van bevestigingsmateriaal niet geleverd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat u kleine beschadigingen heeft op de eetkamerstoelen. Daarnaast is het ook erg vervelend dat u niet alles heeft ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik bij ons in het systeem kijk zie ik dat er verschillende keren contact is geweest met mijn collega's op de klantenservice. Ik verneem graag van u of het bevestigingsmateriaal alsnog juist is ontvangen. Daarnaast verneem ik graag van u of de situatie alsnog naar tevredenheid is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn, verneem ik dit heel graag van u! U mag dan een e-mail versturen naar [email protected]. We zullen de situatie opnieuw beoordelen en u een passende oplossing aanbieden! In afwachting van uw reactie. met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Customer service (+31)88 2266300
Pluspunten
Keurig, snel en een goed product.
Pluspunten
Duidelijke webshop.en telefonisch goed bereikbaar en of wat wel en wat niet op voorraad is. Ook het op de hoogte houden van betalingen leveringen zijn prima.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken momenteel
Pluspunten
Snel en veel belovend.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenDe artikelen zou ik duidelijker aan de binnenkant willen zien
Pluspunten
Mooi product .. snelle levering
Pluspunten
Snelle levering top product
Pluspunten
Snelle en correcte opvolging en levering.
VerbeterpuntenBij bestelling was black friday actie. Doch prijs was nog steeds dezelfde als voordien. Mag ik dit aanzien als oneerlijke handel? Dit maakt het mij moeilijk dit bedrijf aan te velen.eigenlijk zonde.
Pluspunten
Hele goede klantendienst ondanks de ontevredenheid van de producten zelf
VerbeterpuntenVerkoop geen beschadigde producten of niet complete sets :(
Beste Marieke, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet op tijd bij u is geleverd, mijn oprechte excuses hiervoor. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Zojuist heb ik uw order direct erbij gepakt. Hier zie ik staan dat mijn collega een afspraak met u heeft gemaakt om de volledige bestelling te retourneren. Graag bied ik u wel nog een leuke korting aan op uw volgende bestelling! Wanneer u wenst te bestellen mag u een bericht sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Kelly Bobson Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Pluspunten
Goede en snelle levering volgens opdracht
Pluspunten
Snelle service, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie aanbiedingen en vlotte levering!
VerbeterpuntenVoor mij was het perfect!
Pluspunten
Super snelle levering ondanks Black Friday. Bij levering bleken 2 van de 4 stoelen de verkeerde kleur, maar ook dit is snel opgepakt en de volgende dag nog omgeruild. Top!
Pluspunten
Mooi op tijd geleverd en was inorde
Pluspunten
Ik had 4 stoelen gekocht, en 1 daarvan in elkaar gezet maar ik vond ze toch niet fijn zitten. Dus heb ik gebeld dat ik 1 ervan in elkaar had gezet maar toch niet fijn vond zitten, ben heel goed geholpen, ik mocht ze alle 4 retouneren ook die ik inelkaar had gezet, gelijk heeft ze een afspraak voor me gemaakt wanneer ze zouden komen ophalen! Daarna gelijk een mail bevestiging gekregen! Ik ben super fijn behandeld! En heel fijn dat je klantenservice tot 21:00 kunt bellen!
Pluspunten
Pluspunten
Goedkoop, goede service, snelle levering
Pluspunten
Correcte levering Juiste product in goede staat
Pluspunten
Bestelling in drukke periode op door mij aangegeven levermoment geleverd! Prima!
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX