Filter

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geld terug gekregen

Klanten inlichten wanneer product niet leverbaar is ipv klant in onwetendheid te laten zitten. Zou 2 maand moeten wachten op het product belachelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct. Alles was in orde.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging en scherpe prijzen

We hebben het verkeerde product geleverd gekregen, echter beviel het product ons beter dan onze eerste keuze. Vandaar ook geen contact opgenomen. Let dus goed op het product dat je binnenkrijgt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

afspraak keurig na gekomen snelle levering.

geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop

Geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte prijs en levering Bij bellen direkt aan de lijn zonder wachttijden. Als een onderdeeltje mist, binnen een dag in de bus

Ga zo door en blijf ons als klant verrassen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkope prijs..

Twee weken geleden een stoel bestel zou de volgende dag geleverd zijn stoel inmiddels nog steeds niet binnen wel betaald ook geen reactie geen bevestiging ik zeg weg blijven pure oplichterij als je het mij vraagt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte opvolging na een storing in bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg betrokken bij de klant. Goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

SUPER SNEL GELEVERD FANTASTISCH MINDER DAN 20U

Meer producten in jullie bedrijf

Afspraken nakomen

Alles ging goed

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Goede prijs kwaliteit verhouding. Witte kuipstoelen gekocht, tot nu toe ziet het er goed uit, nog even afwachten na het gebruiken ervan.

Doos was kapot bij levering, slechte verpakking. Ik zag wel wat vlekjes op mijn product. Maar voor de prijs is het oké.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen online

De krabpaal die ik heb besteld is erg I stabiel. Ik heb de voet moeten veranderen naar een grotere, maar de palen zelf zijn erg zwak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geen opmerkingen, snelle en goede service, mooie stoelen, goede prijs/ kwaliteit. perfect!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Duidelijk snel. Milieu vriendelijk

Nvt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht service. per e-mail duidelijk te hebben aangegeven mijn pakketje bij niet thuis zijn ook aan te bieden bij de buren aan te bieden! Duidelijk geen moeite genomen, aangezien de buren gewoon thuis waren. Ik ben helaas verplicht tot het afhalen van pakket bij GLS afhaal punt. Ook mag de bezorging in de avonduren gedaan worden, zeker met klanten die overdag werken moeten!.

Avond bezorging. Duidelijke e-mail instructies lezen wtb niet thuis zijn!!! Meer service geven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zit lekker en voldoend aan onze verwachtingen. En past perfect bij onze nieuwe keuken! Snelle levering alles perfect! Ga er nog twee erbij bestellen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten tegen goede prijs

Verzending van 2 producten gebeurde afzonderlijk, waardoor zelfs bij de pakketdienst het door 2 verschillende wagens geleverd werd met 5 uur er tussen. Dit kan efficienter en tijd besparend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk toegankelijke site. Keurig nette en snelle levering. Geweldige en indrukwekkende kwaliteit van geleverde product. Scherpe aanbieding, waar mijn kleinkind extra mee verwend kan worden.

Ietsje beter letten op de gevraagde/gekozen leverdatum.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht product koop dit niet!

Uit de handel halen!

7 Wisent