Pluspunten
Het was precies wat we hebben er van verwacht hadden
Pluspunten
Snel en netjes op tijd aanleveren.
Pluspunten
Kan nog geen beoordeling geven, wacht nog steeds op mijn levering. Heb dit zaterdagwerk nodig.
VerbeterpuntenLevering dag nadien ?? Heb nog niets ontvangen. Heb dit wel nodig voor zaterdag!!
Beste Gilbert, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, mijn excuses hiervoor. Ik heb uw bestelling bekeken en zie dat u heeft gekozen voor levering op woensdag 14 augustus 2019. Helaas is deze levering vertraagd geweest bij onze transporteur DPD. Zodoende is uw bestelling op 16 augustus 2019 alsnog geleverd. Wij begrijpen uiteraard dat dit enorm vervelend voor u is, daar u deze levering verwachtte! Helaas is dit overmacht daar dit onze externe transporteur betreft. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak! Ik verneem graag van u of u uw bestelling inmiddels in goede orde ontvangen heeft. Dit verneem ik graag van u per e-mail via [email protected]! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Als er wordt geadverteerd voor 21:00u besteld en betaald volgende werkdag in huis, vervolgens 2 dagen later nog niet geleverd. Dan is dat zeker een verbeter punt.
Beste David, Bedankt voor uw bericht. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet de volgende dag heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Helaas kan er vertraging oplopen bij onze externe transporteur, waardoor dit helaas overmacht is. Wij begrijpen uiteraard dat dit enorm vervelend voor u is! Graag verneem ik van u of u de levering inmiddels in goede orde heeft ontvangen en volledig tevreden bent over het geleverde product! Dit verneem ik graag van u per e-mail via [email protected]! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Vlug geleverd en het is zoals op de website heel positief
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
VerbeterpuntenVerkeerde kleur geleverd Geen zin om het terug te sturen, om te laten wisselen, want gedoe en kost tijd
Pluspunten
zeer slecht want ik heb nog niks ontvangen
Verbeterpunteneen ander bedrijf in dienst nemen km het ip tijd te kunnen laten leveren
Beste Desiree, Bedankt voor uw bericht. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet tijdig heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik uw bestelling bekijk, zie ik dat het pakket helaas een sorteerfout heeft opgelopen bij onze transporteur. Dit is natuurlijk enorm vervelend daar u dit pakket had verwacht! Helaas betreft dit overmacht daar wij een externe transporteur hebben en de levering hierin helaas één dag vertraagd kan zijn. Wij begrijpen uiteraard dat dit enorm vervelend is. Mocht u in de toekomst alsnog een bestelling bij ons wensen te plaatsen ondanks uw bestelling, dan kijk ik graag samen met u mee naar een passende korting/aanbieding! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Snelle service Goede support Vriendelijk personeel
Verbeterpuntentot nu toe geen
Pluspunten
Vriendelijke behulpzame klantenservice
VerbeterpuntenVerbeterpunten: Afgesproken en bevestigde aflevertijd nakomen. Ik vond een briefje in de bus dat ik niet thuis was; dat was op een ander tijdstip dan afgesproken. Geen product leveren dat niet voor verzending gecontroleerd is op schade. Deze schade was niet te missen. Aan de verpakking was te zien dat ik niet de eerste was aan wie dit product verstuurd was. Reageren op mails. Wellicht een melding dat een mail tenminste ontvangen is en binnen een x aantal dagen zal worden afgehandeld. Beloftes over terugbetaling nakomen. Mijn betaling is na 1 maand nog steeds niet geretourneerd.
Beste Cintha, Bedankt voor uw beoordeling. Ik vind het enorm spijtig om te lezen dat uw bestelling op deze manier is verlopen! Mijn oprechte excuses voor het ongemak. Het is geheel begrijpelijk dat u ervoor heeft gekozen om uw bestelling te retourneren. Het spijt mij ten zeerste dat wij niet meer voor u hebben kunnen betekenen in deze situatie. Na het bekijken van uw order zie ik dat de terugbetaling langer op zich heeft laten wachten, vanwege een foutje bij onze financiële administratie. Het bedrag is intussen naar uw rekening teruggeboekt en ik ga ervan uit dat u deze in goede orde heeft mogen ontvangen. Mocht u ons in de toekomst nogmaals een kans wensen te geven, dan verneem ik dit graag van u. Zodoende kijk ik graag met u mee naar een eventuele korting op uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne - Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenBed zou maandag geleverd worden... krijg ik maandagavond bericht, dat dit dinsdag geleverd gaat worden. Ook dinsdag gelevering.... na 10 minuten wachtrij telefonish contact. Geef ze aan dat het pakket zoek is. En dat het morgen geleverd wordt. - geef dan niet op de site aan 'voor 9 uur besteld, volgende werkdag in huis. Want dit is dus niet het geval. En dan betaal je nog 15 euro verzendkosten.... het gaat om een kinderbed, en dan kunnen ze ook niets meer voor je betekenen. Slechte klantvriendelijk. Nooit meer bestellen
Beste Soraya, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet op tijd is geleverd! Mijn excuses voor het ongemak. Daar u de bestelling in het weekend heeft geplaatst, wordt uw bestelling standaard op maandag verstuurd en op dinsdag geleverd. Helaas is het daarbij mogelijk dat een fout in de transport wordt gemaakt, waardoor de levering één dag vertraging oploopt. Dit is een onvoorziene fout en daarom kunnen wij helaas bij één dag vertraging geen tegemoetkoming aanbieden. Wij hopen ondanks het ongemak toch op uw begrip in deze situatie. Het is jammer dat u hierdoor geen fijn gevoel heeft overgehouden aan uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben, verneem ik deze graag. Met vriendelijke groet, Daphne - Klantenservice
Pluspunten
Super goede communicatie. Waarbij zelfs rekening gehouden werd met mijn vakantie. En de tweede bezorging bij vriendin kon na dat ik het artikel eerder had ontvangen met fabrieksfoutjes. Meedenkend bedrijf.
Pluspunten
Snel reageren, goede prijs
Pluspunten
Bijzonder leuke stoeltjes, zitten lekker ook nog!! 2 kussentjes bleken beschadigd bij ontvangst, ik werd op een zeer klantvriendelijke wijze telefonisch te woord gestaan en kreeg meteen 2 nieuwe zittinkje na gestuurd. Dik tevreden en blij!!
VerbeterpuntenGeen!!! Ga zo door...
Pluspunten
Schommelstoel besteld en netjes geleverd gekregen. Echter lak met zeer veel druipers, veel scheuren in de stoel en schroefgaten die niet passen!!! Zeer grote onvoldoende!!
VerbeterpuntenBetere kwaliteit stoelen leveren
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat de schommelstoel niet naar wens is! Helaas hebben wij nog geen melding mogen ontvangen vanuit u betreffende de mankementen, waardoor er nog geen oplossing is geboden. Mocht u in de gelegenheid zijn om foto's toe te sturen, dan kijk ik graag met u mee! [email protected] Met vriendelijke groet, Daphne - Klantenservice
Pluspunten
Betaalbare spullen
VerbeterpuntenIk heb mijn parasol en bartafel besteld; het parasol werd netjes afgeleverd echter de bartafel zou drie dagen later geleverd worden. Ik heb in totaal 3 dagen thuis moeten wachten en nog is mijn bartafel niet geleverd. Ik kreeg een e-mail dat ik niet thuis zou zijn terwijl ik uit het raam op de uitkijk stond. Er is gewoon niemand geweest. Puntje bij paaltje mocht ik mijn bartafel zelf gaan halen bij een pick up locatie van DPD. Ik heb 14,95 moeten betalen als verzendkosten... Ik word hier dus echt niet blij van.
Beste Selma, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te horen dat de levering van de bartafel zo slecht is verlopen! Mijn excuses voor het ongemak. Ik zou graag met u willen kijken naar een passende oplossing voor de situatie. Zou u een e-mail willen sturen naar [email protected] met een korte toelichting? Zodoende help ik u graag verder. In afwachting van uw bericht. Met vriendelijke groet, Daphne - Klantenservice
Pluspunten
Juiste prijs, goede service
VerbeterpuntenAlles OK
Pluspunten
snelle levering duidelijke website
Verbeterpunten5
Pluspunten
Lekker snel. Goeie communicatie.
Pluspunten
Mooie site. Snelle levering. Ik miste schroefjes maar deze zijn netjes en snel nageleverd. Kortom ik ben supertevreden.
Pluspunten
Witte kuipstoelen besteld, bij een stoel waren de verkeerde poten geleverd. Worden morgen omgeruild aan de deur. Beleefde en behulpzame klantenservice.
VerbeterpuntenEen montagebeschrijving van het zitkussen was fijn geweest. Echter is het uiteindelijk gelukt. Ik krijg morgen pas bericht over de tijd dat de chauffeur de stoel komt omruilen. Maar dat begrijp ik wel dat daarover geen vast tijdstip kan worden gegeven.
als je niet op maandag kunt leveren dan moet je dat ook niet aangeven in het bestelproces. Thuis gebleven omdat dit als leverdatum geselecteerd kon worden. Dan had ik de voorwaarden van leveren moeten lezen, wordt mij verteld. Ik bestel heel veel online maar lees niet overal de levervoorwaarden als mij verteld wordt dat er maandag geleverd kan worden in het bestelproces. Ook krijg je dan te horen als je zegt dat je morgen niet thuis bent dat het bij de buren geleverd kan worden. Daar zijn de buren blij mee als er een bed geleverd wordt. Bestelling geannuleerd.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX