Filter

Super snel en kwaliteit

Super snel geleverd goede service en mooi product ben heel tevreden

Zeer prettig

De communicatie verloopt snel en het ontvangen van de artikelen ook. Ok had een vraag over de levering en heb de klantenservice gebeld waar ik erg vriendelijk te woord werd gestaan. Ik vind dit bedrijf een aanrader

Het kiezen ging heel vlot op een gemakkelijk te gebruiken website. Doorgaan naar bestellen en betalen ging even gemakkelijk! We zijn heel tevreden met onze bestelling en de kwaliteit ervan! Gaan hier in de toekomst zeker rekening mee houden als we nog zaken voor ons thuis zoeken.

Supersnelle levering

Snelle levering en producten zijn goed verpak.

Snel geld terug toen bestelling voorlopig niet geleverd kon worden

Toen bleek dat er een leverdatum op de website stond die niet meer klopte en ik mijn bestelling wilde annuleren had ik binnen twee dagen mijn geld terug. En latere bestelling werd snel geleverd en de stoel is geheel naar wens.

Redelijk goed

Ik had het hestelde product met ern hogerezithoogte verwacht

Goed, snelle verzending

De stoelen en tafelblad waren inorde maar op de poten van de tafel waren al krassen en verf af als we de verpakking er af deden.

Zeer goed bevallen

Snel geleverd en prijs kwaliteit is goed

Erg goed

Goed de service en sneller geleverd dan verwacht super

tevreden

correcte levering met alles erbij enkel veel later dan beloofd maar voor de rest zeer zeker tevreden en zal zeker nog opnieuw aankopen daar

Op een klein misverstand verder prima.

Het product zou een maandje duren. Werd al binnen een paar dagen geleverd. Op zich fijn, maar er was een misverstandje met after pay. Maar is goed opgelost.

Vriendelijk, goedekwalitijt, goedkoop.

Een beetje vertraging in de levering maar dat was door Corona crisis. Snel en gemakkelijk kan je de trampoliene monteren behalve de veiligheidsnet. Ik zou één of twee schroeven extra bij elke bestelling sturen, door fout monteren woord eentje kapot. Het was onze eerst trampoliene dus wij moestten een beetje zoeken. Goede kwaliteit vergelijken met de prijs. Mijn kinderen zijn blij met de trampoliene, de trampoliene is veilig en stevige genoeg.

Goede service!

Behulpzame klantendienst.

Had in eerste instantie geen bericht gehad over wanneer het bedje bezorgd werd. Klantenservice gebeld en nog nooit zo snel iemand aan de telefoon gehad! Zonder allemaal keuze menu’s. Vriendelijk te woord gestaan en direct duidelijk wanneer het bedje zou komen. Top! Bedje zelf ook precies zoals het moet zijn!

Er werd heel snel en adequaat gereageerd op mijn mail over een geleverd product wat tijdens het transport beschadigd was geraakt. Dit is naar tevredenheid opgelost.

Snelle levering, super kwaliteit

Mooie stevige partytent gekocht voor een heel mooi prijsje! Werd de volgende ochtend al geleverd. Ik zal hier zeker vaker bestellen in de toekomst

Super kwaliteit voor weinig

Ben super tevreden met mijn stoel! Het is een goede kwaliteit stoel voor een prikkie!

Snelle bezorging en goed product

Super snelle levering en fantastisch prijs/kwaliteit van de hondenbench!

Redelijk

Mijn ene zitting is wat beschadigd, een pootje ook , en een zitting zit niet goed op de poten bevestigd waardoor deze kraakt bij het gaan zitten. Prijs kwaliteit verhouding klopt wel , niet zo duur maar ook niet de beste kwaliteit.

Ondanks het corona virus was de levering super vlug.. Top top

Prima zaken doen

Snel geleverd , goede service en komen afspraken na

snelle levering. Goede kwaliteit prijs verhouding

snelle levering. Goede kwaliteit prijs verhouding

Snelle en correcte service!

Chapeau

Top product is goede kwaliteit

uitstekend

2 mooie peuterbedden besteld. mooie kwaliteit en nergens goedkoper dit model gezien. vanwege corona 1 dag later geleverd als normaal maar daar kan niemand wat aan doen. ik zeg top service en top prijzen.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX