Beste Peter, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. Dit kan echter verschillende redenen hebben zoals bijvoorbeeld de levertijd van het product dat u besteld heeft. Helaas kunnen wij aan de hand van uw gegevens hier, geen bestelling terug vinden in ons systeem. Wij raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen middels onze klantenservice om na te gaan wat de status van uw bestelling is. U kunt dit gemakkelijk doen door een e-mail te zenden naar: info@voordeligscheren.nl Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij aan de hand van uw gegevens hier, niet terug vinden of u wel al dan niet contact heeft gehad met onze klantenservice. Het kan momenteel inderdaad voorkomen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. PostNL ervaart momenteel enorme drukte waardoor veel bestellingen/brievenpost helaas vertraging oplopen. Uiteraard willen wij graag met u meekijken naar de zending en wat de mogelijk reden is van uw vertraging. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan middels info@voordeligscheren.nl onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijk groeten, Support Voordeligscheren.nl
Beste Wim, Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses voor de vervelende situatie omtrent uw bestelling. Uiteraard is het niet onze intentie om een bestelling achteraf te moeten annuleren. Het kan echter voorkomen dat onze leverancier ná het plaatsen van een order, aangeeft dat het artikel niet meer leverbaar is. Om deze reden dienen wij dan ook de bestelling te moeten annuleren. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk worden terug gestort op de rekening waarmee u betaald heeft. Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl
Beste Reinoud, Bedankt voor uw review. Helaas kan ik aan de hand van uw gegevens hier, geen contact met ons terug vinden in het systeem. Bij dergelijke klachten/vragen en/of opmerkingen, vernemen wij dit uiteraard graag middels onze klantenservice. Met sommige artikelen zijn wij helaas afhankelijk van onze leverancier. Indien hierbij is aangegeven dat het artikel niet meer geleverd kan worden, dan zullen wij helaas uw bestelling moeten annuleren. Het bedrag wordt inderdaad zo spoedig mogelijk doch binnen het uiterst benoemde termijn van tien werkdagen aan u terug betaald. Dat is een wettelijk termijn. Uiteraard doen wij ons best om dit zo spoedig mogelijk in orde te maken. Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl
Originele beoordeling
Beste meneer Rijpkema, Bedankt voor uw beoordeling. Het door u bestelde product heeft een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, wij verwachten uw bestelling binnen enkele werkdagen te kunnen bezorgen. Zodra uw bestelling onderweg is, ontvangt u per mail een bevestiging. Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl
Beste Maikel, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen, op uw gegevens kunnen wij uw bestelling niet terugvinden in ons systeem. Kunt u met ons contact opnemen via info@voordeligscheren.nl? Wij kijken graag uw bestelstatus even na. Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl
Originele beoordeling
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling! Wij hebben uw bestelling op dezelfde werkdag verzonden per brievenbuspost, normaal gesproken wordt de brievenbuspost binnen 1-3 werkdagen door PostNL bij u geleverd. Ik verwacht dan ook dat u de bestelling inmiddels heeft ontvangen, mocht dit niet het geval zijn, horen wij graag van u middels info@voordeligscheren.nl Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl
Originele beoordeling
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Ontzettend vervelend om te horen dat uw bestelling door ons is geannuleerd, helaas is het door u bestelde product niet leverbaar bij onze leverancier. Wij doen ons best om de terugbetalingen zo snel mogelijk uit te voeren, dit doen wij normaal gesproken binnen enkele werkdagen met een maximale terugbetalingstermijn van 10 werkdagen. Onze oprechte excuses dat wij uw bestelling hebben moeten annuleren. Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Aan de hand van uw gegevens hier, kunnen wij geen bestelling terug vinden in ons systeem. Graag vernemen wij deze vragen als eerst middels onze klantenservice, zodat wij u een antwoord / de service kunnen bieden die nodig is. U kunt contact met ons opnemen middels info@voordeligscheren.nl Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl