Niet snel geleverd

29 mei besteld nog steeds niet ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. Dit kan echter verschillende redenen hebben zoals bijvoorbeeld de levertijd van het product dat u besteld heeft. Helaas kunnen wij aan de hand van uw gegevens hier, geen bestelling terug vinden in ons systeem. Wij raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen middels onze klantenservice om na te gaan wat de status van uw bestelling is. U kunt dit gemakkelijk doen door een e-mail te zenden naar: info@voordeligscheren.nl Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl

Na de bestelling gedaan te hebben kreeg ik een bevestigingsmail en al snel een mail wanneer ze het pakketje kwamen bezorgen. Makkelijk te bestellen en snelle bezorging.

Super tevreden

Een super goede scheermesjes,ik gebruik het al jaren .ik heb het via internet bested en het werd erg snel geleverd...een zeer tevreden klant.

Voor 21:00u besteld, andere dag 12:00u in huis.

Dit is zeker voordelig scheren het scheelt euro met de grote drogist ketens, en als kers op de taart... s'avonds voor 21:00uur besteld de andere dag om 12:00uur al in de brievenbus. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

goede levering en kwaliteit. weer een glad geschoren gezicht

Snelle levering en voordelige prijs

Gebruik al jaren hydro 5 en deze zijn gewoon goedkoper .

slechte winkel

als ik mesjes bestel hoor ik die hewoon 1 a 2 dagen latef binjen te krijgen. nu is t al 5 dagen. dat maak ik nergens mert mee behalve de chinese sites

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij aan de hand van uw gegevens hier, niet terug vinden of u wel al dan niet contact heeft gehad met onze klantenservice. Het kan momenteel inderdaad voorkomen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. PostNL ervaart momenteel enorme drukte waardoor veel bestellingen/brievenpost helaas vertraging oplopen. Uiteraard willen wij graag met u meekijken naar de zending en wat de mogelijk reden is van uw vertraging. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan middels info@voordeligscheren.nl onder vermelding van uw ordernummer. Met vriendelijk groeten, Support Voordeligscheren.nl

Super tevreden.

Duidelijke website, goeie omschrijving van producten, goeie prijs/kwaliteit verhouding, vlotte levering, helemaal top!

Een aanbeveling voor iedereen

Snelle levering Goede. Prijzen Kwaliteit

Formidabel

Gemakkelijk om te bestellen . En vlugge service .Heel goed.

Keurig verzorgd!!

Fijn snelle bezorging.

Na 20+ jaar ontdekte ik eindelijk de Gillette Mach3 en scheermesjes van voordeligscheren.nl!

Wat een feest! Na meer dan twintig jaar heb ik eindelijk mijn oude scheerapparaat vervangen door de Gillette Mach3. En wat een verademing is dat zeg! Het scheren gaat zo soepel en snel dat ik bijna geen tijd meer kwijt ben aan mijn dagelijkse routine. Maar dat is nog niet alles, want de Gillette Mach3 scheermesjes maken het helemaal af. Ze zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat ik me nog sneller en voordeliger kan scheren. Bovendien moet ik vermelden dat voordeligscheren.nl de organisatie is die deze scheermesjes voortreffelijk verstuurt en verzorgt. Ik heb nog nooit zo'n goede service meegemaakt! Dus als je op zoek bent naar een geweldige scheerervaring, dan kan ik de Gillette Mach3 absoluut aanraden. Het is de perfecte combinatie van een fantastisch scheerapparaat en uitstekende scheermesjes. En dankzij de voordelige prijs hoef je je ook geen zorgen te maken over je portemonnee. Ik loop nu de hele dag met een grote glimlach op mijn gezicht, dankzij de Gillette Mach3 en voordeligscheren.nl!

I got what I wanted

meer uitleg is niet nodig

Jammer

Bestelling gedaan. 4 dagen later krijg ik een mail NIET OP VOORRAAD. Is dat wat !! Maar goed, krijg mijn centjes terug, binnen 10 werkdagen. Servicelijn nog gebeld. 1000 x SORRY Bedankt nog !!!

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses voor de vervelende situatie omtrent uw bestelling. Uiteraard is het niet onze intentie om een bestelling achteraf te moeten annuleren. Het kan echter voorkomen dat onze leverancier ná het plaatsen van een order, aangeeft dat het artikel niet meer leverbaar is. Om deze reden dienen wij dan ook de bestelling te moeten annuleren. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk worden terug gestort op de rekening waarmee u betaald heeft. Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl

Snelle en correcte levering tegen een nette prijs

Binnen 2 dagen ontving ik het bestelde scheerblad, nette prijs en snelle levering!

Komt toch nog goed

Ik heb een bestelling geplaatst en het was op voorraad. Daarna ontving ik een bericht dat het niet geleverd kon worden. Vervolgens kreeg ik het volgende bericht: “Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, met een uiterlijk termijn van 10 werkdagen (14 dagen), aan u gecrediteerd, gerekend vanaf de dag dat de creditfactuur is aangemaakt.” Het geld was uiteindelijk eerder terug dan verwacht. Vandaar dat ik de score heb aangepast.

Reactie van het bedrijf

Beste Reinoud, Bedankt voor uw review. Helaas kan ik aan de hand van uw gegevens hier, geen contact met ons terug vinden in het systeem. Bij dergelijke klachten/vragen en/of opmerkingen, vernemen wij dit uiteraard graag middels onze klantenservice. Met sommige artikelen zijn wij helaas afhankelijk van onze leverancier. Indien hierbij is aangegeven dat het artikel niet meer geleverd kan worden, dan zullen wij helaas uw bestelling moeten annuleren. Het bedrag wordt inderdaad zo spoedig mogelijk doch binnen het uiterst benoemde termijn van tien werkdagen aan u terug betaald. Dat is een wettelijk termijn. Uiteraard doen wij ons best om dit zo spoedig mogelijk in orde te maken. Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl

slecht

Hoe kan ik een beoordeling maken. Mijn besteld apparaat heb ik (nog steeds ) niet ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Rijpkema, Bedankt voor uw beoordeling. Het door u bestelde product heeft een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, wij verwachten uw bestelling binnen enkele werkdagen te kunnen bezorgen. Zodra uw bestelling onderweg is, ontvangt u per mail een bevestiging. Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl

Zeer snel geleverd.

De prijs is oké voor de scheermesjes.

Wel enquête ontvangen maar geen bestelling, netjes opgelost

Bestelde goederen na vier dagen nog niet ontvangen, wel de enquête over tevredenheid. Na contact netjes opgelost.

Reactie van het bedrijf

Beste Maikel, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen, op uw gegevens kunnen wij uw bestelling niet terugvinden in ons systeem. Kunt u met ons contact opnemen via info@voordeligscheren.nl? Wij kijken graag uw bestelstatus even na. Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl

Na 7 dagen (Nog) steeds niets ontvangen

Na 4 dagen nog niets ontvangen dus ik kan geen goeie review geven Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen heb wel bericht naar support voordelig scheren gestuurd en nog geen persoonlijke reactie ontvangen Wordt vervolgd

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling! Wij hebben uw bestelling op dezelfde werkdag verzonden per brievenbuspost, normaal gesproken wordt de brievenbuspost binnen 1-3 werkdagen door PostNL bij u geleverd. Ik verwacht dan ook dat u de bestelling inmiddels heeft ontvangen, mocht dit niet het geval zijn, horen wij graag van u middels info@voordeligscheren.nl Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl

Slecht!

Je besteld twee artikelen en betaald direct via IDeal. Twee dagen later krijg je een mail dat de artikelen niet leverbaar zijn en dat je na 10 dagen je geld terug krijgt, wat dan ook gebeurt. Nee, nee, hierover kun je alleen ontevreden zijn!

Reactie van het bedrijf

Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Ontzettend vervelend om te horen dat uw bestelling door ons is geannuleerd, helaas is het door u bestelde product niet leverbaar bij onze leverancier. Wij doen ons best om de terugbetalingen zo snel mogelijk uit te voeren, dit doen wij normaal gesproken binnen enkele werkdagen met een maximale terugbetalingstermijn van 10 werkdagen. Onze oprechte excuses dat wij uw bestelling hebben moeten annuleren. Met vriendelijke groet, Voordeligscheren.nl

Zeer tevreden over snelheid/service

Zeer tevreden!!!!

Ruim assortiment op voorraad scherpe prijzen en de volgende in huis

In één woord: TOP !

Mijn bestelling werd snel en in één keer geleverd. Zo moet het !

ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Bedankt voor uw review. Aan de hand van uw gegevens hier, kunnen wij geen bestelling terug vinden in ons systeem. Graag vernemen wij deze vragen als eerst middels onze klantenservice, zodat wij u een antwoord / de service kunnen bieden die nodig is. U kunt contact met ons opnemen middels info@voordeligscheren.nl Met vriendelijke groeten, Support Voordeligscheren.nl