Eindelijk een goedkoop adres gevonden.

Mijn zoontje kampt met vele huidproblemen. Het enige dat helpt is de sebamed olie, maar vreselijk duur hier. Ik ben er echt super blij mee. En zal vaker bestellen bij jullie.

Hele goede service

Verkeerd product geleverd gekregen en dit gemeld. Snelle reactie gehad en mijn geld terug gehad. Wat een top service! Hier kom ik zeker terug.

Supervlotte en vriendelijke service! Aanrader!

Vlot, snel en supervriendelijk! Aanrader!

snelle levering bij bestelling

veel keuze van produkten en redelijke prijzen,bestelling wordt snel geleverd, dat is dan zeker een aanrader om er te bestellen

Goede spullen snelle levering

Blij mee doe ik vaker

Snelle levering , netjes verpakt en goede beschrijving product

Snel netjes en doet wat t belooft

zondag besteld dinsdag al binnen.

zeer goed.

Mijn bestelling was er al de volgende dag!! Ik wist niet wat ik zag. Bijzonder prettig.

Goed bezorgd

Tijdig en goed ontvangen

perfect.

goeden afhandeling netjes bezorgt

Goed geleverd en fijn geholpen online

Fijn online geholpen toen ik een vraag had en alles is snel en goed bezorgd

Bestelling gedaan en binnen 2 dagen al in huis in één woord geweldig

vlugger dan verwacht

goedkoop en snel geleverd

Beloofd is beloofd

Snelle levering en een scherpe prijs.

Super snelle levering!! Top!!!

Bestellen en het wordt snel afgeleverd. Fijn toch!

Mooi assortiment en na het bestellen komt het snel naar je toe!

bezorgen

Nog steeds niet pakket ontvangen.problemen bij Postnl ,op verkeerd adres bezorgd.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor uw bericht. Uw bestelling is helaas naar een afhaalpunt van PostNL verzonden omdat de bezorger u heeft gemist tijdens de bezorging. Zoals u ons heeft laten weten per mail, wilt u de bestelling liever niet afhalen bij het afhaalpunt. Indien het pakket na 7 dagen niet wordt afgehaald, ontvangen wij uw pakket automatisch retour zodat wij de terugbetaling kunnen uitvoeren. Indien u nog verdere vragen heeft, kunt u contact opnemen middels info@voordeeldrogisterij.nl Met vriendelijke groet, Voordeeldrogisterij.nl

Goede prijs kwaliteit verhouding, veel keus. Snelle levering

Goed en snel

Het was snel geleverd en de producten waren goed. Ik vond het wel raar dat je niet kon aanklikken welke kleur je wilde. Voor mij was het een verassing welke kleur ik kreeg omdat ik geen optie kreeg.

Super fijne prijzen!!

Niet alles was leverbaar, maar kreeg daar netjes bericht van, super! De prijzen zijn exclusief laag, dus zal zeker nog eens een bestelling plaatsen!

zo als altijd prima in alle opzichten.

Zo als altijd, prima in alle opzichten. De verzorging van de bestelling, de aflevering en de kwaliteit.

Eerder geleverd dan verwacht. Prima in de verpakking, snel!

Geweldige en betrouwbare service!

Zeer snel