Bedankt voor het meedenken en leuk dat je ook bij ons hebt gewerkt, Sheila. Heel fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door Louis en regelmatig updates hebt ontvangen, zo zien wij dat graag. Ik geef jouw compliment voor hem meteen aan hem door. Groet, Jan Webcaremedewerker
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Wil! Dank daarvoor en een mooie dag gewenst.
Fijn om te weten dat je tevreden bent, Niels. Bedankt voor je reactie!
Het klopt dat we telefonisch een lange wachttijd hebben. Onze excuses, gelukkig hebben we ook nog andere kanalen waar we sneller te bereiken zijn. Bedankt voor de mooie beoordeling, Ans!
We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren. Helaas is het ook nu in de vakantieperiode, via dit kanaal erg druk waardoor het niet altijd lukt om binnen 24 uur te reageren. Sorry hiervoor. Wel tof te lezen dat je een duidelijk antwoord hebt gekregen. Groet, Petra Webcaremedewerkster
Thank you for your words and rating, Mateusz. You know where to find us if we can help you with anything again. Greetings, Petra Team Webcare