die is tot op heden goed

die is goed

zolang ik een vrije artsenkeuze heb ben ik zeer tevreden omdat ik veel in het buitenland ben.

ik ben tevreden dat een arts of ziekenhuis direct met cz kan bellen zonder tussenkomst van SOS want dat is niet altijd nodig, omdat een plaatselijke arts het beter kan beoordelen dan SOS van een afstand.

Gewoon de beste

Zit al 8 jaar bij ze , en we blijven lekker zitten

fijne zorgverzekeraar

cz doet goed zijn best vor ons

Goede zorg en informatie, Én we worden goed op de Hoogte gebracht met de Ontwikkelingen met belang Rijke informatie van cz. Onze dank daar voor

top

er word ook naar je geluisterd als klant

Alleen maar positief.

Een goede service en een zeer goede verzekering die heel veel dingen dekt.

Super goed

Altijd bereid voor uitleg en hulp ook fijn voor kleine portomonee uitkeringsgerechtigden wegens ziekte volgend jaar met pensioen hoop voor mij weer gebruiken maken betalingsmogelijkheden ook fijn voor af verzekering in buitenland vraag en U krijgt een eerlijk antwoord

Goed en duidelijk

Heel fijn dat je korting krijgt als je voor het hele jaar betaald! In één keer bedoel ik!

Dit is de beste manier om te voorkomen dat je geliefde je bedriegt,

Dit is de beste manier om te voorkomen dat je geliefde je bedriegt, mijn man bedroog me, ik hou zoveel van hem, maar na een tijdje gingen we uit elkaar, maar ik hou nog steeds van hem, ik las online over de krachtige spreukmaker van Dr Sacre, en toen Ik legde het hem uit en hij deed een spreuk voor mij en mijn man kwam bij me terug en nu is hij gestopt met me bedriegen en nu is hij meer van zijn familie dan wat dan ook, dankzij dr.Sacre als je hulp nodig hebt, neem dan contact met hem op via WhatsApp + 2349076034359 e-mail: [email protected] en hij zal u helpen uw relatieprobleem op te lossen Mevrouw Jasmijn Lars, ik woon in Friesland, Nederland

heel goed

je krijgt duidelijk en helder antwoord. korte wacht tijden of geen. mogelijkheid ook via chat je vragen te stellen. wordt geantwoord door een medewerker en niet een chatbot. declaraties worden snel afgehandeld.

Scherp, duidelijk, voldoende dekking

Ben al jaren klant van CZ Direct doordat het pakket dat ze aanbieden, inclusief aanvullende verzekering, bij mij heel goed aansluit en ook heel belangrijk, dit tegen een scherpe premie. Uit de aanvullende premie maak ik het meeste gebruik van fysiotherapie, bril vergoeding of gehoortoestel. Je zit ruim in het kiezen van de behandelaars, daar heel veel zorgaanbieders door hen bevoegd zijn. Ook contact met CZ is heel makkelijk en je krijgt duidelijk antwoord op je vragen. Ik bevel CZ (Direct) van harte aan.

Ruim voldoende

Een goede en gemakkelijke verzekering.

Snelle afhandeling declaraties

Duidelijke site. Gemakkelijk indienen declaraties.

Keurig.

Uitstekende informatie.

het is niet altijd waar wat de zorgverzekeraar zegt

niet altijd juist of duidelijk naar de verzekeraar toe.

Goed en toegankelijk

Wat mij onvoldoende duidelijk is, is wanneer er van eigen risico sprake is of van eigen bijdrage. Ik heb het gevoel, dat als het ene bedrag verbruikt is het volgende aangesproken wordt.

Goed en snel contact. Deskundig advies Binnen een week je geld op de tekening

Prima info over second opinie bv heup operatie

Uitgebreid overleg over de wijze waarop en welk ziekenhuis voor mij het beste/aangeraden werd/ wordt. Deze uitleg /info duidelijk en goed.

Als Noorse met een polisverdag ben ik zeer te vrede

De hele goede en duidelijke informatie die ik gekregen van CZ Tilburg op al mijn vragen. De vriendelijkheid en top service zijn een 10 waard.

Gewoon oké

Topbedrijf

Verzekering voldoet naar mijn wensen, afhandeling rekeningen supersnel

Goede zorgverzekering

Goed overzicht in mij CZ alles is duidelijk aangegeven.

Mijn ervaring met CZ is perfect

236 Ringbaan West

Tilburg 5038 KE