Zeer slecht bereikbaar. Meer dan 20 min aan de wacht. Meerdere malen gebeld telkens minimaal 20 min in de wacht. Ik heb nu al spijt dat ik overgestapt ben naar CZ..
Op 25 december kwam ik erachter dat cz twee declaraties van totaal 330 euro naar een ander familielid had overgemaakt wat erg dom is en normaal gesproken onmogelijk. Nu hebben wij het onderling opgelost en komt cz met een brief dat zij het opnieuw terug moeten betalen aan cz en cz aan ons, terwijl ik ze heb gebeld en doorgegeven heb dat wij het geld onderling hebben terug gekregen. Het grappige is dat een collega hierop het volgende reageert; dan geven jullie het terug zodat wij het terug incasseren en weer terug gaan betalen aan u!???? Hoe dom is dit? Nou dit is een van de redenen geweest dat wij weg zijn gegaan bij cz. Ze hebben nog niet zijn excuses aangeboden maar goed
Doordat mijn telefonische wijzigingen uit 2019 nog steeds niet zichtbaar zijn op mijn CZ en ik nog een wijziging wil doorvoeren, kan dit alleen telefonisch. De wachttijd is erg lang
Ik wil in 2019 nog een wijziging doorgeven, niet mogelijk in het weekend, op maandagmorgen wachttijden van 20 minuten zijn geen uitzondering. Waar is de echte service, hebben jullie wil oog voor de klant????
Door goed en vriendelijk advies van Carola Kanon overgestapt naar CZ.
Heb een tijdje geleden een declaratie ingediend ik wacht al sinds begin december en kom zelf achter dat hun twee keer een bedrag naar een ander familielid sturen. In plaats van dat ze met een spoedoplossing komen, komen ze nog in opstand. Ben gelukkig niet meer verzekerd en ga de hele familie van cz eruithalen. Had verwacht dat ze het goed zouden maken maar ook daar staat cz niet open voor. Dus mensen pas maar op. Dezelfde achternaam wil niet zeggen dat ze zomaar 330 euro naar een ander twee keer sturen.!!!!
Ik heb 3 x gebeld en er is niemand die 80% van 2045 euro kan uitrekenen. Het is echt schandalig. Net doen alsof je voor de orthodontist 2045 euro krijgt betaald. NIET dus 80% van dat bedrag. misleiding omdat niemand kan uitrekenen hoeveel 80% van 2.045,00 is.
Ik ben afgelopen week een zorgverzekering bij Just/CZ aangegaan. Enige minpunt tot nu toe is je krijgt een mail van hen om eenmalige 0,001 cent over te maken en hen daarmee toestemming te verlenen voor automatische incasso. We weten allemaal met de vele fishing -en fraude mails die niet van echt te onderscheiden zijn vaak dat dit niet de veilige manier is om een betaling te doen of vertrouwelijke informatie te delen. Zeker ouderen zijn hier vaak de dupe van. Hier contact over opgenomen en geadviseerd om als de mail 100% van hen afkomstig is die in de veilige mijn cz omgeving bij de berichten te zetten. Dan kan van daaruit een veilige betaling worden gedaan. Gevolg nu is dat ik de extra tijd moet nemen om naar een zeer beperkt aanwezig mobiel CZ punt in het dorp te gaan en daar een formulier in te vullen en te tekenen om hen een automatische incasso te kunnen verlenen. Dom aangepakt van Just/CZ. Dit werkt fraude en fishing in de hand.
Te weinig /geen inzicht ,in de notas van zorgverleners.
zeer tevreden ben al 45 jaar bij cz nergens geen problemen mee en ok duidelijke email waar ik altijd op terug kan kijken als er iets veranderd trouwens dan krijg ik ok wel eens een mail van cz das heel fijn zo kan je toch alles controleren
Mijn ervaring met cz is top heb reuma hoor van andere mensen bij andere zorgverzekeringen dat de medicijnen soms problemen geven en dat ze een bepaald medicijn niet mogen nou gelukkig zit ik bij cz die hebben nog nooit moeilijk gedaan over mijn reumamedicijnen dus voor mij is cz de beste 👍
Ik ben al 32 jaar bij CZ verzekerd. Nooit problemen mee gehad. Wanneer ik echt zorg nodig had, kreeg ik altijd een behulpzaam iemand aan de telefoon die goede advies over zorg gaf. Ik blijf bij CZ!
Ik was 28 jaar lang bij CZ. Totdat dit jaar 2018, CZ-direct zijn naam veranderde in Just. Ik vermoed dat Just tot stand kwam door een fusie met een andere slechte verzekeraar en CZ-Direct. Alles was slecht in aanvullend verzekering en sommige behandelingen werden helemaal niet meer vergoed. Dus alle gezinsleden en kennissen overgestapt naar Zielverenkruis. Maand premie scheelt 16 euro per persoon, voordeliger dan Just. En aanvullende pakket is beter dan Just. Zoals Fysiotherapie: Bij Zielverenkruis wordt 9x per jaar vergoed, via aanvullend pakket. En bij Just 4x per jaar. Dus CZ u hebt het zelf gedaan om uw klanten kwijt te raken. 1 Grote rommel soep ervan gemaakt.
Erg behulpzaam. Ik heb naar CZ gebeld en kreeg het gevoel dat er echt naar mij geluisterd wordt. Klantvriendelijk.
De website van CZ heeft een duidelijke structuur. Je kunt meteen een zorgverzekering vergelijken en vergoedingen vergelijken. Het is heel makkelijk om snel een zorgverzekering af te sluiten. Je ziet direct wat je gaat betalen bij het pakket van je keus. Daarnaast is het mogelijk om je premieberekening te mailen naar je zelf. Je krijgt direct een mail met de berekening in je mail. Zodat je deze op een later tijdstip kunt bekijken.
Ik vond het prettig dat ik online eenvoudig mijn nieuwe zorgverzekering kon uitzoeken. Zorgverzekeringen kunnen ingewikkeld zijn, maar de website doet er alles aan om het eenvoudig te maken.
Ervaring moet je beleven bij cz is dat een goede ervaring.
Ik geef jullie een 10 omdat jullie goed zijn voor de klanten groetjes A.F.Dalebout
Ik heb zilver rings nodig ze worden wel vergoed
ik had een aantal vragen telefonisch gesteld en ben zeer snel en goed te woord gestaan. Goede antwoorden, helder en concreet! FIJN!
laatste keer goede uitleg gekregen op wat ik vergoed zou krijgen
De ingediende nota's worden snel afgehandeld. de verzekering is wel duur.