Niet zo best!!!

Heel veel problemen gehad om een machtiging te krijgen voor een rug-operatie. Ik was de dupe van een meningsverschil tussen de professor in Gent en CZ. Dit had m.i. gemakkelijk opgelost kunnen worden met een telefoontje.

Een top verzekeraar

Ik vind CZ een top verzekeraar.

Als je een probleem of een conflict heb met een zorgverlener wordt, met tussen komst van CZ, netjes opgelost.

Nog nooit problemen gehad!

Ik heb nog nooit problemen gehad bij het CZ. Net aan de telefoon ook weer prima geholpen en binnen 10 minuten het antwoord waar ik naar zocht.

flikkers

Slechte service

Al ruim 40 jaar "klant."

Helaas de laatste jaren vaste, maar zeer tevreden "afnemer"!

MRI scan

Op aanraden van de huisarts moest ik een scan van de bovenbuik laten maken want er zou weleens een kankertje in de alvleesklier kunnen zitten,gebeld voor een afspraak maar tot mijn verbazing moest ik 4 weken wachten. Bij CZ zit het zo dat ze een potje hebben voor scans en als dat leeg raakt moet je minimaal 4 weken wachten,en dat kon ik niet.ik ga niet zitten wachten of ik wel of niet dood ga dus maar zelf gebeld met het MRI centrum en ik kon de volgende dag al komen maar dit koste mij wel 328 euro. Echt slechte zaak van cz ik heb ook gelijk mijn verzekering op gezegd.

Geen problemen betalen moet ik overal.

NVT

Uitstekende zorgverzekering

Ik ben zolang ik leef verzekerd bij CZ . Nooit geen problemen. Perfect advies bij kiezen van ziekenhuis. Zo doorgaan

Ik vind de zorg bij CZ prima, prakiseer er niet over om te wisselen.

Fijne mensen die meedenken

Fijne uitleg van CZ personeel bij vragen over zorgverzekering

Super klantenservice

Altijd snel reactie en goed geholpen bij een vraag.

Fijne zorgverzekeraar

Geen gedoe, persoonlijk en goed bereikbaar. Vergoedingen worden snel uitbetaald. Fijne app. Nog nooit problemen gehad dat ziekenhuis of dokter niet werd vergoed.

Uitstekende verzekering

Van oorsprong CZT. Nu nog het gemeente pakket, ik hoef me gelukkig nergens zorgen om te maken. En wat er na 1 januari 2020 gaat gebeuren....ik hoop dar CZ ons blijft helpen.

Goed geholpen en meegedacht door de medewerkster van CZ kantoor breda

Wat mijn betreft mag t kantoor open blijven. Goed geholpen en meegedacht daar de medewerkster van CZ. Ik heb 2 x 15 min aan de telefoongehangen en in de wacht. Ben blij met t kantoor.

Supper attent.

Leuk om een bloemetje te krijgen van jullie voor de ergenis van een vervoer maatschappij 👍🏻👍🏻👍🏻.

Geldwolven

Slecht voor zieke en oude mensen. Ben 53 en longpatient. Maar wilde revalideren maar vergoeden echt niet. En heb gold 4 geen zuurstof.

goede klantenservice

altijd snel en goed geholpen

Goede service, pro actief en goede informatievoorziening

geweldig

Heb met mijn vrouw in Spanje overwinterd en kwam er bij aankomst in Spanje achter dat ik onze medicijnen (en dat zijn er nogal wat) vergeten was in te pakken. Gebeld met CZ en heb toen alles in Spanje gekocht en bij thuiskomst keuring alles vergoed gekregen!!!! Fantastisch!!!!

Waardeloos

Waardeloos, heb geen huisarts meer (burnout, wanbeleid en tuchtzaak) en CZ doet net alsof er niks aan de hand is. Krijg geen enkele reactie op mijn verzoek hier iets aan te doen.

Pluspunten

Tevreden. CZ biedt ook diverse mooie extra's die erg prettig zijn wanneer je ze nodig hebt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zorgkosten die niet betaald zijn moeten zij eerst bespreekbaar maken met hun klanten. want wat zij doen is alleen maar de kosten hoger gooien en ze brengen je op de hoogte van informatie alleen via de email. als zorgverzekeraar vind ik dat hun verantwoordelijk zijn met de relatie van hun klanten. 5 jaar ben ik verzekerd bij CZ. 2018 heb ik een aantal maanden niet kunnen betalen wegens mij financieel situatie. ik had een betalingsachterstand van 2000 euro die betaal ik nu in termijnen samen met mijn maandelijkse premie zo een 350 euro per maand samen. Nu zit ik gelukkig op 1000 euro resterend. als ik kijk naar deze kosten is de helft incasso en administratie?? We beschermd mijn rechten, wie beschermd de rechten van de consumenten. verzekeraars hebben teveel macht en verzekeraars zoals CZ maken hier zeker misbruik van. Moderne oplichterij!

236 Ringbaan West

Tilburg 5038 KE