Pluspunten

Dat alles goed gereld is

Sommige dingen weer vergoeden zoals pedicure voor debetici

Pluspunten

ik vind het prettig om bij CZ verzekerd te zijn.

zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede informatie verstrekking en snel antwoord op vragen

Er mag wel iets meer rekening gehouden worden met de gevolgen van goedkopere medicijnen, voor mijzelf soms een probleem.

Pluspunten

Snelle afhandeling declaraties en nota's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heldere informatie, goede kontaktservice, redelijke premies

betere info waarom bepaalde medicijnen niet meer vergoed worden en er alternatieve medicijnen worden aangeboden. De apotheek komt steeds vaker met het verhaal:"" die worden door CZ niet meer vergoed"" Dat begrijp ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de actuele informatie die te maken hebben met de kosten naar de zorgverlener alvorens die te betalen. Dus s.v.p. een check mogelijkheid en inzicht in de kosten , Dit kan ervoor zorgen dat ik bewuster met die te maken kosten omga en eventuele fouten kan melden.

Pluspunten

Tot nu toe gaat alles goed.

De prijs we betalen zo veel. dit is straks niet meer te betalen. Als je niet ziek bent gaat alles goed, maar komen er meer kosten, dan is dit niet meer te betalen, mensen moeten langer thuis blijven wonen, de huizen( verzorgings of verpleeghuizen zijn gedeeltelijk gesloten).

Pluspunten

Uitbetaling vergoeding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zorgkantoor CZ speelt graag een spel en zijn als het ze uitkomt compleet context blind. Komt afspraken niet na en stellen alles zo lang mogelijk uit, tot de laatste dag, maar houden je daarvoor aan het lijntje met leugens. Afspraak met ze maken doen ze niet aan. Kan enkel telefonisch. En telefonisch krijg je nooit de juiste personen aan de lijn.

Valt niet te verbeteren.Is namelijk onwil. Toch ga ik denk ik met een begeleider alsnog naar hun kantoor na de vakantie.

Pluspunten

Enorm snelle declaratieverwerking en vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Altijd super goed, snel en vriendelijk geholpen, heel persoonlijk te woord gestaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben niet te spreken over de behandelwijze hoe deze zorgverzekeraar CZ omgaat met mijn transgender traject. CZ beperkt mij in de keuze van zorgverleners waarmee geen zorgcontract is afgesloten terwijl in de duurste polis staat dat ze 100% niet gecontracteerde zorgverleners vergoeden, maar wegens onduidelijke redenen geen akkoord verklaring afgeven. Ik zit nu met het probleem dat ik vouwelijke hormonen voorgeschreven krijg maar baard ontharing niet. Het is verminking en ik loop een trauma op. Met de afdeling vergoedingen kwam ik niet tot een oplossing. Ik moet mijn transgender traject dat doorloopt nu opzij schuiven voor een juridisch geschil.

Assertiever omgaan met transgenders

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dit bedrijf probeert altijd het beste voor je te doen, waar je ook voor belt..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Telefonisch een puinhoop als je geen standaard vraag hebt. Weten totaal niet wat de afdelingen met de cliënt bespreekt. Word opgeschreven maar als het te ingewikkeld word krijg je een heel onduidelijk antwoord. Zowel klantenservice als de andere afdelingen. Standaard niks mis met CZ. Maar dan ook alleen standaard. Bel je teveel krijg je een telefoontje waarom je zoveel belt. Nu CZ komt omdat jullie niet op mekaar afgestemd zijn en de indruk wekken dat jullie zelf niet weten wat er wel en niet vergoed word.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie naar klanten toe Afhandelen van klachten Klantvriendelijkheid als het gaat om vergoeding van belangrijke behandelingen Maanden moeten vechten voor een acceptatie van een behandeling die alle medici noodzakelijk vonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en vlot, als je het nodig hebt. Geen klachten van onze kant.

Pluspunten

CZ heeft bijzondere diensten waar ik als klant gebruik van mag maken.

Heb ik niet.

Pluspunten

We hebben (bijna) geen contact nodig. De service en afhandeling verloopt gladjes.

Eigen risico betalen in termijnen is een onduidelijke service.

Pluspunten

algehele netheid van de service

Pluspunten

Klantvriendelijk, goed re bereiken.

Manier nota's, vooral debet en creditboekingen zijn onduidelijk, ook voor het eigen personeel.

Pluspunten

de snelheid van de afhandeling van ingediende nota's, de mate waarin kosten voor vergoeding in aanmerking komen

Pluspunten

Makkelijk communiceren en snelle afhandeling

?

Pluspunten

Snelle afhandelingen declaraties.

Ik heb op dit moment geen aanbevelingen m.b.t. verbeteringen.

236 Ringbaan West

Tilburg 5038 KE