Pluspunten

As a foreigner, I receive good care from CZ

More consistency with customer service would be great. Not one staff says A the other says B. Then would be inefficient. If possible, keep the same person for the same issue (unless client wants to change a personeel she talks to).

Pluspunten

het bekijken van inkoop van zorg en kwaliteit van ziekenhuizen

het in de gaten houden van apothekers die doen maar wat zo dat ze er zelf heel wat beter van worden iedere keer andere medicijnen die niet altijd goed voor je zijn ja dan gooi je ze maar weg en bestel weer andere ja dat kost geld beter meteen de gloeien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen problemen alles

Is oke

Pluspunten

afhandeling declaraties

Duurt soms wel een half jaar voordat je een rekening krijgt via de zorgverzekeraar van een behandeling in een ziekenhuis e.d.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat ik online een declaratie in kan dienen

Kosten eigen bijdrage .....en stoppen met die onzin om steeds geld te declareren van gesprekken apotheek die nooit plaats vinden

Pluspunten

de afhandeling van onkosten en bij vragen een gedegen en snel antwoord

tot nu toe verloopt alles naar wens

Pluspunten

duidelijke correspondentie, heldere voorwaarden, duidelijke site

ik kan niks bedenken, behalve dat de site wat saai oogt (maar daar moet je je niks avn aantrekken)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat CZ mij een geslachtscorrigerende operatie vergoedde en andere verzekeringen niet.

Toen ik vijf weken daarna gemolesteerd werd door een groepje Marokkanen scheurde het neovaginaweefsel en bood het genderteam van het VU-Academisch Ziekenhuis te Amsterdam geen hersteloperatie. Ook bleek het veel te ondiep; mijn pink past erin. Een weefseltransplantatie is nodig. Echter bij voormeld team werd ik jaren geleden aangevallen en buitengebeukt - ik heb hiervan een geluidsopname die mijn schuld uitsluit. Ik loop al die jaren met een niet bruikbaar geslacht en na de operatie in 1997 nog steeds niet. Dat is ondragelijk want mijn leven is me afgenomen.

Pluspunten

Heldere communicatie; overzichtelijke website.

Pluspunten

Alle declaraties worden snel, duidelijk en keurig afgehandeld. De website is overzichtelijk en duidelijk, alles is snel en eenvoudig te bekijken of op te zoeken.

Pluspunten

duidelijk snel

Pluspunten

Altijd snelle en correcte betaling van facturen. Verder gelukkig niet veel met CZ te maken. Maar, heb wel alle vertrouwen dat als ik CZ een keer nodig heb, dat dit goed zal verlopen.

Iedere keer weer lastig om op de site te komen. Gelukkig zijn de overzichten op papier verbeterd, en kan ik nu zien wat er echt gefactureerd wordt door derden. Codes zeggen niets.

Pluspunten

Zeer snelle beantwoording van de telefoon! Meedenken met mijn probleem en een goede oplossing geven.

Niets tot nu toe.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de communicatie en duidelijkheid daarvan. Per telefoon krijg je altijd een antwoord ook al staat het misschien in je polis of online. Declareren gaat makkelijk en terugkoppeling is vlot en duidelijk. Ook is de vrije keuze van behandelaar mij bevallen.

Zou ik niet kunnen zeggen nu. Gaat lekker!

Pluspunten

Duidelijke en begrijpelijke informatie. Betrokken uitstraling.

Half verwege het jaar wijzigingen aan kunnen brengen.

Pluspunten

Ik vind eigenlijk ales goed

Pluspunten

de vriendelijkheid van de medewerkers aan de telefoon en de uitleg aan de telefoon.

Pluspunten

Een goed geautomatiseerd systeem

Weet niet

Pluspunten

De service ten opzichte van de premie

Pluspunten

Goede service en goede afhandeling bij vragen

Weet dit op dit moment niet.

Pluspunten

service

geen idee

Pluspunten

Dat het voor mij een prima verzekering is. En ook duidelijk is op de CZ site.

Ik heb tot op heden geen klachten.

236 Ringbaan West

Tilburg 5038 KE