3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Ik kon altijd terecht waar ik medische behandeling nodig had. Ik heb nooit ergens geld hoeven voorschieten.
VerbeterpuntenIk ben 58 jaar oud, al heel veel jaren heel weinig tandarts kosten, wel een extra tandartsverzekering, binnenkort kan ik die niet meer betalen wellicht en dan komt natuurlijk het uiterlijk van een zwerver dichtbij, als straks de tanden het gaan begeven. Eerst natuurlijk de ziekenfonds afgeschaft, helemaal oké, maar ook een soort kapitaal vernietiging voor de "oude klanten" weg oude rechten, en geen no-claim condities, een niet mis te verstaan voordeeltje voor de verzekeraars lijkt mij. Wat ik betaald heb ga ik in mijn leven niet meer opmaken bij de tandarts, ja zeker, gedeeltelijk zelf gedaan, maar dat voelt, in mijn krapper geworden financiële situatie wel een beetje lullig, kunt U vast een beetje begrijpen. Ik pleit dus voor een redelijk no-claim systeem ter ondersteuning van de ouder wordende patiënt, die door gezond te leven altijd heel goedkoop is geweest bijvoorbeeld.