3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afhandeling declaraties

voorlichting betreffende hulpverlening in psychiatrie specifieke vragen over patiënten met psychologische klachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het algemeen wel een ruime voldoende.

Communicatie apotheek CZ => klant Rekeningen van apotheek naar CZ zijn vaak laat bij CZ. Hierdoor ontstaan er misverstanden wat wel en niet in rekening is gebracht. Specificaties zijn onvolledig in de nota van CZ dit is met opzet heb ik begrepen. Klant moet dan weer bellen met apotheek en CZ. Erg hinderlijk. Misschien moet de apotheek bij het afhalen van medicijnen een specicicatie meegeven, zodat je makkelijk kan controleren wat er in rekening is gebracht en wat je gehaald hebt. Ook kan de klant direct de specificatie digitaal aan CZ doen toekomen.

Pluspunten

Ik moet eerlijk zeggen dat ik pas kort verzekerd ben bij CZ, ben tot nog toe tevreden, maar heb nog geen speciale dingen bij de haand gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De plus verzekering die ik heb heeft een ruime dekking. Ook met vragen die ik in het verleden heb gehad zijn goed beantwoord en ben ik zeer goed geholpen. Ik ben al heel lang lid van de CZ.

Wat ik vergoed krijg bij mijn tandarts is voor mij niet altijd duidelijk, en het bijverzekeren voor de tandarts ook al heb ik een plus verzekering vind ik best hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk in communicatie

Luisteren naar advies van een medisch specialist

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dekking versus premie

geen concreet punt

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle en correcte hulp bij vragen zowel persoonlijk als telefonisch. De CZ bus die elke week op de markt staat: ideaal!

Geen idee

Pluspunten

Ik ben al lange jaren best tevreden.

Ga zo door.

Pluspunten

Ik vindt alles goed ik kan het niet klagen over jullie manier van zorgen, dus ik ben een tevreden klant .

Ik weet het niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling van declaraties

Pluspunten

Declaratiesvia. Internet verlopen correct

De site om te declareren pakt niet altijd even vlot.

Pluspunten

Het gehele pakket. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Individuele snelle adviezen. Vlotte reactie tijd. Naast prima digitale bereikbaarheid ook een zeer goede persoonlijke bereikbaarheid

Pluspunten

Alles wordt op tijd betaald

Premie kan nog wel wat om laag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik kan niet atijd bekijken waar ik voor moet betalen

Pluspunten

nooit geen problemen gehad met cz verzekering. Duidelijke site en voor mij goede verzekering.

natuurlijk de prijs wat lager.

Pluspunten

Duidelijke informatie

Bepaalde merken medicijnen niet uitsluiten van vergoeding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nu toe ben ik tevreden voor wat CZ doet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting, persoonlijk advies welke polis het beste is.

Eigen risico is veel te hoog. Soms krijg je een goedkoper medicijn wat later toch weer vervangen moet door een duurder medicijn, omdat het goedkoper medicijn toch niet het gewenste resultaat heeft. Dit maakt de zorgkosten onnodig duur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helder en duidelijke brieven. En bij vragen krijg ik altijd heldere en goede uitleg aan de telefoon.

Onduidelijkheid wat betreft de digitale communicatie.

Pluspunten

klant vriendelijkheid,service.

niets

Pluspunten

-mijn CZ, altijd alle gegevens en rekeningen in 1 overzicht. -je wordt bij telefonisch contact altijd goed doorverwezen of verbonden, de medewerkers hebben kennis van zaken. Lukt het niet in het 1e gesprek dan wordt je ook snel terug gebeld.

het zoeken naar de coderingen van medische handelingen om je rekeningen te controleren. Verder vind ik het soms moeilijk om er achter te komen welke rekening het betreft, de bedragen zijn anders gespecificeerd dan de begroting die je van bijvoorbeeld een tandarts hebt ontvangen, het eindbedrag klopt wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen idee

Geen ide

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

als ik bel word ik prettig en deskundig te woord gestaan, en ik heb het gevoel dat men meedenkt.

Ik snap zo nu en dan niet wat er wel of niet onder mijn verzekering valt. De informatie hierover vind ik onduidelijk. daarnaast zou ik graag inzicht krijgen in de totaalkosten: ik heb werkelijk geen idee wat bijvoorbeeld mijn tandarts in rekening brengt. ik vind dat consumenten meer zicht moeten krijgen op wat zorg kost. Dat is goed om de discussies hierover te volgen, maar ook om na te gaan of het klopt wat de leverancier in rekening brengt.ik vind de informatie soms wat aan de late kant, zodat je als consument weinig tijd hebt om marktonderzoek te doen.

Pluspunten

Mensgerichte, echt luisteren, duidelijke uitleg, snelle reacties op mail en ingeleverde facturen.

Vast contactpersoon voor onze declaraties, medicijnen etc in verband met chronische ziekten van 2 dochters en vrouw. Dat is moeilijk te realiseren, maar het is een opmerking.

236 Ringbaan West

Tilburg 5038 KE