3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het zorgpakket

vergoedingen

Pluspunten

Website.Kan alle persoonlijke informatie snel en eenvoudig vinden. Duidelijke overzichten van eigen risico etc. Redelijk duidelijke uitleg wanneer iets niet of gedeeltelijk wordt vergoed.

Onhandig dat de acceptgiro voor jaarbetaling pas in januari komt terwijl ik graag in december wil betalen. Lagere premie.

Graag zou ik op de nota van de eigen bijdrage vermeld willen hebben voor welke medicijnen je moet betalen. Nu staat er bv. alleen medicijnen op en niet welke medicijnen.

Pluspunten

De snelle afhandeling en benadering

geen idee

Pluspunten

- Digitale informatie van alle verbruikte ziektekosten. - Snelle afwikkeling van ingezonden nota's - Duidelijke internetpagina's

- Controle op gedeclareerde kosten van specialisten uit ziekenhuizen. 1 Bezoek bij een specialist van 5 minuten in het ziekenhuis kost al gauw € 550. Als daar op wordt gereageerd, ontvang je als antwoord,: Dat is afspraak met het ziekenhuis. - Verlaging van de basispremie, door grote overschotten van de afgelopen jaren

Pluspunten

Service

Rekeningen door klanten laten controleren, om zo te controleren of we niet belazerd worden door de zorg ivm kosten te verminderen. Dit wel alleen via internet, het moet zo weinig mogelijk geld kosten.

Pluspunten

Snell afwikkeling en transparante informatie

Betere beschrijving van type behandeling. Controle door mij als leek is niet altijd mogelijk.

Pluspunten

Heldere communicatietructuur

geen idee

Pluspunten

Snelle afrekening, overzichtelijke documentatie

Pluspunten

Dat men via mijn CZ alles online kan zien en bijhouden. Duidelijkheid in papierwerk.

We hebben de tandarts niet mee verzekerd. Daarop krijg je dus vanuit de tandarts direct de factuur om te betalen. Daarna stuurt CZ nog eens een keer per post, dat je dit inderdaad zelf moet betalen. Zonde van het papier en de daarbij gemaakte kosten. Dit soort post lijkt overbodig.

Pluspunten

Communicatie en informatievoorziening. Beschikbaarheid medewerkers voor medische vragen. Mogelijkheden om gebruik te maken van zorg in het buitenland.

Meer contracten met Duitse ziekenhuizen die noordelijker gelegen zijn. De contracten beperken zich nu tot het gebied dat grenst aan Zuid Nederland.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service snelle betaling aanvullende diensten

Op dit moment heb ik daar geen mening over

Pluspunten

Dat er een service-buro in Heerlen is. Hier altijd goede adviezen en uitleg door vriendelijke medewerkers.

Geen contracten voor 3 maanden afsluiten met Medireva. Nadat ik kon stoppen met gebruik van Catheters, moest ik toch 3 maanden betalen terwijl ik ze maar voor 12 maanden besteld had. Dit heeft zowel mij als Cz onnodig geld gekost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bereikbaarheid en beschikbaarheid

Ik had graag compleet inzicht in de kosten die jullie aan partijen vergoeden, wellicht dat ik een mailtje krijg om te controleren of de declaraties kloppen.

Pluspunten

Duidelijkheid, veel informatie in nieuwsblad en snelle afwikkelingen declaraties.

Voor nu heb ik geen goede ideeën voor verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het steeds wijzigen van medicatie via apotheek verstrekking.

Pluspunten

service, totaalpakket

Pluspunten

duidelijke website, goed alles te vinden

weet ik niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de snelheid om de nota's digitaal te verzenden

Wanneer er nota's zijn ingediend wordt er geen overzicht gemaakt van de totaal geclaimde kosten, hierdoor is er niet bekend is hoeveel behandelingen er kunnen worden gegeven bij oa manuele therapie. Op welk moment de eigen bijdrage verrekend is met de nota's, Er is geen inzicht in de kosten

Pluspunten

tot nu toe zijn wij heel tevreden met cz ,alle handelingen zijn altijd corect uit gevoerd geen klachten

Pluspunten

Klantvriendelijkheid.

Mijn partner is bij mij meeverzekerd, maar ik kan niet zijn gegevens inzien.

Pluspunten

Contacten lopen prima en declaraties worden snel betaald.

Levenseindekliniek in basispakket.

Pluspunten

snelle afhandeling nota's en dergelijke

236 Ringbaan West

Tilburg 5038 KE