3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb nooit geen problemen gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online nota's indienen

Communicatie via e-mail en telefoon. Nota's van Mijn zorggebruik zijn onduidelijk. Nota's van ziekenhuis zijn nergens vermeld. Informatie naar specialisten hoe om te gaan met nieuwe regels van CZ zoals machtigingen en ze vooral eenvoudig houden. Die dokters hebben het zo druk en moeten dan dit ook nog bijhouden!!

Pluspunten

gehele site ziet er goed uit .

link naar mijn meetgegevens deze is niet te vinden op de site

Pluspunten

de bereikbaarheid,de afwikkeling van de nota's,de klantvriendelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet telkens veranderen met medicijnen,maar dezelfde telkens behouden.!!!!!!! Want dat veranderen is gewoon naar U eigen kijken en dat is beslist in mijn ogen niet de bedoeling,want we betalen meer als genoeg. Dus dat moet bij CZ gewoon ophouden.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Alles loopt correct

Pluspunten

Voorzover ik dat heb meegemaakt: alles

Soms vriendelijkheid aan de telefoon. "Vroeger" was dat geweldig. Later werd dat minder. Een poos geleden kreeg ik weer een heel aardig meisje/vrouw aan de telefoon en toen heb ik tegen haar gezegd dat zij heel aardig was, zoals vroeger, maar dat ik de laatste tijd niet zo enthousiast meer was. Daarna heb ik niet meer gebeld en weet dus niet hoe het nu is.

Pluspunten

Wij hebben tot nu goede ervaringen met CZ

Pluspunten

communicatie vindt ik goed

ben over alles tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De snelle afwikkeling van nota's

De omslachtigheid waarmee bijzondere ziektegevallen worden aangepakt. Snel wordt iets in eerste instantie afgewezen omdat de anvraag niet conform polis en wetgeving is en pas na veel emotie via de juridische afdeling toch vergoed, omdat anders een levensbedreigende situatie ontstaat. Ik noem dit de eerste bezuinigingsronde op mijn leven. Dit kost mij als patient veel energie. Ik voel me eerder schuldig dan dat ik nuchter zou moeten vaststellen dat ik ongewoon gewoon chronisch ziek ben. Ik vind dit echt een min punt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van nota's.

beter kijken naar de verhouding van apparaatjes in bruikleen (vergoeding per maand) en de aanschafprijs van het apparaatje hier gaat onnodig veel geld verloren.

Pluspunten

op tijd uitbetalen van rekeningen.

Pluspunten

Efficiënte afhandeling declaraties.

Geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

informatie op internet

Meer dekking zoals tandarts etc. Evt lagere premie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

digitaal indienen van nota's

prijs, vergoedingen van bv steunzolen, ed is weinig hoge maandelijkse lasten en ook de Eigen bijdrage is hoog. slecht dat de cz niet samen werkt met alle hulpverleners en dat daarom je soms verplicht bent naar een ander te moeten omdat het anders niet meer vergoed wordt. ik vind dat je zelf de keuze moet hebben bij wie je je laat helpen het draait in de zorg ook om het vertrouwen dat jij als patient hebt bij een bepaalde hulpverlener, nu maakt de zorgverzekeraar het uit, beetje omgekeerde wereld naar mijn idee

Pluspunten

Voor ons alles oké. Echt een no-nonsense zorgverzekeraar.

Niets op te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je wordt altijd netje en duidelijk te woord gestaan en de website is ook redelijk duidelijk

het vergelijken wat er in je basisverzekering en wat er dan veranderd als je een uitgebreiderpakket wil

Pluspunten

- Klantenservice - Nota afhandeling

- Afhandelen rekening duurt te lang

Pluspunten

Toit nu toe alles

Weet ik niet

Pluspunten

Eigenlijk ben ik heel tevreden over t CZ, het verwerken van de rekeningen via mail is voor mij nu ik het onder controle heb makkelijk, maar het brengen naar de mobile bus is net zo makkelijk.Die heren zijn ook heel hulp bereid . Gelukkig heb ik jullie niet zo vaak nodig gehad buiten kleine dingen.

Goedkope medicijnen verband materialen, bergijp t item wel, maar het werkt niet altijd zo, de merk medicatie heeft vaker n andere samenstelling zodat je van de goedkopere andere klachten krijgt, daar moet je dan weer wat voor krijgen, wat is dan goedkoper ?? doe er wat mee. Hetzelfde met verband materialen, de goedkope geeft vaker huiduitslag of moet verwijderd worden omdat het niet meer zit terwijl het bv 5 dagen normaler wijs kan blijven zitten, dus beter kijken of het echt zo goedkoop is dan !! Medicatie alternatieve geneeswijze zou ook meer vergoed kunnen worden, mensen zoeken ander oplossingen op een gezondere manier met dingen uit de natuur zoals vroeger nee het moet medische en wetenschappelijk gekeurd zijn, bull, toen de medische wetenschap nog niet zover was waren er hele goeie middelen die werkten, laat die gehandhaafd, gezonder dan al die chemisch rotzooi met hun bijwerkingen. Dan de prijzen en het bezuinigen, in de goede tijden, kon je alles bij de apotheek bestellen, nu heeft de apotheek dingen niet en moet je naar andere bedrijven overstappen voor bv wond behandeling spullen, te gek vroeger 1 lijn nu al 2 lijnen nodig, dat kost geen geld ??

Pluspunten

Goede afhandeling van zorgkosten. Zelf geen ingewikkelde situaties meegemaakt. Transparante website.

Geen idee.

Pluspunten

het snel afwerken van lopende zaken

tandartsvezekering gewoon de behandelingen 100 % vergoeden totdat het maximum is berijkt,(EN NIET ZOALS NU 70 %)

Pluspunten

De collective korting die ik krijg van mijn werk,en dat je goed inzicht over de declaraties.

dat ik al twee keer doorgegeven heb wat mijn e-mailadres is en dat jullie toch iedere keer naar de verkeerde sturen

Pluspunten

Alles

voor is het prima zo.

Ringbaan West 236