Pluspunten

De bereikbaarheid. Het meedenken wanneer er medische problemen/vragen zijn. De zorg en snelle betaling van rekeningen.

betere controle over wat ingediend wordt door de instellingen etc. Is dit wel allemaal terecht. Denk dat hier nog wel eens dingen mis gaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cz doet wat het moet doen, niets wat er echt uitspringt, ergens anders is het niet beter, wanneer het echt gaat lonen in premie wordt het wel intressant om over te stappen, anders maakt het niet uit.

duidelijk communiceren met de klanten, dat gebeurt niet goed, ook zijn medewerkers van cz in contact met klanten bot en, onvriendelijk. Premies mag wel lager komen te liggen.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Premie naar beneden. Zorgverzekeraars hebben dikke reserves.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzorging van de betaling van de rekeningen van zorgverleners

Dekking van sommige zaken.

Pluspunten

Service is goed

Het zou misschien verstandig zijn om uit te leggen, waarom de premie zo is vastgesteld als nu. Waarom moet hij hoger ! Waarom kan hij niet lager ! als men een reden weet, wat dat beter geaccepteerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen oordeel

Ik heb niets te klagen.

Pluspunten

goed overzicht snelle afhandeling van rekeningen adequaat en duidelijk contact snelle reactie altijd vriendelijk en meewerkend altijd evaluatie middels vragenlijst via mail

Deze beoordeling zou prettiger zijn als er enkele specifieke en gerichte vragen gesteld worden. Dit wordt met tussentijdse vragen na contact ook uitgebreider gedaan en ik denk dat daar meer bruikbaar materiaal uitkomt om, waar nodig, punten te kunnen verbeteren

Pluspunten

Snelheid van acties en betalingen. Openheid en realiteitszin.

In alle jaren (zeker 10 jaar) nog geen negatieve ervaringen gehad.

Pluspunten

alles is goed aangegeven en duidelijk

een goedkopere maandpremie en geen eigen bijdrage

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De duidelijke website, is overzichtelijk en up to date De afhandeling van rekeningen. Snel en adequaat

geen mening,ik ben tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb behalve betalingen geen enkel contact met CZ. Ik kom (zo goed als) nooit bij de huisarts/ziekenhuis.

Premie voelt hoog voor iemand die nooit gebruikmaakt van medische voorzieningen. Andere opmerking over leuze Over aanbevelen kan ik weinig zeggen. Ik heb eigenlijk weinig/geen ervaringen, daarom vind ik de keuze ja/nee te stellig voor mij.

vergoeding DM middelen zoals glucosestrips

Pluspunten

afwikkeling van nota's via internet en snelle betaling daarvan.

Idien verzekerde gebruik maakt van digitale afwikkeling van nota's dan kan hij ook via internet of email of sms op de hoogte worden gebracht van declaratie door en betaling aan zorgverleners alsmede van de hoogte van de (nog) resterende eigen bijdrage.

Pluspunten

De klantvriendelijkheid en de service van het hele bedrijf vind ik uitstekend

Ik zou het niet weten

Pluspunten

simpel declareren; ik heb (paar jaar her) onverwachte dingen teruggekregen; geen nodeloze/nutteloze post/mails

weet ik zo gauw niet

Pluspunten

Reactie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Is dat een veelomvattende vraag? Daar kan ik niet eens antwoord op geven...stel een normale vraag!

Jullie (on)duidelijkheid, een polis die door de gewone mens te lezen en te begrijpen is, niet met allerhande uitsluitsels! Verder vergoeden jullie wel steunzolen waarvan de meerderheid van de bevolking die binnen 4 weken in de vuilnisbak gooit, terwijl een veerstalen steunzool van Duitse makelij niet voor vergoeding in aanmerking komt. Jullie weten helemaal niets van steunzolen, brillen, of mensen die door staar en oogdruppels zich geen andere bril kunnen veroorloven, dus met een oude bril moeten blijven lopen, wij weten niet wat medicijnen kosten, het staat niet meer op het etiket, wij moeten zelf pillen doorhakken omdat er geen breukstrip op zit, maar we moeten ze wel accepteren omdat er anders geen vergoeding is!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De financiele afhandeling is altijd goed geregeld.

De vergoeding van de medicijnen. Mijn vrouw kreeg in een tijdsbestek van drie weken tijd vijf andere medicijnen dan die ze al jaren gebruikte en goed op reageerde.

Pluspunten

-na elke declaratie direct een nieuw declaratieformulier ontvangen -Het afschrijven van het eigen risico wordt netjes voor mij uitgeschreven.

Het terug kijken van de kostenlijst kan slechts over een maand periode.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het zoeken naar een goede behandelaar door cz.

Premie kan en moet omlaag zeker gezien de hoge winstmarge die verdiend is in 2012.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijk aangeven wat vergoed wordt,

premie lager

Pluspunten

snelle klantvriendelijke afhandeling vragen, vergoedingen

Pluspunten

Nooit enig probleem gehad.

Beperk de interne kosten: blijf /wordt mean and lean.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg