3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

samenwerking tussen CZ en b.v. ziekenhuizen e.d. als het gaat om opnames, consulten bij de deskundigen etc.

wederzijds vertrouwen, toelichting waarom bepaalde behandelingen, medicijnen, voorschriften deskundigen e.d. niet voor vergoeding in aanmerking komen, de wederzijdse communicatie

Pluspunten

adminstratieve follow-up.

dat zult u zelf moeten uitvinden. ik dacht een meer geoliede afhandeling van de medicijnen verstrekking. met name vergoedingen.

Pluspunten

Rekeningen worden voldaan. Goede administratie. Mijn kosten kan ik goed volgen in Mijn CZ.

Weet ik nog niet

Pluspunten

De snelheid waarmee ik geholpen wordt. De knowhow van de mensen aan de telefoon is groot en weten waar ze over praten.

Pluspunten

communicatie

soms onduikelijke afschrijven van apotheek en tandarts

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling declaraties.

Premie

Pluspunten

veel kan tegenwoordig digitaal Uitbetalingen zijn correct

hoogte van de premie

Pluspunten

Ik ben over alles eigenlijk heel tevreden. Vergoedingen, prijs-kwaliteit-verhoudingen, financiële overzichten, enz. Ik vind het erg prettig dat ik als chronisch zieke mijn eigen risico over 10 maanden (of zijn het meer maanden? weet ik even niet) gespreid kan betalen. Dat scheelt erg als je toch al van een krappe uitkering rond moet komen.

Ik zou heel graag een onbeperkte vergoeding voor fysiotherapie hebben. Ik heb de maximale verzekering (dat is als ik me niet vergis € 1000,- per jaar) maar dat is voor mijn handicap eigenlijk niet genoeg. Dan moet ik op het einde van het jaar de fysiotherapiebeurten zelf betalen en daar heb ik eigenlijk geen geld voor. Ik zou het geweldig vinden als CZ ook onbeperkte fysiotherapie zou aanbieden.

Pluspunten

De afwerking van de rekeningen,de communicatie via website.De voorlichting.

De premie zou lager moeten

Pluspunten

Dienstverlening en teruggebeld worden na vragen over zorgverlening.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling van ingediende rekeningen Diversiteit in pakketten

Premie kan en moet lager Afhandeling van eigen bijdrages, geef mensen de mogelijkheid om grote bedragen in delen te betalen, kondig niet heel gemakkelijk op papier aan dat een x-bedrag over 3 dagen afgeschreven wordt. Hanteer een drempel van bijv. 100 euro.

Pluspunten

service

Pluspunten

Gelukkig zijn we gezond en hebben we CZ niet echt nodig gehad. Hierdoor kan ik niet echt oordelen over CZ, maar mijn indruk is goed.

geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke aanmelding van terug te vragen facturen. Ik kan via een foto makkelijk de facturen doorsturen. Wat ik minder vind is dat steeds minder via CZ gaat en dat ik steeds meer op deze manier moet aanvragen. En steeds minder wordt daarvan goedgekeurd.

Pluspunten

Ik kan geen enkel punt bedenken wat niet goed is. De betaling van ingediende nota's gaat vlot. Telefonische contacten met medewerkers(sters) worden door mij als prettig ervaren.

Ik weet geen enkel punt wat voor verbetering in aanmerking komt. Jawel; toch wel. Zorgen dat er meer mensen bij CZ een zorgver-zekering afsluiten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

1) de snelheid van afdoening

1) de premie kan lager, gezien uw concurrenten. 2) het spaargeld in de fondsen beter bestemmen, in plaats van oppotten. 3) mensen die 's wat vergeten en daar een jaar later achter komen coulance geven, in plaats van schrijven dat de regels zo zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

CZ online. Veel goede adviezen

Beter onderzoeken wat er nu precies gedeclareerd wordt door zorgverlener. Wanneer ik eigen risico betaal voor medicijnen van apotheek vind ik het storend dat deze medicijnen niet precies genoemd worden. Ook is mij steeds onduidelijk hoe de ziekenhuisfakturen in elkaar steken. Erg ondoorzichtig. Zou CZ meer aan kunnen doen om dit boven water te krijgen.

Pluspunten

Kort duidelijk en klantvriendelijk

Het zou zeker goed zijn nu de nieuwe koers bekent te maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afhandeling facturen telefonische beantwoording van vragen

een beter oriëntatie op alternatieve behandelingswijzen met name van ******

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de algehele informatie en het afhandelen van declaraties.

Het kan altijd beter.

Pluspunten

De snelle afhandeling van ingediende nota's.

De controle of ingediende nota's van zorgverleners wel juist is. Met name sinds Meditta per kwartaal een vast bedrag incasseert bij CZ. Volgens mij dient Meditta hiervoor handelingen te verrichten, welke voorheen door de huisarts werden uitgevoerd en berekend, o.a.de 3 maandelijkse bloeddrukcontroles, terwijl de huisarts deze kosten ook nog steeds declareert!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles wordt altijd netjes vergoed

ik zou graag op mijn eigen risico rekening zien staan wat er precies gerekend is ipv alleen het bedrag en dat het van de apotheek afkomstig is. Ook welk medicijn zou ik graag zien. Zo kan ik dit zelf controleren of ik dit inderdaad opgehaald heb die datum.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De info telefoon over vergoedingen

Voorwaarden over behandelingen en vergoedingen zijn niet om door tekomen door onbegrijpelijke code handelingen en uitsluitingen. Kan alleen door specialisten in die materie gelezen worden.

Pluspunten

het snelle beantwoorden van gestelde vragen via internet

??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De informatie en af handeling van betalingen.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg