Pluspunten

goede uitleg, snel te bereiken. gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

Probleemloos

De prijs is te hoog de reden is waarschijnlijk dat er te veel mensen wel hulp krijgen maar geen cent betalen.

Pluspunten

Onderling contact, als je belt krijg ook direct antwoord of je wordt snel teruggebeld. Ook de afwerking van declaraties gaat erg snel.

???

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van declaraties. Grote keuze in aanvullende verzekeringspakketten

Premie mag wel wat lager

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De algemene info en Cenz geven duidelijke info.

communicatie omtrent prijzen van medicijnen die worden gedeclareerd. B lijkens informatie van de apotheker kan deze geen prijzen geven, niet eerder nadat CZ e apotheker de kosten heeft vergoed, m.a.w. de apotheker moet maar afwachten wat hij ont vangt voor de geleverde medicijnen en de cz-klant weet van niets, zeker niet nadat het eigen risico is volgemaakt. Op deze wijze krijgt de comsument dus geen juist inzicht in de kosten!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op dit moment vind ik niks goed. De premies reizen de pan uit, en we krijgen er steeds minder voor terug. Onze regering, CZ en alle andere zorgverzekeraars zorgen er wel voor, dat een groot deel van de "nederlandse" bevolking straks deziektekosten niet meer kan betalen. Niet Dan de gigantische wachtlijsten wasr patiënten mee te maken krijgen.

Premies en eigen risico drastisch omlaag. De lange wachttijden beperken tot een minimum. Meer waar voor voor ons geld. Waar gaat dat geld heen, als ik een periode geen gebruik maak van een bezoek aan de huisarts of ziekehuis? Meer verzorgend personeel. Daar wordt teveel op bezuinigd. Bezuinig maar eens op de salarissen van artsen en chirurgen. Die krijgen al meer als genoeg. U steld mij de vraag, of ik CZ aanbeveel. Wat denkt u nu zelf! Is toch allemaal èèn pot nat. Welke verzekeraar je ook neemt. Ik

Pluspunten

Werkt snel, heeft een niet te hoge premie. Personeel is vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Betere controle op kosten die door ziekenhuizen en specialisten in rekening worden gebracht. Indien mogelijk gesanctioneerd met hoge boetes bij valsheid in geschrifte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling van nota's.

Pluspunten

duidelijkheid website informatie

verdeling kosten bv eigen risico

Pluspunten

is duidelijk

Pluspunten

CZ in totaliteit..

Pluspunten

Meedenken met klant/patient

Zorgkosten zijn onvoldoende over- en inzichtelijk. Site is op dat onderdeel ook traag. Het geheel moet binnen een andere content worden gepresenteerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is goed zo geen klachten

Pluspunten

Snelle en transparante afhandeling van de facturen. Duidelijke keuzes in pakketmogelijkheden

Uitlokken (met enige dwang) van kostenbewustzijn Meer kiezen voor kwaliteit dan (alleen) levensduur

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bus info in dorp. mensen met beperking mogelijk is om de 5 jaar als er plaats is naar lourdes te gaan tegen lage prijzen

dat er geen gratis info lijn is voor vragen als je vragen hebt over akkordverklaring door cz verleend. maar dat deze binnen de garantie vallen en of dat je de prijs vrij hoog vind. als je dan belt voor info word dan als antwoord gegeven dit moet je maar regelen met de verstrekker., wat zij declareren betalen wij. paar maal meegemaakt ook andere personen dus denken de mensen klagen hier over heeft toch geen zin.

Pluspunten

duidelijke site en je krijgt altijd antwoord als je een vraag hebt gesteld.

ik zou het niet weten!

Pluspunten

- snelheid - internet - vergoedingen - bereikbaarheid

- de prijs - basiszorg standaard ( FT)

Pluspunten

contact maken is uitstekend en antwoord op mijn vragen zijn tot nu toe altijd voldoende

ik heb nog geen negatieve ervaring

Pluspunten

Dat ik mijn vragen beantwoord kan krijgen via de chat. Werkt goed.

Klantenservice GEEN 900 betaald nummer mag zijn !!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke, uitvoerige webside en onderliggende informatie. Snelle, duidelijke afhandeling van ingediende nota`s. Klantvriendelijke telefonische infobalie.

Vroegtijdiger informatie gecontracteerde zorgverleners. Graag zou ik tijdig geinformeerd worden door CZ indien een dagelijks gebruikt medicijn niet meer voor vergoeding in aanmerking komt met infotmatie over de alternatieve, wel vergoede, vervanger(s). Heb geen vertrouwen in deze informatie via de apotheek.

Pluspunten

de website en digitaal rekeningen declaren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bekendheid algemeen (oude OZ)

meer informatie, nieuwsbrieven veranderingen (in dekking)

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg