Pluspunten

Je gegevens opvragen via "mijn CZ".

De declaratie zijn voor een leek zoals ik niet te controleren. De sumiere vermelding middels 3 letters van de specialisten is is niet te ontleden. Waarom declareert de huisarts steeds verschillende bedragen? Er moet nog veel werk verzet worden, om de patient inzicht te geven in de kosten en of deze gedeclareerde behandelingen werkelijk hebben plaats gevonden. De ziekenhuis vegen alles op een grote hoop, volgens de door CZ gepubliceerde totaalbedragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling van betalingen

Premie verlaging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zijn snel in het verwerken van Nota's

lagere premie

Pluspunten

Alles word geregeld

Basispremie kan omlaag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijkheid

Meer keuze om je eigen zorg pakket te kunnen samenstellen.

Pluspunten

De afhandeling van kosten van een leverancier van hulpmiddelen en de snelheid waarmee dit gedaan wordt.

Op facturen staan vaak voor ons mensen, onbegrijpelijke teksten cq formules die onbegrijpelijk zijn en dus ook niet door ons gecontroleerd kunnen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gelukkig maak in weinig gebruik van jullie service, maar de verrekening en de inzichtelijkheid van de account nota vind ik een pré.

ik heb geen negatieve ervaringen

2 sterren: slechter dan verwacht

de overzichten te veel en onduidelijk vrijheid ziekenhuis bv België wel of niet vergoed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de digitalisering van CZ

vergoeding van medicijnen die langer dan 10 jaar geslikt moeten worden (melatonine 5 mg). volledige vergoeding terug van tandartskosten. eigen risico niet gebruikt dan beloning.

Pluspunten

De afhandelingen en overzichtelijke overzichten van alle betalingen. en de korrectheid hiervan.

Een ding is zeker de premie moet en kan FORS omlaag. Ik zou graag willen zien dat CZ het ware gezicht toont!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de vernieuwde afdelingen vriendelijkheid ondersteunend en verzorgend personeel

meer invalide parkeerplaatsen.. zijn bijna de gehele dag bezet en moeilijk te bereiken door de wachtende en geparkeerde taxi's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk te vinden

alles kan beter zodat iedereen scherp blijft

Pluspunten

dat jullie vaak toch een beetje met de mensen mee denken

het liefste een beetje goedkoper

Pluspunten

over het algemeen de wijze waarop cz de clientèle behandelt

het lezen van vragen met daarop volgend het antwoord, alles standaard en er wordt niet ingegaan op de inhoudelijkheid van vragen.

Pluspunten

dienstbaarheid, snelheid, duidelijkheid, kwaliteit

advies over verzekering op basis van jullie ervaring van declaraties voorgaande jaren

Pluspunten

Dat CZ doet wat ze zeggen ( beloven)

Doe maar gewoon, en blijf het zo goed mogelijk doen.

Pluspunten

Web site - inhoud - informatie structuur

Bij Uploaden van bestand/rekening zou een bewegend icoon een activiteit kunnen worden getoond - dan zie je tenminste duidelijk dat de site voor je aan het werk is.

Pluspunten

gemak om alles via internet te doen CZ is vetrouwd

eigen risico .......het betalen meer verspreiden over het jaar en niet geen grote bedragen ineens

Pluspunten

CZ onderhandelt actief op de markt. CZ is betrouwbaar en doet wat ze zegt. De administratie en afhandeling van rekening is snel. CZ is goed beschikbaar (chat en telefonisch is mijn ervaring)

Het blijft zaak om te kijken of de onderhandelingen met de markt in het belang zijn van de klant of in het belang van een grotere winst. Ik heb daar geen zicht op, maar het is in ieder geval een aandachtspunt.

Pluspunten

Dekking, maneren van declareren, snelheid van uitbetalen.

Naastd e pakketten ook mogelijkhede bieden om specifieke zorg bij te verzekeren zoals de orthodontist.

Pluspunten

Afhandeling van aanvraag. Bij afwijzing telt eigen mening niet mee. Naar mijn mening niet juist. Klachten zijn dusdanig maar helaas. Voor de rest ben ik een tevreden klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat vele zaken online afgewerkt kunnen worden

Pluspunten

gelukkig heb ik nooit echt iets meegemaakt.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg