3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service

maandelijkse lasten omlaag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De afhandeling van rekeningen en de persoonlijke service op vragen is tot nog toe goed geweest. De aandacht /aanwijzing voor specialisme (behandelingen) in diverse locaties in het land is goed.

De maandelijkse premie moet omlaag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op mijn CZ alles overzichtelijk, status overgebleven eigen risico

De prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding Verzekeringspakket

Voorlichting over preventie bv regelmatig checkup. Kon ik niets over op de site vinden

Pluspunten

Bij CZ ben ik goed verzekert en ik hoop dat ik daarop ook in de toekomst kan vertrouwen.

Pluspunten

Ik ben vooral zeer tevreden over het contact met CZ .Welke vraag of welk probleem ik ook heb:ik wordt altijd zeer vriendelijk,duidelijk en deskundig te woord gestaan.

Ik zou eigenlijk niets weten.

Pluspunten

Heb gelukkig niet veel zorgen of ziektes zodat ik er echt mee te maken hebt.

De premie, ik heb gelukkig niet zoveel narigheid en vind dat ik daarom te veel premie betaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

on line inzicht in gegevens en eigen risico overzicht

niet alleen bedragen tonen maar ook de kopie van de rekeningen van de zorgverleners.

Pluspunten

Snelle afhandeling van nota's.

Weinig!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een passende verzekering voor een prima prijs met goed service. Het magazine CenZ geeft meer betrokkenheid aan de verzekerde.

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen omkijken naar, ik betaal premie en voor de rest gaat alles automatisch.

onduidelijk hoe een factuur betaalt moet worden de vermeldde toegevoegde acceptgiro is niet altijd aanwezig.

Pluspunten

altijd correct aan de telefoon correcte betaling van nota's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling van zaken

Pluspunten

ik vind dat het allemaal goed gaat nog geen problemen met CZ tegen gekomen dit jaar

Pluspunten

Advies over bijv. wachtlijstbemiddeling etc. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Overzichtelijke eigen pagina op de website met overzicht van alle kosten

?

Pluspunten

ik heb geen slechte ervaring

weet ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De duidelijkheid wat er extra verzekerd is. Bij ons is in dit geval 55+ verzekering . Gewoon duidelijk

Hebben op dit moment erg weinig te maken CZ. dus kan ik dit niet goed beoordelen (gelukkig maar)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Totale afwikkeling. Cenz-blad. Telefonisch correct om problemen echt op te lossen

Declaratie-overzichten. Waarom kregen we in januari te horen dat de cursus Herstel voor borst****** patienten niet vergoed werd en nu in CENZ staat van wel? Geen echte hulp/advies bij voorrang in ziekenhuizen. Niet alleen korting bij werkgevers, dan alleen aanbeveling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede contacten met tussenpersoon die alles regelt

Lagere premie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn tevreden over CZ.

Volgens mij de communicatie tussen bepaalde afdelingen. Deze zomer heeft mijn man gedialyseerd in een Noors ziekenhuis. Betaling van deze kosten was geen probleem bij CZ. We mochten de gemaakte kilometers opgeven en die zouden worden vergoed. Wie schetst onze verbazing toen we bericht kregen dat we van het ziekenhuis een bewijs moesten hebben dat mijn man daar geweest was. Ik denk, dat de rekening van het dialyseren toch wel een bewijs is dat hij daar geweest is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verwerking nota's

premiehoogte

Pluspunten

Goed bereikbaar, veel hulp, legio mogelijkhdden

Pluspunten

denkt mee en handel zaken netjes af

-nvt-

Ringbaan West 236