3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Termijn van afhandeling ingezonden nota's.

Dekking fysiotherapie.

Pluspunten

duidelijke uitwerking kostenspecificaties / behandeling bij vragen (telefonisch)

beter inzichtelijk maken van wat er wel-niet verzekerd is bij elke betreffende polis (is nu toch echt zoeken omdat er bijvoorbeeld alleen veranderingen tov voorgaande jaren vermeld worden in de brochure)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tot heden toe heb ik weinig te maken met CZ dus ik vind het wel goed gaan.

ik ben in de 2de week van januari naar de KNO arts geweest nu is het op 3 dagen na oktober en krijg nu pas de rekening gepresenteerd en die moet ik nu maar even binnen 7 dagen betalen als jullie er een termijn op zetten vind ik dat ik dat ook mag doen voortaan binnen 2 weken de rekening binnen anders komt deze gewoon te vervallen ik ben geen slaaf van welke verzekering maatschappij dan ook ik hoop dat jullie daar nou eens op reageren maar dat zal wel weer niet want de verzekerde is toch maar een eenvoudige boeren ...

Pluspunten

De snelle respons indien je een vraag stelt

De sites waar je kunt vinden wat er vergoed of niet vergoed worden, samen met de indeling van de verschillende verzekeringen zouden overzichtelijker dienen te zijn

Pluspunten

snelle afhandeling van allerlei zaken. Maakt niet uit of ik mail, bel, of niets doe, alles is snel geregeld.

Dat zou ik zo niet weten, heb eigenlijk nog geen dingen meegemaakt die voor verbetering vatbaar zijn. Ik heb gelukkig jullie ook niet vaak nodig. Dan tandarts, apotheek of zo.

Pluspunten

taakvervulling

specificatie van rekening met producten welke zijn verstrekt door apotheek of zorgverlener niet alleen naam en datum.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd direct geholpen. Altijd vriendelijk. Goeie website.

1 Medicijnen en pillen(heb puffers voor copd) diegene die door de dokter zijn voorgeschereven ,en geen anderen zoals nu moet.Ben 70 jaar ,nu krijg ik menig maal iedere 3 maanden 'n ander doosje (wel de zelfde medicijn ,zeggen ze ) maar ik word er gek van en raak daar van in de war. 2 Declaraties wel voor ieder medicijn of gebeurtenis 'n omschrijving. Kan het zo niet meer contoleren daar de medicijnen onder 1 noemer worden gedeclareerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling vergoedingen en declaraties

Bedrag eigen risico

Pluspunten

Inlichtingen en service

n.v.t.

Pluspunten

Alles prima

Weet niet

Pluspunten

Snelle afhandelingen van de nota,s Diversen pakketen.

Nog meer toespitsen voor 55+ verzekering.

Pluspunten

Snelle en accurate wijze van afhandelen van aanvragen. Bijv. Hart operatie in het buitenland (Duitsland)

Een lager zorgpremie aanbieden.

Pluspunten

De goede dienstverlening. Duidelijke rekeningen, duidelijke site. Vriendelijke mensen op het kantoor.

Pluspunten

Geen klachten tot zover!

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Ik ben doorverwezen door Uw kantoor in Breda en mag naar Antwerpen met mijn Carpaal Tunnel Syndroom van de handen waarvan de rechterhand geopereerd is in Breda maar is mislukt

Geen Idee

Pluspunten

Beantwoording van gestelde vragen, altijd goed oplossend gericht

Pluspunten

CZ bevalt ons goed. Ook snel met afhandelen van nota's

Gelukkig hebben we CZ niet vaak nodig dus kan ik eigenlijk geen verbeterpunten aanleveren.

Pluspunten

tot op heden tevreden

vind dat is alweer 2 jr geleden , dat je beter geholpen kan worden met wachttijden ziekenhuizen

Pluspunten

Snelle afhandeling van rekeningen Gespreide betaling van eigen risico,E35,00 per maand Vroegere afspraak in een ander ziekenhuis

Pluspunten

Snelle afhandeling van de ingediende nota's

Duidelijkere correspondentie over voorgeschoten bedragen. Vaak is het een gepuzzel wat het nu precies betreft.

2 sterren: slechter dan verwacht

premie

Pluspunten

Kwaliteit en snelheid service verlening.

Specifiek reageren op vragen, geen algemene termen geven op schriftelijk gestelde vragen Duidelijker omschrijvingen in opgave voorgeschoten rekeningen

Pluspunten

de directe communicatie duidelijkheid overal service

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg