3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie met de verzekeraar 4

Vergoedingen voor medicijnen die ik nodig heb voor mijn gezondheid, maar niet krijg vergoed. Ik heb het hier over 'Oxezepam" en 'Paracetamol met Codeine' En kom me niet aan met het smoesje dat de overheid dat voorschrijft

Pluspunten

betrouwbaarheid klantvriendelijkheid zowel aan het loket als ook over internet

de hoogte van de premie? ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het contact met CZ

Eigen risico is veel te hoog voor mensen met aow of zonder werk! Dit zou beter afgestemd moeten zijn op inkomsten.

Pluspunten

Makkelijk benaderbaar zowel via telefoon als met medewerkers aan de Ringbaan West in Tilburg. Geen gezeur bij het indienen van rekeningen. Zal niet overstappen naar een andere verzekering.

Kosten voor bevallingen dienen niet langer vergoed te worden. Dat zijn privé keuzes. Men kan dit extra bij verzekeren. Dergelijke kosten dienen niet op alle verzekerden verhaald te worden. Kosten veroorzaakt door vuurwerk onachtzaamheid, speciale sporten, druggebruik, inzuip avonden, en roekeloos rijgedrag dienen pas vergoed te worden indien de veroorzaker op een duidelijke en acceptabele wijze kan aangeven dat het 'ongeval' niet aan hem of haar aangerekend kan worden. De zogenaamde omgekeerde bewijslast.

Pluspunten

Bij ons is de af handeling van vergoedingen altijd goed verlopen, ook de telefoontjes als we iets wilde weten werden we netjes geholpen

Pluspunten

De declaraties die ingediend worden, worden snel betaald en als tweede vind ik de bereikbaarheid goed.

Helaas weet ik hier op het moment geen antwoord op.

Pluspunten

Ik zou het niet weten, ik heb gelukkig tot op heden CZ niet nodig gehad.

Ook hier heb ik gelukkig geen ervaring mee.....

Pluspunten

snel en correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen idee

alles

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

administratieve afhandeling

premie omlaag

Pluspunten

Betrouwbaar,duidelijk,accuraat,snelle afhandeling van ingediende nota's.

Geen idee. Al een lange periode geen zorg nodig gehad,alleen de tandarts.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat vaccinaties voor de reis worden vergoed.

Zorgverzekeraar IZA biedt diensten aan zoals huishoudelijke hulp via MijnGemak.nl. Waarom CZ niet?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt eigenlijk altijd wel veel vergoed zonder veel problemen.

soms moet je grote bedragen als eigen bijdragen betalen en dat wordt dan ineens op korte termijn afgeschreven. Beter zou zijn om een langere termijn te laten tussen rekening en werkelijke afschrijving, zodat mensen hier beter op voorbereid zijn.

Pluspunten

Heb geen klagen. Goede verzekering. Alleen de vergoeding voor diëtiste is zeer slet.

VErgoeding voor diëtiste is zo goed als nihil. En wat zijn de grootste gezondheidsproblemen? Juist : te dik zijn!Heb geen klagen.

Pluspunten

Tot nu toe geen klachten

Soms zijn niet alle medewerkers op de hoogte van bepaalde regelingen (in dit geval tandartsvergoedingen) en dat schept wel eens verwarring.

Pluspunten

Gelukkig naast de tandarts-en huisartsbezoeken geen beroep op de verzekering hoeven te doen. Dus ik kan CZ alleen hierop beoordelen. Hierover heb ik geen op- en/of aanmerkingen.

Je eigen wachtwoord voor mijn CZ kunnen bepalen. Ik blijf de zorgverzekering erg duur vinden, maar dat is ook bij de andere maatschappijen.

Pluspunten

Informatie omtrent preventie

Persoonlijke begeleiding

Pluspunten

Snelheid van afhandelen declaraties.

Het inzichtelijk maken van de door zorgverleners ingediende declaraties. Ik kan niks met een code als DBC-DOT etc. Laat de uitgevoerde handeling en zorg zien in klare tekst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima zorgverzekeraar Afhandeling facturen steeds correct Tot nu toe zeer tevreden

N.V.T.

Pluspunten

Dat ik als verzekeringsnemer goed op de hoogte wordt gehouden van alle zaken waarmee ik te maken kan krijgen

een lagere premie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gelukkig behoudens mijn medicijnen heb ik geen medische kosten en contacten gehad. Vandaar dat ik moeilijk kan oordelen

Ik zou graag de factuurs van mijn medicijnen dan wel zorg automatisch in mijn bezit krijgen zodat ik deze kan controleren en vergelijken. Bij mijn laatste verzoek vorig jaar werd gewoon geweigerd informatie te geven terwijl ik ervan overtuigd was dat er fouten in de factuur zouden staan. Deze werden gewoon in de wind geslagen en moest ik maar met de zorgverlenen oplossen die natuurlijk ook geen informatie gaf.

Pluspunten

Het feit dat ik makkelijk mijn 'verbruik' kan inzien en declaraties online kan indienen.

Pluspunten

In mijn CZ krijg je alle vergoedingen gespecificeerd

Wanneer er geen aanvullende tandartsverzekering is, zou de rekening van de tandarts rechtstreeks naar de patient kunnen gaan en niet eerst door CZ betaald hoeven worden.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg