controle op betalingen.

Pluspunten

Tot nu toe ben ik heel tevreden over CZ. Klantvriendelijke medewerkers die goede adviezen geven en behulzaam zijn. Ik krijg vergoedingen die nodig zijn voor mijn aandoeningen. Kortom--niets te klagen.

Pluspunten

de door u, via telefoon, e-mail of de website, verstrekte informatie.

uitleg van de ingediende rekeningen (apotheek, ziekenhuis). Nu kom ik niet verder dan een regel, kan bv niet controleren of de apotheek het juiste medicijn en/of aantal in rekening heeft gebracht.

Pluspunten

Alles!

Pluspunten

goed advies bij second opinion klantvriendelijke behandeling aan de telefoon strikte afhandeling van ingezonden facturen

minder gedoe rond wat wel / niet onder basis- resp. aanvullende verzekering valt; bijv. voor fysiotherapie ruimere vergoeding van alternatieve behandelingen, bijv. chiropractische behandelingen

Pluspunten

Ik vind het goed dat men de nota's die men in kan dienen zelf kan uploaden, ik vind dit een geweldige vooruitgang.

Met betrekking tot fysio is het moeilijk terug te vinden hoeveel behandelingen men nog mag gebruiken, dit ook in verband met een chronische verklaring van het ziekenhuis.

als er medicijnen uit gegeven worden bij de apotheek worden veel te vaak van medieciijnen gewisseld

Pluspunten

ik ben zeer tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zodra je in het buitenland naar de tandarts moet,kun je zelf dokken. Wordt niet vergoed uit de aanvullende. Ze zijn ook nog eens beter als hier en goedkoper,maar nee cz betaald liever duur aan de tandarts hier,waar ze ook nog eens slecht werken.

Zorg dat als je in het buitenland naar de tandarts moet,dat het ook in de aanvullende valt. En dat je niet bezeikt wordt van alle kanten

Pluspunten

Goed aanspreekpunt, via de telefoon en per email

Pluspunten

De declaraties worden zeer snel afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op hetgeen na wat ik rechts heb vermeld is alles prima in orde bij cz.

Ik ben vorig jaar augustus in een echtscheiding terechtgekomen. Mijn ex vrouw had zonder mijn weten nogal wat schulden opgebouwd , waaronder bij cz.Er is toen een betalingsregeling getroffen geduurdende 6 maanden. In die tijd zijn mijn aanvullende verzekeringen geanuleerd door cz. Toen deze betalingsregeling voorbij was heb ik nog extra 1,5 maanden gewacht om cz te bellen voor het opnieuw afsluiten van een tandartsverzekering omdat ik zeker wilde zijn dat de schuld ook volledig afbetaald was. Toen ik belde kreeg ik te horen dat ik een brief had gekregen dat ik mii tot 30 dagen na de laatste termijn weer voor de tandarts kon laten verzekeren en dat die temijn nu voorbij was. U begrijpt dat ik in die tijd wel wat anders aan mijn hoofd had dan regelmatig een brief van cz te lezen. Maar ik kon mij pas weer vanaf 1 januari laten verzekeren. Er kon niks meer geregeld worden. Vervolgens heb ik mij toen per telefoon per 1 januari 2014 opnieuw voor de tandarts laten verzekeren. Ik zou hier een schriftelijke bevestiging van krijgen. Deze bevestiging heb ik tot op heden nog niet gehad !!!!

Pluspunten

Bereikbaarheid en duidelijkheid

Nvt

Pluspunten

Alles wordt keurig afgewikkeld en daardoor is het voor mij zorgeloos. Duidelijke informatie en geen gezeur.

Geen idee

Pluspunten

vriendelijkheid,.vlotte correcte afhandeling van zaken.duidelijkheid over stand van zaken

Brieven die gestuurd worden vaker in 1 envelop versturen of indien mogelijk digitaal..beter voor milieu.minder portokosten ,papier etc.deze uitgavepost kan andere zaken aanvullen zodat cliënten van Cz eventueel wat financieel voordeel gaan krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het zelfde als andere verzekeraars !!! duur, weing anders dan andere !!

Meer bezuinigen op bonussen van bestuurders, mijoenen die verdient worden ook weer terug geven aan de klanten van CZ !! bezuinigen verspilling in de zorg !!!

Pluspunten

Pluspunten

Alles

Geen idee

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Veel dingen digitaal te regelen

Als je het wachtwoord vergeten bent, krijg je nu per post een nieuw wachtwoord. Dit zou naar mijn mening prima via sms of e-mail kunnen.

Pluspunten

ik ben tevreden met CZ

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg