3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de prijs

de dekking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behandelaar stuurt rekening aan CZ, CZ zoekt uit wat ik moet betalen. Ik hoef niet voor te schieten. (bijna) Alles kan via internet gedaan worden. Prima! De voorlichting over second opinion en gezond leven is ook OK.

Het ziekenhuis stuurde een rekening een paar dagen (dagen!) te vroeg (te vroeg, niet te laat). In plaats van dat CZ het ziekenhuis op de vingers tikte, stuurden ze de rekening (máánden later) aan mij of ik maar wilde betalen. Een conflict over regeltjes over de rug van de cliënt uitvechten is nogal min!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De contracten met ziekenhuizen in België.

-Een snellere betaling v/d declaraties. -Meer homeopatische (genees)middelen vergoeden en opnemen in jullie lijst. Vele werken echt heel goed en zijn een volwaardig alternatief i.p.v. die gifzooi wat vaak in reguliere medicijnen zit. Het is gezonder en uiteindelijk geldbesparend. Neem een voorbeeld aan Zwitserland. -Premie aanvullende tandartsverzekering is hoog in vergelijking met andere zorgaanbieders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk wat wel en niet vergoedt wordt.

Rond juni 2013 kreeg ik een hoge rekening van het eigen risico van 2012 van een van mijn dochters. Dat vind ik veel te laat. Had ik ook niet op gerekend omdat ik vanaf januari het eigen risico per maand betaal. Viel erg tegen!

Pluspunten

Meestal de snelle afhandeling van dingen, nu hebben wij niet zo vaak iets dus ik kan op veel dingen niet beoordelen.

Zoals ik al vermelde hebben wij geen tot weinig contact gelukkig, dus op dit moment heb ik ook geen verbeterpunten.

Pluspunten

De service, klantvriendelijkheid en het aanbod van ze zorg.

De prijzen van de extra verzekeringen, als tand plus of top, kunnen scherper geprijsd worden dan dat ze nu zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Mijn CZ. Een goed overzicht. Men kan er alles op vinden. - Vergoedingen worden snel uitbetaald.

Weet niet. Lagere premie?

Pluspunten

Duidelijke offerte. Duidelijke afrekeningen van eigenbijdrage. Ik lees regelmatig de op de site over o.a. secendopinie enz. Wij maken tot nu toe bijna geen gebruik van de gezondheidszorg dus is het ook moeilijk te beoordelen.

Kan ik niet aangeven zie hiernaast.

Pluspunten

service klantvriendelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beoordelen is moeilijk zonder kennis over performance/prijzen andere verzekeraars. Maar goed is het functioneren van mijncz en het overzicht van consumptie gezondheid zorg en de kosten.

dekking en prijs

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle afhandeling

cliënten die nooit "claimen" en altijd hun zorgkosten binnen de eigen bijdrage houden (en dus in wezen én verzekert zijn én toch nog alle kosten zelf betalen) belonen door het geven van kortingen

Pluspunten

Vlotte afhandeling nota's. Duidelijke website. Aanvragen voor zorgen snel afgehandeld

Eigen risico terug brengen naar 250 Euro of premie verlagen

Pluspunten

Ik heb gelukkig nog niet zoveel van doen gehad met uw organisatie. Alleen wat declaraties en een paar mails verzonden. Dat ging allemaal naar tevredenheid. Kreeg ook heel snel en efficiënt antwoord op mijn vragen.

Op dit moment zou ik dat niet weten.

Pluspunten

afhandeling van zaken ( Financieel)

Goedkoper is wenselijk

Pluspunten

Ik ben eigenlijk over alles tevreden !!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, die meedenken, Snelle afhandeling van nota's van ziekenhuis,arts, tandarts apotheek.

Afhandelingen van kuuraanvragen ( duurt nu 4 tot 6 weken) Ook de afhandeling van kuurnota's duurt langer dan anderen nota's. Suggesties om bij boeking/betaling van de kuurreis vast een voorschot te geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mededelingen op de afschriften. Soms weet je niet wat er is betaald en aan wie. Dus meer info op de afschtiften.

Pluspunten

zijn tot op dit moment prima tevreden!

de premie....................

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat de rekeningen via de computer geregeld worden,geen papier meet thuis,en makkelijk te zien .

Geen idee

Pluspunten

Tot nu toe alles !!

????

Pluspunten

Het is fijn om middels chat mijn vragen te kunnen stellen.

Het is jammer dat schriftelijke correspondentie per post soms niet en zelfs nooit aankomt. Zeker als het gaat om attent maken op betalingsachterstand.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg