3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

als je belt wordt je redelijk snel geholpen

bepaalde rekeningen b.v wat er nog open staat voor vergoeding tandarts fysio enz

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op de afrekening staat bv bij de apotheek medicijnen ik wil weten voor welke mmedicijen ik dan moet betalen .En dat dan op alle afrekeningen ik vind dat erg onduidelijk Als het mogelijk is dat te doen ,zet ik er de volgede keer een ster bij ;-))

Pluspunten

Heb gelukkig geen zorgen om mijn gezondheid en heb jaarlijks maar vijftig euro aan medicijnen nodig

Brieven over kunnen via internet

Pluspunten

Eigenlijk alles wel

Momenteel geen suggesties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De tijdige overzichten mbt het eigen risico.

Luisteren naar de klant en maatwerk proberen af te af te leveren. Niet alleen naar declaraties van de zorgverleners kijken maar ook de mensendiede zorg wensenennodig hebben.

Pluspunten

over het algemeen wordt alles goed afgehandeld

niet alle personeel dat iets moet afhandelen is even kundig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De stabiliteit van de organisatie

Het bureaucratische keuren van b.v. een Fysiotherapie praktijk. Afkeuren op minimale praktische zaken terwijl de behandelingen van een absoluut top kwaliteit zijn.

Pluspunten

De mogelijkheid om voor een Second Opinion via Best Doctors. Hier heb ik zéér goede ervaringen mee. Ook vragen via internet medicinfo zijn zeer correct afgehandeld.

Het afhandelen van eigen bijdrage via accept giro zou met een max. begrenst moeten worden b.v. € 100,- zodat voor kleinere bedragen niet eerder een accept giro verstuurd worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking van nota's en behandeling van vragen! Veel info over ingediende nota's en verbruik aanvullende verzekeringen.

Ik vind dat alternatieve geneeskunde, meer vergoed zou moeten worden.

Pluspunten

Je krijgt waar je recht op hebt en verder geen gezeur. Betalingen worden vlot afgehandeld.

Premie verlagingen voor patienten die weinig zorg en medicijnen gebruiken en deze stabiel houden. Bij overzicht betaalde vergoedingen i.v.m. controleren gedane betalingen wordt vermeld ziekenhuishulp dit vind ik geen controleerbare vermelding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb nog geen klachten dus het is goed.

Na behandeling in een ziekenhuis krijg je nooit de declaratie te zien via mijn CZ. Ik weet dat er ge******erd wordt. Dus waarom niet ons ook die rekeningen die ingediend worden door ziekenhuizen laten controleren of dit klopt. Waarom kun je wel je verbruik zien van andere zorgaanbieders als bijv. Fysiotherapie en apotheek enz.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nou deze vraag zet me aan het denken wat goed en niet goed is. In papierwerk vind ik het moeilijk om vergoedingen en zo te vinden maar nog niet gezocht op de site. Dus aandachtspunt voor mij; vaker site raadplegen. weet dus niet of die makkelijk is of niet.

Pluspunten

over het algemeen goed.

het zorgpakket beter uitgelegd.

Pluspunten

nooit geen problemen alles wordt altijd snel en netjes geregeld

Pluspunten

Overzichtelijke website, goede wijze om al je eigen gegevens in te zien, alsook algemene gegevens. Tevens duidelijke info telefonisch beschikbaar. Ook de financiele kant wordt alles goed op de achtergrond geregeld.

Veel te hoge premie voor de klant. CZ zou net als DSW eerder bekend moeten maken dat er een forse premieverlaging mogelijk is. Nu denken er al veel mensen over om naar DSW over te stappen. Dus snel volgen, CZ.

Pluspunten

bijna alles

tandarts vergoeding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een overzichtelijke web-site, en nota-overzicht.

Een keuzemogelijkheid tot spreiding betalingsnotas?

Pluspunten

Efficiënte en foutloze afhandeling. Duidelijke uitleg omtrent zelf te betalen kosten en eigen risico.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle afhandeling nota's - goede bereikbaarheid ( telefoon en via chat)

- hoogte vergoedingen bij aanvullende verzekeringen (m.n. Tandarts) - betere prijs/kwaliteitsverhouding - ik heb ooit gehoord dat je als verzekerde automatisch een soort abonnement bij je huisarts hebt. Hier kan tegen gestreden worden! - meer overleg over soorten aanvullende verzekeringen. Er zit zoveel in waar ik nooit gebruik van zou maken

Pluspunten

Alles wordt goed afgehandeld.

Iets in de prijs zakken.

Pluspunten

Zowel aan de telefoon als op het regiokantoor wordt je goed behandeld en met vragen wordt dat uitgezocht.

Pluspunten

De website met vergoedingen is duidelijk. Mijn CZ is makkelijk in gebruik, vooral met het inscannen van nota's enz. Mensen aan de telefoon geven duidelijk antwoord en zijn zeer vriendelijk.

Op dit moment zou ik daar niets aan toe kunnen voegen.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg