Pluspunten

Degelijke verzekering met goede dekking. Snelle afwikkeling van declaraties.

Correspondentie bundelen. Soms 2 of 3 enveloppen per keer. Misschien niet altijd mogelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het algemeen ben ik tevreden over CZ, ben ook al jarenlang klant en ben ook niet echt van plan om over te stappen

Gericht naar het probleem van een verzekerde kijken. Niet iedereen met dezelfde aandoening ís hetzelfde, niet iedere situatie is gelijk. Ik heb bijvoorbeeld zelf een spierziekte, ben rolstoelafhankelijk, heb een dochter met het syndroom van Down en een dochter met dezelfde spierziekte als ik. Ik heb voor de oudste (down syndroom) een verzoek voor zittend ziekenvervoer ingediend, met een begeleidend schrijven waarin ik onze situatie uitleg, maar dat is afgewezen omdat ze geen ****** heeft, geen nierdyalise en niet rolstoelgebonden is. Dat ik niet weet hoe ik met haar in het ziekenhuis moet komen interesseert hun blijkbaar niet. En dat bedoel ik dus met iedere situatie en persoon bekijken.

Erg jammer dat prostaatbehandelingen in het Antonius ziekenhuis in Gronau Duitsland alleen nog maar beperkt mogelijk is

Pluspunten

Rechtstreeks betalen aan zorgverlener en dan bij klant declareren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

maak zelden gebruik van de cz website omdat ik hiervoor tot op heden nog geen aanleiding heb gevonden mvg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandelingen facturen Prijs kwaliteit verhouding

Afhandeling inbehandeling nemen zorg vraag b.v. MRSA beugel. Nodeloos ingewikkeld en omslachtige procedure. Niet duidelijke voorlichting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle betaling declaraties vriendelijkheid aan de telefoon spontane verlenging machtiging

bij toestemming operatie kijken naar de gehele patient ipv baseren op de officiele lettertjes

Pluspunten

de snelheid van de terug betaling

duidelijke polis ,goed overzicht

Pluspunten

De snelle afwikkeling van ingezonden nota's

Weet ik niet zo goed. Ik heb een keer bij CZ een vraag gedeponeerd over een aspect van de tandheelkunde maar uw "deskundige" bleef erg vaag daarover. Dat viel dus tegen. Mogelijk is dat aspect wat te verbeteren.

Pluspunten

De hoeveelheid vergoedingen.

Pakketten aanbieden die op de persoon zijn toegespitst.

Pluspunten

de communicatie en klant vriendelijkheid

meer duidelijkheid qua eigen bijdrage de mogelijkheden en ook de kosten van medicatie omdat deze niet altijd een vaste prijs of tarief hebben

Pluspunten

Duidelijk, geen poes pas. See what you get. In de publiciteit het gevecht aan gaan voor betere zorg en bijv kwaliteit van operaties.

De prijs een beetje scherper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid reacties op vragen

individuele beoordeling van vergoeding ja of nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Relatief goede en duidelijke informatieverstrekking; goede dekking met zorgverleners in de regio

Pluspunten

snelle afwikkeling van de nota's

Hogere vergoeding voor alternatieve geneeskunst. Is veel te laag. De premie omlaag. Vooral omdat er in het basispakket een hoge eigen bijdrage is. Dat betekent voor ons, dat we steeds alles zelf moeten betalen.

Pluspunten

Ik heb geen opmerkingen, maw een tevreden klant

Er kan altijd iets beter, daarom een 8

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rustige en kalme uitleg met begrip voor elkaar.

'N.v.T.

Pluspunten

Dat CZ vooral goed kijk naar de zorg, en dat je ook je eigen risico gespreid kunt betalen.

Pluspunten

alles

Pluspunten

mijn CZ. hier kun je de zorgkosten bekijken en alle rekeningen. Ook kun je zelf de rekeningen versturen.

Mijn echtgenote heeft polymyositis en het fenomeen van Renaud. Door het medicijngebruik moet ze regelmatig naar de pedicure. Zij kan de handen niet gebruiken en toch wordt de pedicure niet door CZ vergoed. In de polis wordt alleen een reumatische voet vergoed. Mensen die helemaal geen armen hebben, zoude die ook geen vergoeding krijgen.

Pluspunten

over het geheel genomen wat cz doet ben ik goed tevreden

er kan natuurlijk altijd wat beter bv. die 0900 nummer weglaten en gewoon cz kunnen bellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb zeer zelden contact met CZ, maar in deze uitzonderlijke gevallen word ik vriendelijk, goed en snel geholpen!

Pluspunten

Kwaliteit, klantengericht.

prijs! kan stukken goedkoper.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De voorlichting o.a via email .De hulp die hierbij aangeboden wordt voor bijv een second opinion.Het zoeken naar de beste mogelijkheid voor een behandeling enz.De klantvriendelijkheid en de correcte hulp bij vragen die gesteld worden.

Dat is voor mij te onoverzichtelijk om daar een goed antwoord op te geven

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg