Pluspunten

snelle afhandeling nota's

betere informatie aangaande spreiding eigenrisico

Pluspunten

Ik heb sinds jaren nauwelijks gebruik gemaakt van het ziekenfonds, zou dus niet goed kunnen beoordelen wat er goed is. In ieder geval de declaraties van de mondhygiëne worden prompt betaald.

Zou dus echt blij zijn als ziekenhuis en apotheeknota's beter gecontroleerd werden. Heb hier in het verleden enkele malen vervelende ervaringen mee gehad. Ik had geen hulp ontvangen maar jullie wel de rekening. Reclames bij C.Z waren nutteloos. In deze tijden zou ik graag zien dat er wel aandacht aan besteed werd. Ik blijf allert op rekeningen van hulpverleners.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bereikbaarheid en telefonisch goed bereikbaar , je word goed en duidelijk te woord gestaan . Helpen je mee met oplossingen

Betere communicatie bij het oplossen van problemen met de apotheker , vooral over de kosten wat wie en hoe er moet betalen . Soms krijg je een rekening waar geen touw aan vast te knoppen is hoe dat in elkaar zit .

Pluspunten

De commumicatie

De afhandeling van ziekenhuiskosten. Er zit soms meer dan een jaar tussen de behandeling in het ziekenhuis en de afrekening die het ziekenhuis via CZ declareert. Bijna niet te controleren of het allemaal wel klopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

CZ voordeel is een sigaar uit eigen doos. Kijk maar naar de aanbieding van sportscholen.

Pluspunten

Vlotte afhandeling. Mogelijkheid tot chatten.

Niets op te merken.

Pluspunten

Duidelijkheid en de vrije keuzes

Pluspunten

Gelukkig hoef ik geen beroep te doen op de ziektekostenverzekering.Maar de keren dat ik ermee te maken heb gehad waren voldoende voor mij.

het kan altijd beter en hoop niet al te veel last te krijgen van alle bezuinigingen.

Pluspunten

de voorlichting en de betaling van de rekeningen

?

Pluspunten

Snelle, betrouwbare en vriendelijke afhandeling van de jaarlijks aanvallende activiteiten. Goede voorlichting en altijd bereikbaar.

Op dit moment kan ik geen verbeteringsactie verzinnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is erg overzichtelijk en bevat alle noodzakelijke informatie.

Nvt

Pluspunten

Kan dit niet beoordelen, ben zeer tevreden

Pluspunten

Snelheid afhandeling nota's. Nooit gezeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De termijn betaling van de eigen bijdrage.

Het herhaaldelijk wisselen van merk medicijnen omdat de werking niet altijd overeenkomt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid in contacten. Scannen rekeningen

*Eenduidigheid inzake vergoedingen . *Overzicht vergoedingen van ingediende rekeningen. Je kunt totaal niet controleren of er juist is gedeclareerd en als je twijfel naar CZ uit, wordt er gezegd dat je dat maar even zelf moet controleren. Dat doe/kan je dus niet met als gevolg dat er niet gecontroleerd wordt.

Pluspunten

snelheid afhandelen declaraties

Pluspunten

De service als geheel kan ik positief beoordelen. Als er een fout gemaakt wordt is deze ook snel herstelt. Je vindt altijd een luisterend oor.

Gepleegde ****** harder aanpakken en nog meer op toezien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke Site. Goed bereikbaar. Snel in afhandelen. Groot en bekend bedrijf.

Klantnummers zijn echt te lang om te onthouden, moet dit steeds opzoeken voor inloggen. Overzichten van wat er in het pakket zit en berekeningen zijn niet erg duidelijk, maar dat ligt bij veel zorgverzekeraars.

Pluspunten

Wanneer je om een of andere reden klantenservice nodig hebt krijg je altijd een redelijk antwoord

Is het mogelijk om de innings data van de rekeningen te verschiuiven naar het einde van de maand

Pluspunten

De speciale zorg voor diabetes

dat er minder voor dingen betaald moet worden voor mensen met een uitkering

Pluspunten

algehele indruk

zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik vind het bedrag van de premie en het eigen risico vrij hoog. ik ben alleenstaand.

geen idee eigenlijk. ik heb dit jaar gelukkig niet veel gebruik hoeven maken van de zorg.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de geboden zorg.

Beweegprogramma's voor ouderen. Mensen moeten een steuntje in de rug hebben.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg