Pluspunten

Over het algemeen zijn wij te vrede over CZ.

Wij zouden graag een inzich in de ziekenhuis kosten hebben. Ofwel een algemene kosten declaratie die ingediend wordt door apotheek, huisarts en specialisten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is snel geregeld

premieverlaging

Pluspunten

.Mijn man maakt veel gebruik van zorg en tot nu toe wordt bijna alles betaald .Geen problemen hier mee. En ook dat de eigen bijdrage in termijnen betaald mag worden.

Dat de medicijnen niet elke keer van een andere fabrikant komen.Heb hier zelf problemen mee gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van de facturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat de zorgverleners de rekening rechtstreeks in kunnen dienen bij CZ

De vergoedingen. Je betaalt de hoofdprijs aan premie, maar kunt vervolgens ook nog grotendeels medicijnen zelf betalen

Pluspunten

info afhandeling declaraties aanbiedingen

info over declaratie ziekenhuisbehandeling waarom krijgen wij daar geen inzicht in / overzicht van?

Pluspunten

Afwerking/verwerking van ingestuurd nota's.Regelmatig CZ magazine met veel info.Duidelijk wat de vergoedingen zijn.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met mijn CZ Word goed behandeld en heeft een goede service Nieuws brief en presentaie van nieuwe items zeer goed

niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als er een rekening wordt ingediend,wordt deze snel verwerkt. Er wordt bezuinigd,wordt door de overheid ook opgelegd,moet ook wel,anders is het niet meer te betalen.o. a .op medicatie en inco- materiaal,

Er kan nog veel meer worden bezuinigd.We Zijn verwend.oa. op medicijgebruik. Ik werk bij terminale patienten. Als je ziet, als d patien is overleden hoeveel verschillende medicijnen er staan. Die dan vernietigt moeten worden,dat vind ik diep treurig.

Pluspunten

De service bij vragen is goed de betalingen zijn goed en snel. Vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam

Ik wil heel graag bij mijn cz en zorgverbruik kunnen zien welke medicijnen ik gebruikt heb( nu staat er alleen apotheek) en welke specialist zijn of haar declaratie heeft ingediend en zeker de onderzoeken die ik heb gehad. Nu staat er een rare code en moet ik weten dat dat bv een een echo was.Ik wil veel meer duidelijkheid in mijn zorgverbruik. er kan zo van alles gedeclareerd worden Wat ik ook raar vind en voor verbetering vatbaar is dat ik tandarts erbij heb waar Orthodontist inzit. Ik ben bijna 58 jaar laat mij in plaats van die orthodontist bv verzekerd zijn voor kronen of dergelijke dat lijkt mij meer op zijn plaats op onze leeftijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijkheid en snelle service bij telefonische informatie

Meer alternatieve zorg vergoeden

Pluspunten

Communicatie, informatie

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bereikbaarheid online

overzicht per gebruiker waar ben ik voor verzekerd en wat is er veranderd. Waar moet ik rekening mee houden?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en heldere communicatie. Geen gezeur met declaraties.

Personeelskortingen van werkgever nu via ohra ook geven voor CZ en deltalloyd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niets

individuele aandacht en geen standaard oplossingen want geen enkel mens is standaard

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonische service, vraagbeantwoording, verzekeringsdekking, afhandeling claims

specificatie van zorgkosten in codes is niet duidelijk

Pluspunten

Online declaraties Snelle afhandeling

Brieven combineren Verrekeningen teruggaven en eigen risico etc.

Pluspunten

de website is heel erg duidelijk

geen iedee

Pluspunten

Ik vind het erg prettig dat ik alles kan inzien wat betreft de vergoedingen , eigen risico etc. De snelle afhandeling van de declaraties is perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed op diverse manieren bereikbaar. Goed alhier bekend staand

Heeft soms wat weg van een zwaar log apparaat wat administratie betreft. Ondoordringbaar fort. Teveel automatisering?

Pluspunten

De contacten met CZ

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat er snel gereageerd wordt op een vraag.

De verschillende afdelingen werken langs elkaar heen. Als er iemand niet is op dat moment kan niemand je iets vertellen..Nee, dan moet u terug bellen als ze er weer is of nee, daar weet ik niks van. Ze werken toch allemaal met hetzelfde systeem?? Niemand kon mij vertellen waarom mijn fysio op een gegeven moment niet meer kon declareren. Paar keer gebeld, en opeens lukte het weer. Wat er aan de hand was??Nog steeds geen idee..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik ondervind geen problemen bij contacten op welke manier dan ook.

Kan op dit moment niets aangeven,ben gewoon tevereden

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg