Pluspunten

wij zijn zeer tevreden met cz

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudige en snelle afhandeling van nota's, goeie site, behulpzame mensen bij de klantenservice..

Prijzen mogen best wat lager en de keuze in wat wel en wat niet in verzekering mag uitgebreider

Pluspunten

-informatieverschaffing (emails/nieuwsbrieven etc) -telefonische informatie--> prima -bereikbaarheid en pro-activiteit bij ziekte/ongeval in buitenland

-ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Betrouwbaar en snel

Meer inzicht in kostenbeheersing. Wat doet CZ om kosten voor de klant zo reeel mogelijk te maken

Pluspunten

Bijna geen problemen bij de zorg die ik nodig heb, via CZ gaat alles probleemloos, vanuit mijn specialisten en huisarts naar CZ en ik heb nog niet meegemaakt dat er problemen waren.

Misschien niet te snel bepaalde medicijnen uit het pakket gooien, vooral ouderen hebben hier problemen mee, bijvoorbeeld Lipitor wijzigen naar Atorvastatine, bij Lipitor had ik GEEN bijwerkingen nu bij de vervangende middelen heb of krijg ik van alles zoals spierpijn , ontstekingen (vooral in en om de mond) rugpijn, en zo gauw ik weer stop met deze middelen is het probleem ook weg. Huisarts weet dit echter kan weinig anders doe dan weer een ander middel voorschrijven!

Pluspunten

De wijze waarop je te woord wordt gestaan, vriendelijk en beleefd, en men denkt met je mee.

Alles kan altijd beter, maar ik ben tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzicht betaalde facturen.

Vergelijken van de verschillende verzekeraars en hun polisvoorwaarden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid website Inloggen mijn CZ Digitaal declareren Snelle betaling

Betere verzekering voor brillen en lenzen Keuze pakket samenstellen voor aanvullende verzekering

Pluspunten

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over mijn CZ, dus wat moet ik verder aangeven: een 10

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte betaling van kwitanties

Niet steeds een ander merk van medicijnen

Pluspunten

Snelle afhandeling rekeningen

Premies aanvullende verzekeringen mogen lager

Pluspunten

Veel (bijna alles) zelf regelen via internet. Als er toch vragen zijn kan ik zonder probleem terecht of krijg antwoord. Snelle afhandeling ingediende nota's Grote spreiding waardoor veel artsen e.d. zijn aangesloten en dus geen gedoe of vergoeding aan de orde is.

overzicht declararties (via mijn CZ zichtbaar) Ik zie alleen maar codes en heb geen idee waar het over gaat. Er zijn ook declaraties waarvan ik nooit op de hoogte wordt gesteld (rechtstreeks ziekenhuis) wellicht ook een notificatie van geven ??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben goed behandeld

Meer vergoeding voor een nieuwe bril

Pluspunten

Ik kan op dit moment niets bedenken wat er beter kan, alle contacten per mail of telefoon worden correct afgewerkt, ook laatst toen het me niet lukte om de te declareren rekening te versturen voor vergoeding lukte dit niet zoals het moest, maar werden toch op mijn rekening bijgeschreven binnen de termijn die CZ stelt voor ingediende rekening, en dit doet de cliënt goed in zo'n situatie... pluim!!!

zie hier naast!!!

Pluspunten

MijnCZ bied veel informative en gebruikersgemak. Mijn ervaringen met vergoeden rekeningen bij CZ zijn goed, ze betalen snel.

De premie is aan de hoge kant.

Een systeem invoeren waarbij rechtstreeks gedeclareerde nota's altijd door de klant gecontroleerd en voor akkoord getekend worden.

Pluspunten

Kan hier geen oordeel over geven,daar hetgeen er persoonlijk verloopt via CZ m.i. zonder enig probleem danwel opmerking van mijn kant noodzakelijk is.

Voor mij hoeft er niets beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De relatief snelle afwikkeling van ingestuurde nota's

Waarom niet de volledige tandheelkundige verrichtingen gedekt? Gelukkig viel het plaatsen van een brug toevalligerwijs deels vorig jaar en deels dit jaar. Terwijl ik toch een hoge tandheelkundige aanvullende verzekering heb, niet ieder jaar het maximum opmaak, en ook de basispremie niet een van de laagste is. (Dit is een gewone vraag, geen klacht)

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg