Pluspunten

duidelijk, makkelijk, overzichtelijk

Pluspunten

Correcte behandeling op zorgkantoor. CZ dicht bij de klant

Informatie met betrekking tot speciale ziektes. Inspelen op behoefte klant. Niet enkel verkoopgericht

Pluspunten

Duidelijke website, waarin alle gegevens te vinden zijn.

Pluspunten

Alles is duidelijk omschreven in de polisvoorwaarden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen gezeur, vlotte afwerking

Pluspunten

Ik vind het goed dat ik niets van de CZ merk. Je gaat de voor jou onbekende gangen van het medische circuit en....het wordt allemaal betaald. Daar heb je tenminste geen zorgen over. Het lijkt wel alsof gezondsheidszorg niets kost. Maar dat is onzin. Het mag best wat kosten.

Tot nu toe geen klachten voor de CZ dokter.

Pluspunten

Snelle afwikkeling

Te duur

Pluspunten

De inzichtelijkheid van het zorgverbruik met betrekking tot het eigenrisico

de inzichtelijkheid in de declaraties van de zorgverleners. Het is voor mij oncontroleerbaar of de declaraties kloppen met de verkregen zorg.

Pluspunten

De rekeningen worden altijd keurig vergoed. ook wordt gelukkig alternatieve geneeswijze bij jullie vergoed , dat helpt mij altijd goed en is in wezen voor CZ voordelig omdat er dan toch andere behandelingen voorkomen wordt. Jammer genoeg heeft mijn huisarts niet willen luisteren dat er iets met de heup niet goed was en heeft mij maar laten lopen totdat ik niet meer kon lopen.

Pluspunten

Helder kosten overzicht, goede communicatie.

?

Pluspunten

Vanuit het verleden toen ik nog in Weert woonde werd ik altijd erg goed geholpen door baliemedewerkers van CZ. Tegenwoordig gaat bijna alles online. Maar ook per e-mail werd ik goed geholpen met een vraag over een declaratie.

Ik begrijp nog steeds weinig van mijn verzekering. Eigen risico, declaraties, dekking. Dit is niet iets CZ-specifieks; misschien moet ik me er gewoon meer in verdiepen.

Pluspunten

Heb slechts een opmerking

Volgens Bosman bent U kritisch wat betreft stomamateriaal.

Pluspunten

Ben tevreden en heb geen klachten

Beter kan het altijd. Meer voorkeur geven en vrijheid in goedkopere en verantwoorde behandelingen.Ook behandelingen in buitenland.

Deze week een rekening ontvangen waar bij nadere info (door mij) een fout is gemaakt. Ik had liever gezien dat de CZ pro-actief de fout had benaderd. groet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitbetaling en afhandeling van declaraties gaat altijd vlot en goed.

De premie is ontzettend hoog. Ik denk dat CZ meer controle zou moeten hebben over de uitgaven. Ik moest € 320 betalen (eigen risico) voor 60 dagen catheterzakjes. Ik heb 7 dagen een catheter gehad na een blaasoperatie. CZ heeft dat keurig rechtgezet, gecorrigeerd. Maar als mijn eigen risico nou al betaald was geweest, dan had ik hier niks van gemerkt en dat had CZ dit voor mij betaald. Dus als er meer controle op daadwerkelijke uitgaven zouden zijn kan mijns inziens te premie omlaag.

Pluspunten

alles is zichtbaar geen problemen over vergoedingen goede website goede regelmatige info

misschien de tarieven lager!!!!!?????

Pluspunten

Service en vergoedingen

?

Pluspunten

mogelijkheden tot inzien van rekeningen

communicatie over polissen, iets gerichtere service; advies welke verzekering je bijv kan nemen bij levensituatie.

Pluspunten

De snelheid waarmee ingediende rekeningen worden uitbetaald.

Een duidelijker overzicht van ingediende nota's van zorgverleners om zo te kunnen controleren of de gedeclareerde kosten ook werkelijk gemaakt zijn.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg