Pluspunten

Dienstverlening Website Mijn CZ

Gezien de ''overwinst'' : lagere premie en/of hogere max.vergoedingen, bijv. tandarts.

Pluspunten

Digitaal indienen nota's Snelheid verwerken

Pluspunten

Dat je met DiGiD je gegevens op kunt vragen en dat je kunt chatten als je snel even iets wilt weten.

Het dure 0900 nummer afschaffen en er een normaal telefoonnummer van maken. Je zadelt de mensen onnodig met kosten op. Het systeem aanpassen zodat ik met mij DiGiD ook mijn medicijnen kan zien, dat is nu nog geblokkeerd door de mogelijke familie-polissen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling

exactere aanduiding van niet te vergoeden medicijnen

Pluspunten

Snelle afhandeling van declaraties Online indienen van declaraties Overzichtelijke site

Vermindering van premie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is een goed pakket.

Zeer belangrijk, de Premie kan wel omlaag!!!!!!!!

Pluspunten

de afhandeling van de rekeningen

Pluspunten

Duidelijke afhandeling van declaraties

kZou niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Inzicht in rekeningen Update tijdens zwangerschap

kosten

Pluspunten

snelle afwikkelingen ,makkelijke int. site,(gebruiksvriendelijk) Bij eventuele vragen snel antwoord en vriendelijk. Bij problemen is er vrij snel een oplossing.

De premie wat omlaag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service, goede app tot indienen declaraties. Dat laatste is een grote verbetering!!!

* meer coulance voor mensen met serieuze medicatieproblematiek. De afhandeling daarvan zou ook sneller kunnen. (procesmatig gezien) * aan de telefoon wordt niet altijd exact juiste info gegeven. Spreekt elkaar tegen. Daarover is wel excuses gemaakt, maar eigenlijk mag het niet voorkomen.

Pluspunten

de service

aanvullende verzekering voor de tandarts en fysiotherapie deze vergoeden te weinig.

Pluspunten

Afhandeling van rekeningen. Afhandeling van alle zaken en vragen

Pluspunten

In mijn geval de klantvriendelijkheid , de uitleg door de klanten service bij vragen.

Een terug koppeling dat een declaratie ontvangen en in bewerking is. Een overzicht wat niet van het eigen risico af gaat.

Pluspunten

Ca. 90% van alles wat CZ aanbiedt.

Ik heb een tijdje geleden een soort klacht ingediend en deze is perfect afgehandeld door CZ. Dit wil niet zeggen dat ik het hier 100% mee eens ben. Mijn klacht ging over een klein geval. nl. het doorberekenen van de huisarts van de inschrijvingskosten van zijn patiënten. Dit doorberekenen blijkt volgens de regels cq. gemaakte afspraken te zijn met de "huisartsenvereniging " met als argument anders komt de huisarts niet uit zijn kosten. Ik denk nog steeds dat dit flauwekul is. Deze kosten behoren tot de bedrijfskosten van de huisarts(en) en zijn zeer waarschijnlijk al opgenomen in zijn tarieven. Nu gaat het dubbel op. De huisarts hoeft voor sommige patiënten geen handeling(en) te verrichten en toch wordt er door de huisarts gedeclareerd. Gewoon systeem veranderen - niet het bezit van een patiënt belasten maar deze kosten alleen door belasten bij patiënten die behandeld worden - . Dit zijn gewon systeemfouten net als bijv. het bezit van een auto belasten ( de wegen- en/of motorrijtuigenbelasting ) ongeacht of men 10.000 km of 100.000 km per jaar rijdt over de Nederlandse snelweg of zo en ongeacht hoe oud de auto is. Dit terzijde natuurlijk. Ik blijf erbij dat dit soort zaken ******gevoelig zijn. Met vriendelijke groeten. M. Branje

Pluspunten

Geen problemen ervaren behalve, zie Wat kan er beter?

Het verzamelen van betalingen en deze in een keer afboeken. Onderzoeken van januari t/m medicatie in mei wordt verrekend in juli, dit is toch al een dure maand. Gelukkig ben ik in de gelegenheid deze rekeningen zonder problemen te voldoen. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen in deze luxe omstandigheid verkeerd. Dit is zeker voor verbetering vatbaar.

Pluspunten

Vriendelijkheid en vlotte afhandeling.

Dat zou ik zo niet weten.

Pluspunten

De mede werksters aan de balie in Middelharnis de service en de goede raad de snelle af handeling van de nota's.

Wij hebben niets teklagen en vinden het prima zo

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen idee

De dubbele brieven i.v.m. betalen. Slecht vind ik: ik heb geen verzekering voor de tandheelkunde en toch loopt het betalen via CZ. In mijn optie hebben jullie daar dan ook geen boodschap aan.

Pluspunten

snelle afhandeling

prijs

Pluspunten

betrouwbaar bedrijf

uitleg ingezonden nota's

Pluspunten

Duidelijke online omgeving, en wordt nog steeds beter. Vriendelijke klantenservice, en dan ook nog eens een hele scherpe (in mijn geval collectieve) premie. Ik blijf bij ze!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en duidelijke klantenservice; duidelijke teksten;

er wordt te weinig meegedacht met clienten, die door ziekte voor allerlei extra kosten komen te staan, en die beroep doen op vergoeding van een deel daarvan, maar afgescheept worden met ''u voldoet niet helemaal aan de voorwaarden'', en dan helemaal niets ontvangen. verder vind ik het een slecht idee dat CZ niet meer de volle kosten van alle ziekenhuizen en andere instellingen vergoed, maar alleen die waar CZ een overeenkomst mee heeft gesloten, en die CZ goed genoeg vindt; daarmee worden mijn mogelijkheden als client beperkt.

Pluspunten

Pro-actieve houding. Dat zie in de profilering van ziekenhuizen, maar ook door second - opnion drempelverlagend aan te bieden. Ook de medische vraagbaak of kunne bellen onderstreept de transparante houding weer

Iets meer overzicht tussen de verschillende aanvullende verzekeringen en hun premies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Administratieve verslaglegging

Tolerantere toekenning van vergoedingen Informatie vooraf over al of niet toekennen vergoeding Duidelijkheid en leesbaarheid polisvoorwaarden; die is voor de leek hopeloos, vandaar dat ik dus maar vooraf bel.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg