Pluspunten

CZ is goed bereikbaar, de mensen zijn aardig en duidelijk. Fijn dat op de site alles zo inzichtelijk is gemaakt, om je zorgkosten zo beter in de gaten te kunnen houden. Afdeling medische beoordelingen keurde een voorgestelde behandeling door onze tandarts af en adviseerde de kaakchirurg. Dat vond ik erg prettig, zo krijg je de beste zorg geadviseerd.

De premies kunnen hopelijk wat omlaag.

Pluspunten

duidelijke administratie

ik zou het niet weten

Pluspunten

Een duidelijk overzicht van wat er aan zorgverleners betaald is met daarbij ook het bedrag van het eigen risico. Ook het betaaloverzicht bij :Mijn CZ"isheel duidelijk

Het tijdsbestek tussen de datum van behandeling en uw bericht van verwerking vind ik vrij groot.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hebben geen klachten over of problemen met CZ. Alles loopt gesmeerd.

Wij kunnen geen verbeterpunten aangeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs van zorgpakket en de dienstverlening

Pluspunten

bijna alles is oke

ik vind dat er teveel moet worden betaalt de mensen weten niet meer hoe ze hun hoofd boven water moeten houden.ik weet dat de zorg duur is maar de eigen bijdrage dupeerd veel mensen enorm

Pluspunten

Alles verloopt altijd voorspoedig en fijn dat het eigen risico in termijnen betaald kan worden.

Pluspunten

alles loopt en gaat prima zonder problemen

geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De totale aangeboden zorg

Een praktisch en eenvoudig overzicht van alle vergoede mogelijkheden in PDF formaat dat men kan downloaden of opgestuurd kan krijgen.

Pluspunten

Over het algemeen tevreden, geen op/of aanmerking

Pluspunten

duidelijk wat wel of niet in de verzekering valt en als ik een vraag heb, vind ik hem op de site zo niet bel ik en word ik goed geholpen

Pluspunten

Snelle schade afwiikkeling

Pluspunten

Prijs kwaliteit en behulpzaamheid

Zou het op dit niet weten .

Pluspunten

De rekeningen zijn overduidelijk.Ik vindt goed,dat de premie ook verlaagd kan worden.

Premie aanpassingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ontvangen overzichten van rekeningen ingediend door zorgverleners zijn erg onduidelijk,t.w. omschrijving behandeling zeer onduidelijk en datum van behandeling niet vermeld.

Pluspunten

Totale pakket

Pluspunten

De afhandeling van betalingen. Inzage persoonlijke gegevens en correspondentie via internet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het meeste vind ik wel goed

dat merknamen ook worden vergoed en niet dat je eerst andere merken uit moet proberen met andere bijstoffen

Pluspunten

Vlote betalingen, Vriendelijk te woord staan en niet lang in de wacht. Prijs kwaliteit verhouding is voldoende.

De afschrijvingen zijn niet altijd duidelijk. Op de bankafschrift staat een datum en op internet staat dat bij een andere datum,

Pluspunten

Meedenkende medewerkers. Oplossingsgericht. Goed pakket voor de doelgroepen. Bijvoorbeeld 50+. Goede prijsstelling. Contracten met veel goede ziekenhuizen en zorgverleners.

Afspraken met de Tandartsen zodat wij, de client, niet gebruikt worden om regelingen door te drammen. Vorig jaar al gestart en tijdelijk opgelost. Dit jaar is het weer prijs; Client moet eerst voorschieten, dan de rekening indienen. Onzinnig in deze tijd, iedereen wordt op kosten gejaagd.

Pluspunten

De afwikkeling

Voor oudere meer bijdrage bij nieuwe bril gehoorapparaat en tandprotheses

Pluspunten

Online facturen insturen tbv vergoeding

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg