Pluspunten

afhandeling van declaraties , snelheid van antwoorden op vragen, duidelijkheid over vergoedingen ,begeleiding van specifieke groepen patiënten (diabetes bijv.)

zou ik even niet weten

Pluspunten

wanneer je vragen hebt word je zo goed mogelijk geholpen. Je zult dan wat langer aan de telefoon moeten blijven , maar uiteindelijk komen ze met een antwoord waar je iets mee kunt. Verder heb ik met CZ nog geen echte problemen gehad en ben er tot nu toe heel tevreden over. Het bedrag van de verzekering + eigen bijdrage is erg hoog. Daar kunnen jullie niets of weinig aan doen en ik zal ook niet de enige zijn die dat vindt. Zeker als je geen baan meer hebt.

Ik heb opgebeld voor een buitenlands pasje, omdat ik na 4 jaar weer accuut met een kwaal terug kon komen bij een arts in Aken. Mijn oude pasje was verlopen. Dit heeft lang geduurd, De 1ste keer vinden ze het niet erg in die praktijk, als je maar bij het herhaalonderzoek het pasje bij je hebt. Een week later moest ik teurg. Wanneer het de dag vóór de afspraak is word je toch zenuwachtig. En het pasje is doordat ik terug gebeld heb de dag zelf aangekomen met de post. Zenuwslopend. Als dat anders zou kunnen zou dat fijn zijn.

Pluspunten

Ik ben al ongeveer 35 jaar klant bij CZ en heb nog nooit problemen gehad met vergoedingen etc.

Geen specifieke mening.

Pluspunten

telefonisch contact website met eigen inlog "geruisloze"afhandeling

Pluspunten

eigenlijk alles heb geen klachten

Ik zou wel willen weten wat mijn medicijnen kosten en wat een arts in het ziekenhuis eigenlijk rekent voor zijn behandelingen. Dan heb je er tenminste een beetje zicht in. Dus ook de rekening naar de patiënt toe. En misschien het blaadje cenz online is misschien goedkoper natuurlijk voor wie het wil.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk overzichtelijke site. Fijn dat je kunt inloggen op persoonlijnke site.

Ik vind de polisvoorwaarden / wat er gedekt wordt moeilijk / omslachtig omschreven. Graag overzichtelijker. Heb laatst online opgezocht hoeveel fysio vergoeding ik heb, maar heb dit uiteindelijk toch telefonisch nagevraagd.

Pluspunten

dat CZ met veel zorgverleners een contract heeft

specificatie van rekeningen

Pluspunten

Communicatie over allerlei zaken.

Informatie over second opinion, hoe dit aan te vragen !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gaat met de tijd mee. 'k Waardeer de opstelling inz. Second-Opinion-mogelijkheden. Prima website.

nvt

Pluspunten

Dat alles via de webside kan, ook declaraties.

Meer splitsing van de aanvullende verzekeringen zodat je alleen betaald voor hetgene wat van jou van toepassing is.

Pluspunten

- Vlotte afhandeling financiële zaken - duidelijke uitleg over de vergoedingen - snel contact met de juiste persoon

- de zoekfunctie op de website kan uitgebreider. Je kunt alles vinden, maar het is niet altijd eenvoudig - het is mij niet duidelijk wanneer het éne geneesmiddel wèl, en het andere níét vergoed wordt, als het de zelfde functie en ongeveer de zelfde samenstelling heeft.

Pluspunten

Dat, althans ikzelf geen problemen tegen kom met zoeken naar info. Ook niet met vragen aan de info-afdeling.

Pluspunten

en nu toe goed

ja dank aan mijn God, dat ik door de kostbare bloed van Zijn Zoon Heer Jezus, dat ik vrij ben van de wereldse ziekten.

Pluspunten

Tot nu toe ben ik nog nergens problemen tegengekomen, rekeningen zijn vlot en kloppen

Ik heb het gevoel dat CZ niet de goedkoopste is, als de kwaliteit aantoonbaar beter is vind ik dat niet zo'n probleem maar ik vind het wel belangrijk dat de prijs in de gaten wordt gehouden

Pluspunten

De afhandeling geschied zoals voorgesteld

volgens de media kan de prijs een stuk dalen zeker volgens de consumentenbond c.a. € 200 a € 300 per jaar, zeker nu de eerste lijn verzorging bij de huisarts komt, en het enorme eigen risico van € 350 wat neerkomt voor gepensioneerden € 700 extreem

Pluspunten

In principe loopt alles prima. en is er mij iets onduidelijk dan bel ik op en krijg ik direct antwoord.

Geen idee.

Pluspunten

Ben al jaren bij CZ en heb nog nooit ergens een probleem over gehad. Ga zo door

Pluspunten

Online services Makkelijk, laagdrempelig en snel benaderbaar

Ondersteuning bij het maken van keuze voor aanvullende verzekering. Inzicht bieden in waar je nu echt voor verzekerd bent en waar niet.

Pluspunten

De gebruiksvriendeijke website. De afhandeling van de nota's.

De afstemming van de voorwaarden in het aanvullende verzekeringspakket. Deze zouden nog beter afgestemd kunnen worden voor het gebruik door de senioren. Het bedrag van eigen risico moet lager(regering).

Pluspunten

Duidelijkheid.

Premie omlaag.

Pluspunten

dat men meer inzicht gaat krijgen in de rekeningen

misschien lagere premie, gezien de winst in het afgelopen jaar van de zorgverzekeraars.

Pluspunten

Alles

Niets

Pluspunten

tot nu toe alles.

In jan 2013 heb ik gevraagt of ik het eigen risico in 12 keer kon betalen.dat ging kreeg ik ten antwoord,sinsdien heb ik nietsmeer gehoord.Dat zou beter kunnen!!!!!!!!!!!

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg