Pluspunten

Openheid en contact met zorgverzekeraar

Naar blijkt 19-09-2013, kan de premie worden verlaagd, hoop dat CZ hierin meegaat

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling

Lagere premie

Pluspunten

ik heb er geen omkijken naar

Pluspunten

goede overzichtelijke site, snelle afhandeling van nota's

geen idee

Pluspunten

Eigenlijk alles, eventuele vragen en/of declaratie gaat correct en snel. Tot nu toe totaal geen klachten!

Pluspunten

Gelukkig hebben mijn vrouw en ik niet zoveel met CZ te maken, mijn vrouw wel wat meer dan ik, maar over de zaken waar wij wel mee te maken hebben zijn wij altijd zeer tevreden. Het wordt voor ons wat moeilijk om verbeteringen aan te geven, misschien wat kleine dingetjes, maar ik zou op dit moment eigenlijk niets weten, dus het zal niet de moeite waard zijn dit aan te geven. Ja, dat je overal zoveel voor moet betalen, maar dat ligt niet aan u, dan moet ik waarschijnlijk richting Binnenhof gaan !

Zie vorige kolom.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijkheid, niet teveel 'poespas' kort en krachtig

zou niet weten, in ieder geval geeeen lange enquettes, kortom kort en duidelijk

Pluspunten

de gehele behandeling via internet

ik zou het niet weten

Pluspunten

Over het algemeen zijn de verzekeringen voldoende. Info service over o.a. Kostenverbruik, medische vragen etc On line declareren Snelheid van afhandeling

betere dekking bij aanvullende tandartsverzekering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind bijna alles goed alleen dat ik moet betalen voor een bevalling in mijn pakket daar ben ik het niet mee eens

Pluspunten

Snelle afhandeling en super gemakkelijk via internet zaken doen.

gewoon zo doorgaan en de premie verlagen.

Pluspunten

Gemakkelijk wijzigingen aanbrengen online. Informatie goed beschikbaar.

Pluspunten

Duidelijkheid

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ikl beoordeel CZ als goed

Inzicht in alle rekeningen die CZ voor mij krijgt om nog beter prijsbewust om te gaan met zorgkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bereikbaarheid

Informatie Vergoedingen diversiteit (helaas gebonden door overheid) Verzekering onderscheid jongere en oudere, ik ben niet geïnteresseerd in aangelegenheden voor kinderen, conceptie e.d. Ik gebruik geen drank, ben sportief, rook niet en toch geen waardering hiervoor??/

Pluspunten

Afwikkeling nota's

Controle nota's door CZ zichtbaar maken, vooral die van tandarts ook al zijn wij daar niet voor verzekerd. Ook door hoger eigen risico zelf geen mogelijkheid tot controle/vergelijkingsmateriaal van nota's. Ik denk dan vooral aan de kosten van de mondhygiëniste. Lagere premie voor volgend jaar (!??! denk aan DSW).

Pluspunten

De informatie voorziening en de bereikbaarheid van CZ

Heb zo geen items voor handen die voor verbetering vatbaar zouden zijn.

Pluspunten

Alles gaat redelijk goed, zolang er maar geen complexe zaken aan de orde zijn.

Mannen met prostaat****** worden anders beoordeeld dan vrouwen met borst******. Dus geen "discriminatie".

Pluspunten

Correcte afhandeling

Verbeterpunten die ik zou willen zien liggen veelal niet bij CZ maar meer bij het zorgcentrum, in mijn geval Orbis. Flexibelere werktijden, goedkoper en efficienter werken, meer afwerken per dag en niet een patient 4 keer laten komen om dingen die ook in een dag afgehandeld kunnen. Zo komt er ook een eind aan lange wachtlijsten. Belgie is een met Nederland vergelijkbaar land, waarom kan het daar allemaal wel? Goede zorg kan echt goedkoper.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het online declareren van facturen is heel prettig en het wordt snel uitbetaald. De website is fijn in gebruik en geeft een goed overzicht van alle declaraties en beschikbare budgetten.

De kosten van de zorgverzekering zijn enorm hoog en dan is het als klant niet prettig om te horen dat er miljarden euro's winst gemaakt worden. Daarnaast vindt ik het vervelend dat ondanks mijn aanvullende verzekering ik nog steeds mijn tandarts volledig zelf moet betalen.

Pluspunten

Het snel uitbetalen van gedeclareerde rekeningen. Correcte behandeling aan de balie, met duidelijke uitleg.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het contact met CZ en de afwikkeling van de nota's.

Destijds heb ik medicijnen voorgeschreven die een goede uitwerking hebben. Vervolgens kreeg ik andere medicijnen, die nare bijverschijnselen veroorzaakten. Nu krijg ik mijn oude medicijnen weer vergoed en gaat het ook weer goed met mijn gezondheid. Als medicijnen een goede uitwerking hebben, dan zou er niet gewisseld mogen worden van medicijnen. Ik begrijp de redenatie kostenbeheersing. Als vervangende medicijnen dusdanige bijwerkingen veroorzaken dat het ten koste gaat van de gezondheid, dan is het geen goede zaak. Misschien wordt er toch te gemakkelijk omgegaan met het schrappen van bepaalde medicijnen. De nadelen die deze kostenbesparing met zich meebrengen, zouden meer aandacht moeten krijgen!

Pluspunten

geen problemen

Pluspunten

Overzichtelijk kostenoverzicht, uitstekende site

de notaomschrijving van bijv. laboratoriumonderzoek is alleen een bedrag. is niet te controleren wat er allemaal wordt gefactureerd.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg