Pluspunten

op alle manieren snel te bereiken. snelle reacties op vragen of verzoeken. alles heel overzichtelijk en duidelijk.

zou ik zo snel niet weten.

Pluspunten

ben heel tevreden over cz

verspilling medicijnen tegengaan voor incontinentiemateriaal geen vast bedrag vergoeden, maar werkelijke kosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website

Weet niet

Pluspunten

de informatie die je krijgt bij vragen de vergoedingen in het algemeen

ik vind het bizar dat cz geen vergoedingen verstrekt bij stoppen met roken dmv lasertherapie wat maakt het uit hoe mensen stoppen als ze maar stoppen en lasertherapie is zeer effectief

Pluspunten

1. Snel antwoord op vragen. 2. Snelle afhandeling van declaraties. 3. Duidelijke en toegankelijke website. 4. Goede keuze polis mogelijkheden/voorwaarden.

1. Goedkoper (om toch iets te noemen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling van nota's.

Diversiteit in pakketten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling rekeningen. Helpdesk, ze doen wat ze beloven

Transparantie inzake vergoeding medicijnen

Pluspunten

De afhandeling van declaraties verloopt voorspoedig en ook de keuze vrijheid van zorgverleners is groot.

De meeste zaken die beter kunnen worden door de overheid opgelegd, Het mooiste zou natuurlijk zijn dat de premie zo laag mogelijk blijft.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzicht op mijn CZ

Vergoedingen. Vrijwel al mijn kosten nu vallen onder eigen risico, eigen vergoeding. Als ik bijvoorbeeld een bril aanschaf in het buitenland voor een kwart van de prijs valt dit bijvoorbeeld onder eigen vergoeding. CZ dwingt me zo dus een duurdere bril in NL te kopen om mijn 100,- vergoeding te krijgen. Dat is niet een beleid waarmee kosten worden gereduceerd. Mijn medicijnen voor hoge bloeddruk vallen onder eigen risico. Een chronische erfelijke aandoening die ik dus de rest van mijn leven zelf ga betalen, terwijl de medicijnen preventief zijn en hoge kosten voor de verzekeraar voorkomen. Het nut van mijn verzekering verdwijnt daar mee.

Pluspunten

ik ben tevreden met hoe alles loopt.

zou ik zo niet weten. Alles naar wens.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

premiehoogte i.v.m. andere verzekeraars informatieverstrekking bekendheid bij zorgverleners

nota afwikkeling

Pluspunten

kwaliteit tijdsduur uitbetaling declaraties secundaire services

personalisatie dekkingen (bijv. bij alternatieve geneeswijzen, chiropractie) cafetariamodel pakketten prijs basispakket

Pluspunten

Snelle afhandeling van telefoon en afrekening facturen. Duidelijke Mijn CZ site.

1 keer een vraag gesteld over een rolstoel huren/lenen, daarbij verkeerd advies gekregen, hierover nadien vragen gesteld en is niet serieus genomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het live chatten bij cz sommige vergoedingen duidelijke web pagina.

snellere afhandeling van rekeningen. goedkopere premie's

Pluspunten

Goede polis; redelijke prijs; prettige ondersteuning medewerkers; website is ook oké.

ik kan niet altijd alles goed vinden op jullie website. Dat kan ook komen doordat een ziekenhuis heel erg laat pas een factuur instuurt.

Pluspunten

C.Z is duidelijk, Vergoedingen worden altijd correct betaald. goede zorg is m.i nodig. ook al wordt deze bijna onbetaalbaar.

Het zal zeer waarschijnlijk altijd beter kunnen. Maar zouden we ook eens tevreden kunnen zijn met de goede zorg die we nu hebben.

Pluspunten

.CZ is een goede zorg verzekeraar en daar ik Diabeet ben heb ik veel medicijnen en ander spul nodig en ik heb geen klagen

zou het niet weten

Pluspunten

Hogere vergoeding voor ingrepen als een wortelkanaalbehandeling. Vergoeding is 250 euro, terwijl een (noodzakelijke) wortelkanaalbehandeling tegen de 700 euro kost, en dan ben je er nog niet. Hierna is een kroon meestal noodzakelijk, en die kost nog een 660 a 700 euro. Dat wil zeggen dat de vergoeding van CZ slechts 15% is en dat vind ik persoonlijk erg weinig. Hierdoor (zeker in tijden van de crisis) loopt men het risico deze behandeling niet uit te laten voeren waardoor de uiteindelijke (financiele) schade alleen nog maar groter zal worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

CZ moet controleren of de NZA DBC omschrijving medisch in overeenstemming is met de letselomschrijving. CZ heeft de foute diagnoses, declaratie****** en valsheid in geschrifte van LZR neuroloog Schyns niet gecontroleerd/herkend. LZR neuroloog Schyns declareert "niet door een bloedvatbreuk veroorzaakte bloeding". LZR revalidatiearts Strackke declareert "contusio cerebri". AZM declareert voor het second opinion onderzoek "contusio cerebri" en CZ heeft de medische ****** van LZR neuroloog Schyns ongecontroleerd vergoed. LRGD gecertificeerde keuringsarts Dellemijn concludeert 03-11-2009 het "letselverzinsel: licht traumatisch hersenletsel". LRGD gecertificeerde keuringsarts Dellemijn is directeur-eigenaar van Expertise Centrum Neurologie.

Pluspunten

Ik vind het aangboden pakket gewoon goed

geen idee

Pluspunten

goede voorzieningen/fijne service

minder duur

Pluspunten

de overzichten van afrekeningen

uitleg over de afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de uitleg over fysiotherapie. jullie geven het gevoel dat als je een top collectief pakket hebt je tot 1250 euro fysiotherapie vergoed krijgt maar dan blijkt dat je toch de eerste behandelingen moet betalen.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg