Pluspunten

zorgservice best doctors

fysio voorouderen merk medicijnen

Pluspunten

de afhandeling van de door mij gemaakte kosten gaat probleemloos.

controle op apotheken

Pluspunten

Tot nu toe geen klachten

Pluspunten

alles

geen idee

Pluspunten

goede servce

geen klachten

Pluspunten

Klant vriendelijk ,met een telefoontje wordt je geholpen. goed overzicht voor wat je verzekerd bent

mijn cz om te controleren of de rekeningen juist zijn.

Pluspunten

Ik kan geen klacht bedenken.

Ik heb geen klachten, dus ik zou niet weten wat beter moest.

Pluspunten

Alles verloopt goed,betalingen,reisverzekering(door verwijzing)enz.

Overzicht wat we aan eigen risico betaald hebben.

Pluspunten

CZ regelt de afwikkeling van de nota's goed

Omschrijving van de behandelingen welke je terug kunt vinden in je persoonlijk dossier, zodat je ook weet wat er gebeurt is of dat er iets anders in rekening is gebracht.

Pluspunten

Toegankelijkheid van informatie via de website en de mogelijkheid om terug te kijken in het verleden naar eerdere declaraties en vergoedingen. Declareren gaat ook heel makkelijk en staat snel op de rekening, voor zover er al iets gedeclareerd moet worden want het meeste gaat direct vanuit de zorgverlener.

Vergoeding tandartsverzekering zou wat hoger mogen zijn dan de 450 euro die bij het basis tandarts pakket zit. Jammer dat je niet gebruik kunt maken van het 'budget' van het voorgaande jaar, maar weet niet of er verzekeringen zijn die dat wel doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de informatie

weet ik nog niet, ik betaal maandelijks maar heb gelukkig toh geen gebruik hoeven te maken van deze verzekering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website en vragen die je steld

Dat div. Medichijnen vergoed worden die je nodig hebt die beter helpen zonder bijwerkingen

Pluspunten

Bijna alles

Minder bureaucratie,daardoor kostenbesparing. Direktie salarissen binnen de fatsoensnormen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

CZ doet wat het hoort te doen. Tot nu toe heb ik geen klachten daarover.

De premie kan omlaag, zeker als ervoor wordt gezorgd dat iedereen zijn/haar premie betaald. Bij niet betalen zou er geen zorg gegeven moeten worden.

Pluspunten

Digitaal declareren via de site gaat bijzonder gemakkelijk en snel.

Het navigeren in het menu zou overzichtelijker kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb geen voor of tegens en als dit wel zo was, dan had ik mij allang bij u gemeld.

Ik zou het op dit moment niet weten.

Pluspunten

De meeste vergoedingen vind ik wel redelijk goed.In het algemeen wordt alles vlot geregeld en afgewerkt.Heb daar geen comentaar op.

Vergoeding voor een mammacare prothese.bv. 1 maal in de twee jaar.die vrouwen zitten toch al met een probleem en moeten nu om de zoveel tijd zelf een prothese a € 207,--Tandartskosten.Mijn vrouw en ik zijn beide voor de tandarts verzekerd.Ieder € 450,--.Het is een verzekering en daarom zou ik voorstellen om als ik de vergoeding op heb en mijn vrouw heeft over die met mijn kosten te verrekenen.De kosten zijn iedere maand toch al zo hoog en bovendien krijg ook nog een een gedeelte van bepaalde kosten niet vergoed.Zo zijn er nog wel meer kosten die zelf betaald moeten worden plus dat je door een bepaalde ziekte nog gestraft bent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Informatie op internet.

Alleen voor ouderen zou het mogelijk nog wat duidelijker (wat eenvoudiger moeten kunnen)

Pluspunten

De online informatie op MIJN CZ.

Meer omschrijving van de specificaties van zorgverleners. Teveel code's.

Pluspunten

afhandelingen worden corect behandeld vragen goed en vlug behandeld

op dit momend geen idee

Pluspunten

Serviceverlening, vriendelijkheid medewerkers

Dat weet ik niet. Ik hoor steeds over declaraties die niet zouden kloppen maar volgens mij heb ik daar geen last van.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb te weinig met cz te maken. Ik heb nooit problemen met cz. Eigenlijk moet je zorgverzekeraar niet opvallen

Samenstelling van pakket, Indien er betaald moet ihkv eigen risico,zou het fijn zijn als dat zsm bekend is en niet dat dat 3/4 maanden duurt, want dan weet je soms niet eens meer waarom.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg