Pluspunten

De correcte- en snelle afhandeling van de gedeclareerde nota's. De uitgebreide site van CZ om informatie te vinden. De duidelijkheid over wat niet en wel vergoed wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles

het vervoer voor mensen met een beroerte

Pluspunten

Heb geen klachten. Nota afhandeling is prima. Krijg regelmatig mail met goede tips.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat onze telefonisch vragen altijd correct worden beantwoord, netjes en vriendelijk. Ik wil niet hebben dat mijn naam gepubliceerd wordt op internet.

Dat wij alle nota`s die voor ons worden betaald, dat wij die te zien krijgen, dat gebeurd nu niet. Wij kunnen toch nagaan of het klopt, of wij wel bij die dokter zijn geweest of die behandeling hebben ondergaan. Het bedrag wat over is van de extra afgesloten verzek. dat dat meegenomen wordt naar volgend jaar, b.v. van fisio therapie enz,

Pluspunten

De communicatie d.m.v. de nieuwsbrief.

Een ziektenkostenverzekeraar (ook CZ dus!) gaat te vaak op de stoel van een arts/specialist zitten. Dit kan niet.

Pluspunten

De website mijn CZ waar alle betalingen kunnen terugvinden.

???

Pluspunten

Dat bijna alles digitaal kan.

Op nota's van apotheek de naam van de medicijnen vermelden.

De prijs

Pluspunten

de klantvriendelijkheid altijd bereid, de vragen op te lossen.

meer service voor de vaste klanten, aanbiedingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Vriendelijke klantenservice - Snelle afhandeling van ingediende rekeningen

- Meer en hogere vergoedingen van zorg

Pluspunten

Afhandeling van ingediende rekeningen worden snel afgehandeld

Pluspunten

ALGEMEENE DIENST VERLENING

Pluspunten

Ben erg te spreken over de snelheid waarmee ik antwoord krijg op de door mij gestelde vragen; o.a. in zake vergoedingen wel/niet in polis. Ook ben ik erg tevreden over de vlugge afhandeling van rekeningen.

Is lastig om een passend pakket samen te stellen. Ik vind het bijvoorbeeld storend dat er in het pakket CZ Zorg-op-maatpolis (Zorgverzekering Natura) een zorg voor voor/tijdens/na de bevalling zit die voor mij persoonlijk al jaren niet meer van toepassing is. Jammer dat je dan die specifieke zorg niet kan uitsluiten.

Pluspunten

Via site direct inzicht in statussen

Inloggen en bij invullen van naw gegevens alles te moeten invullen terwijl postcode en huisnr. voldoende zou hoeven zijn

Pluspunten

de goede afspraken

geen idee

Pluspunten

duidelijke info en korte goede afhandeling declaraties

betere dekking alternatieve geneeswijzen in goedkopere bijvullende verzekeringen.

Pluspunten

geen idee, alles?

geen idee.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De betaal regelingen.

Vooral als je vraagt je eigen risico te betalen in mei zou een plus punt zijn.De communicatie en de premie mag lager en er mag meer vergoed worden. Dat je niet extra bij moet betalen aan de tandarts em andere dingen

Pluspunten

ik heb nog nooit een teleurstelling gehad van het CZ duidelijke uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

diverse contactmogelijkheden

lang niet altijd duidelijk of iets nu wel of niet vergoed wordt

Pluspunten

Afwikkeling ingediende facturen.

Duidelijke uitleg en communicatie omtrent polisvoorwaarden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

online declaraties indienen

- te lange verwerkingstijd van declaraties en geen mail wanneer deze is verwerkt en uitbetaald - niet enkel aangeven wat CZ heeft vergoed maar ook wat de client heeft betaald aan premie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb geen oordeel omdat ik nauwelijks gebruik heb gemaakt van CZ

Pluspunten

De voorwaarden zijn helder, CZ is innovatief op het gebied van moderne communicatie met de verzekerden. Het uitbetalen gaat soepel en snel. Het personeel van het kantoor bij ons is zeer vriendelijk en behulpzaam, maar er zou wel meer personeel kunnen zijn.

Meer personeel op de kantoren zodat de wachtrijen niet zo lang zijn op sommige momenten.

Pluspunten

Goede website, duidelijk en goed overzicht. Snelle afhandeling van declaraties. Vragen worden goed en snel behandeld.

Ik zou het zo gauw niet weten. CZ is OK.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg