Pluspunten

We hebben afgelopen jaar weinig ziektekosten geclaimd. Wat we wel hebben gehad aan medicijnen en brillen is keurig vergoed, of van het eigen risico afgetrokken. Ik kan hier dus bijna geen mening over hebben.

Pluspunten

goede afhandeling nota's, duidelijk overzicht ook van de ingediende nota's van zorgverleners, goede klantenservice.

de tandartsvergoeding van de 50pluspolis vind ik aan de karige kant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de kwaliteit, duidelijkheid, mogelijkheid tot spreiding eigen riso

Pluspunten

Alles gaat goed, nooit geen enkel probleem gehad.

De prijs.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van declaraties

Informeren betreft declaratie van zaken die toch vergoed worden; enkel ter info

Pluspunten

elektronische verwerking en snelle afhandeling, chat sessie bij vragen, inzicht in polis en vergoedingen.

transparantie in kosten en kostenopbouw tandarts, ziekenhuis ed.

Pluspunten

mijn cz.

overzicht ziekenhuisrekening kan ik niet beoordelen uit eeen totaalbedrag

Pluspunten

Snelle uitbetaling van ingediende declaraties

Vergoeding voor bril. In mijn geval, ik heb slechte ogen, dus dure glazen in mijn bril, maar de vergoeding is hetzelfde als bij mensen die eenvoudige glazen in hun bril hebben. Het verschil van bijbetalen kan dan erg groot zijn, terwijl ik daar geen keuze in heb.

Pluspunten

Ik heb niet zo heel veel vragen gesteld maar als ik ze heb wordt er goed beantwoord. Duidelijke afrekeningen. Goede informatie

op dit moment voor mij niets

Pluspunten

Ik herinner me dat CZ een aantal jaren geleden met patiëntenorganisaties samenwerkte om door hen de kwaliteit van (specifieke) zorg te laten beoordelen, en dat CZ die oordelen vrij zwaar liet doorleunen in het zorginkoopbeleid.

CZ (en ook de andere ziektekostenverzekeraars) zou zich door verzekerden moeten laten beoordelen op VOOR VERZEKERDEN belangrijke criteria. Dat wordt al een paar jaar niet meer gedaan, En dat maakt voor patiënten/verzekerden het kiezen voor CZ 'natte vinger - werk'.

Pluspunten

Duidelijk en snel handelen

?

Pluspunten

bijna alles, behalve de vaak wat domme opmerkingen en vragen die niet terzake doen of zijn. Heel vaak word er gewoon niet goed geluisterd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandelen van de nota's

De beantwoording van diverse vragen kan beter, men is totaal niet goed voorgelicht in de wensen van de cliënten. Als je een specifieke vraag hebt is er geen antwoord op. Er moet meer mee worden gedacht met de cliënt wij hebben meer het idee dat het een callcenter is die totaal niet weet waar het over gaat. Meestal moet je daar ook nog voor een nepantwoord naar een 0900 nummer bellen. Dan krijgen we iemand ui Goes of uit Sittard, maar zelden iemand die klare taal kan spreken!

Pluspunten

Eigelijk alles!

De rekenningen afhandelen die ik moet betalen want februari ziekenhuis geweest en nu rekening €308 eigenrisico krijgen gelukkig kan het in termijnen betaald worden! want heb in ww gezeten van januari tot april en ben €400 terug gegaan in loon bij nieuwe werkgever maar ben blij dat ik een baan heb maar wil ermee zeggen kan erg weinig missen nu alle eindjes aan elkaar knopen en nu 4maanden een groot bedrag aflossen iederemaand! hopen dat de eigenrisico rekeningen volgend jaar eerder komen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bereikbaarheid, zowel telefonisch als fysiek.

De zorgverleners ertoe bewegen om duidelijker nota's te versturen zodat de klant die kan controleren . Ervoor zorgen dat op de CZ pas een chip komt waar alle gegevens opstaan, zoals medicijngebruik etc., liefst met een foto van de verzekerde, zodat een arts, tandarts, ziekenhuis zo kan inloggen en naar het medisch dossier kan kijken, zodat er niet onnodig tijd verstrijkt, want hoe heet het ook weer, ieder seconde telt.

Pluspunten

Snelle afhandeling van zaken.

De klant altijd de keuze laten maken waar hij behandeld wil worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website is goed. Dienstverlening is ook goed voor elkaar.

* detaillering van de facturen op mijncz. * geef mensen de keuze bij het samenstellen van de pakketten: als 45+ alleenstaande heb ik geen kraamzorg meer nodig in mijn pakket, wel weer meer fysio of tandarts. * betere communicatie, bel op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de service wat betreft afhandeling van nota's ed. ook telefonisch wzijn wij steeds goed geholpen.

Pluspunten

Tot nu toe zijn jullie duidelijk en wordt de declaratie snel uitbetaald.

??weet ik zo gauw niet.

Pluspunten

Openheid ,niet allen via mail maar ook een leuk boekje.

Misschien ook een prijsverlaging ?

Pluspunten

tot nu toe ben ik gewoon tevreden met cz

zou het zo niet weten

Pluspunten

Wel ik heb de laatste tijd regelmatig contact met de c.z . gehad, en ik moet zeggen ik ben uitmuntend geholpen en te woord gestaan,.

geen idee.!

Ringbaan West 236