Pluspunten

Tot opheden altijd alles correct geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website is duidelijk. Er is veel informatie te lezen en ook zijn de zorgkosten terug te vinden. Over het algemeen krijg je snel en duidelijk antwoord.

Om de zorgkosten beter te kunnen controleren. Zou de informatie online wel duidelijker mogen zijn. Dan alleen een declaratie van een bedrag van een bepaalde leverancier.

Pluspunten

De site, de service, bijna alles direct afgehandeld.

Kan niet zo snel iets bedenken

Pluspunten

CZ heeft duidelijke polissen en er is een polis voor elk wat wils. OOk de vergoedingen zijn goed. En de uitbetaling is redelijk snel. Daarnaast heeft CZ een duidelijke website

De tandarts verzekering zou uitgebreider moeten. Ouren krijgen een slechter gebit, waar meer aan gedaan moet worden dan bij jomgeren. Daar zou de verzekering beter op moeten aansluiten.

Pluspunten

Telefonische inlichtingen en hulp bij probleemvragen, snel opnemen telefoon.. De baliemedewerkers in heerlen, TOP, ze staan met raad en daad voor je klaar, incl een appel, een goede stap naar gezondheid.

Ik heb op een beoordelingsformulier, gevraagd of de medisch adviseur wil kijken naar de indicatie voor mijn slaaptabletten, dat is nl tinnitus, in ernstige mate ! Eeen glas melk met honing en zwemmen en relaxen helpt niet bij tinnitus , door het lawaai kan ik niet slapen, vraag het audiocentrum Hoensbroek.Ik zou dit gaarne vergoed willen hebben, echter geen antwoord , cq geen reaktie. Ben benieuwd nu. bij voorbaat dank.

Pluspunten

klantencontact

Pluspunten

De communicatie is goed. De voorlichting en adviezen ook.

Geen idee wat er kan verbeteren.

Pluspunten

Ik weet het niet.Wij hebben zo weinig9Gelukkig) met CZ te maken dat ik er eigenlijk niets over kan zeggen

Pluspunten

* snelheid van declaraties/afhandeling; * goed om kritisch te zijn richting de zorgsector, dit kan nog beter, want er gebeuren nog steeds zaken in ziekenhuizen die niet goed genoeg zijn.

* tarieven van maximale vergoedingen zoals bril/contactlenzen zijn 2006 niet omhoog gegaan, dus in feite krijg je steeds minder terug. Als de zorg duurder wordt dan toch ook dit? *Ziekenhuizen meer dwingen om sneller een factuur op te stellen en duidelijker te maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb ze gelukkig heel weinig nodig maar als ik een keer bel word ik altijd prima geholpen

Voor mij niets

Pluspunten

-De de eigen bijdrage in termijnen betaald kan worden...!!!!! -Zeer goede service -Premie niet te hoog of te laag -Duidelijke polis en voorwaarden -Mogelijkheid om naar leeftijd pakket te kiezen (bv geen kraamzorg ed als niet nodig is qua leeftijd) -Website zeer duidelijk -Alles te regelen via i-net -enz.....

niets aan te geven momenteel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb tot nu toe ,geen klachten bij CZ

kan ik op het moment niet zeggen ,ik heb binnenkort een operatie in belgie dus hopelijk denk ik er dan nog zo over

Pluspunten

Een goede dienstverlening, klantgerichte benadering en snelle afhandeling van nota's. En alles kan lekker via internet geregeld worden! Heerlijk!!

Voor mij niet van toepassing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De snelheid van het afhandelen van ingediende nota's. De vriendelijkheid van de medewerkers van de klantenservice. Het kunnen voldoen van het eigen risico per maandelijkse incasso.

Aanpassing van het 55-plus pakket aan de situatie waarin die leeftijdsgroep zich bevindt. De toelichting van de diverse verzekerde onderdelen en de bijpassende vergoedingen. (vb. fysiotherapie is volkomen onbegrijpelijk geregeld en verdient sterke verbetering van de voorwaarden.) De nieuwe voorwaarden voor het komende jaar moeten uiterlijk op 1 november bij de klanten binnen zijn. Met heldere toelichting (hoe was het en hoe wordt het..) De regelzucht van de zorgverzekeraars loopt de spuigaten uit. Men zou meer aan de klanten moeten denken (en de huisartsen en apotheken), i.p.v. de mooie bedrijfsresultaten. De (ouder wordende) patiënt wordt erg onzeker over alles wat hen boven het hoofd hangt. Zorg op maat, dichtbij voor de familie, is van enorm belang. Dat bevordert het welbevinden en de herstelkansen.

Pluspunten

service, bereikbaarheid, premie?! Aardige mensen aan de telefoon, een prima klantenservice, snelle uitbetaling

Weet ik niet, misschien nog wat premieverlaging, want de verzekeraars zijn heel erg rijk en daar kan best wat af, heb ik begrepen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

?

?

Pluspunten

- afwerking van declaraties zonder problemen - extra gezondheids-informatie service , zoals ; second-opinion en ''best-doctors''

- duidelijkheid m.bt. wat wel en niet betaald wordt bij ouderen-zorg, thuiszorg

Pluspunten

Mijn CZ account. Altijd overzicht van de huidige uitgave en vergoedingen.

Pluspunten

de afhandeling van vragen en facturen zijn goed en snel geregeld

Pluspunten

goed verzekerd te zijn bij CZ.

mogelijkheid om bepaalde items uit verzekerings pakket te halen, welke je toch niet nodig hebt. Zodat ziektekosten verzekering gunstiger is voor kliënt.

Pluspunten

de afhandeling van rekeningen via cz met name de snelheid..de afhandeling van e.e.a na het overlijden van mijn vrouw met name de nazorg verdient een pluim.kan CZ dan ook een ieder aanbevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op dit moment kan ik eigenlijk niet zeggen dat ik iets echt goed vind.

Denk dat zowat alles beter kan. Vooral dat gedoe over de kosten ik wordt er spuugziek van. Zorg goedkoper en eigen bijdragen omhoog of omgekeerd. Vroeger kreeg ik elk jaar 255 euro terug en nu blijf maar betalen. Soms vraag ik me af waarom nog de zorg premie betalen je moet toch al zowat overal zelf voor betalen of je moet je al bij verzekeren.. Het hele systeem deugt voor mijn gevoel niet. Maar daar zullen veel mensen het wel over eens zijn. Alleen niemand doet er iets aan.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg