Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de website, vooral het gedeelte "mijn CZ". Je kan precies zien wat je zorgverbruik is. Hierdoor krijg je tevens een goed beeld wat de kosten zijn van je medicijnen, behandelingen en/of ingrepen.

Het zou fijn zijn, als de vergoedingen voor gezichtshulpmiddelen in de aanvullende verzekering omhoog gaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online afhandeling van declaraties is goed en betrouwbaar geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Communcatie, site.....

Kom er steeds meer achter dat zaken die andere verzekeraars wel vergoeden bij CZ niet in aanmerking komen. Toch verkeer ik in de veronderstelling dat het het maximale pakket heb.....

Pluspunten

Goede, vriendelijke klanten service. duidelijke berichtgeving omtrent declaraties regelmatig bruikbare updates per mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Declaraties worden snel verwerkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling administratie.

Omschrijving kosten op factuur. Inzet voor goedkopere inkoop zorg. Geen verhoging van de premie dan dus.

Pluspunten

Betalingsregelingen Uitleg bij specialisme

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het totale pakket, daar bedoel ik mee, de informatie over allerlei zaken,de nieuwsbrief en de hulp die je krijgt bij vragen.

Het declareren van rekeningen,niet iedereen kan scannen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bijna alles behalve de eigen risico hoogte

Verlagen eigen risico en een mildere beoordeling om van tandarts verzekering over te kunnen stappen omdat het vaak cosmetische problematiek is en deze bij gezicht-verbetering ook vaak wordt vergoed En de cliënten van artsen zouden per email moeten worden geïnformeerd dat een huisdokter of zo een declaratie indient want volgens mij dienen die meer in dan werkelijk is ! Iets om over na te denken ......

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

klantvriendelijkheid

kan ik zo niet direct zeggen

Pluspunten

snelheid declaratie, duidelijke facturen

Pluspunten

de service van CZ

verlaging van de te veel betaalde premie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bereikbaarheid

informatie verstrekking zeer onduidelijke regeling van het eigen risico waardoor je in een jaar meer betaald dan de wettelijke grens. het kan goed koper

Pluspunten

de afhandeling van zorgdeclaraties

contactgegevens kunnen wat duidelijker aangegeven worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volledig digitale afhandeling van nota's. Veilige opslag van de gegevens. Alles terug te vinden op de site met eigen Mijn CZ. Snelle afhandeling vergoedingen.

Meer en hogere vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen.

Pluspunten

Gemak van declaraties doorsturen. Snelheid van ontvangen vergoeding. Overzicht van de site.

De prijs? Maar dat is bij elke zorgverzekeraar.

Pluspunten

Ik vind eigenlijk alles goed. Al kan ik dit niet goed beoordelen. We zijn zelden ziek en maken weinig gebruik van de polis. Het enige wat ik kan vast stellen is dat de mensen vriendelijk zijn en alles goed en duidelijk medegedeeld wordt.

Pluspunten

Snelle afhandeling rekeningen en vergoedingen. Goede informatievoorziening op website en door medewerkers.

Bij de polis: een duidelijk overzicht van wat er voor de persoon in kwestie allemaal wel en niet vergoed wordt.

Pluspunten

snelle afwikkeling,

communicatie bij veranderingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb geen klachtennyot nu toe.

Pluspunten

Dat als je belt, er iemand snel je te woord staat

het ER en de EB specifieker vermelden

Pluspunten

Ik heb eigenlijk geen aanmerkingen.

Scherper premie !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Website

sneller duidelijk wat wel en niet vergoed wordt gerelateerd aan je login gegeven en niet zelf uitzoeken hoe je verzekerd bent.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg