3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de website is duidelijk bij telefonisch contact (geen wachttijden) is de uitleg duidelijk.

ik heb altijd moeite te achterhalen van er in het standaard pakket zit en tegen welke kosten een extra verzekering kan worden afgesloten. Maar dat ligt misschien wel aan mij, ondanks mijn middelbare HBS A opleiding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling rekeningen

Lagere premie

Pluspunten

goede en snelle afwerking van ingediende nota's het geven van goede telefonische informatie

misschien is het handig een vergoedingenlijst voor 50 + verzekering samen te stellen. de laatste jaren vonden er zoveel wijzigingen cq. aanvullingen plaats dat telefonische info voor ouderen dikwijls onvermijdelijk is.

Pluspunten

alles

niets,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toegangkelijk

Een verfijnder zoek programma

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ze alle moeite doen om je vraag te beantwoorden als je belt.

Voorlichting over andere CZ verzekeringen als je door omstandigheden moet wisselen omdat de persoonlijke situatie is veranderd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er is weinig goed bij CZ.

Alles!! Slechte dienstverlening, duurt maanden voordat je eindelijk normaal kunt inloggen op je CZ pagina en daardoor kom je dan vervolgens in de problemen omdat je een achterstand hebt!!!!!! Zeer slecht dus!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

de informatie en snelheid van af handelen

?

Pluspunten

Nimmer problemen met CZ. Alles verloopt goed. Ook via digitalisering van nota's, polisseb etc. Open organisatie voor ons waar je met al je vragen ontrent zorg en gezondheid terecht kunt.

Pluspunten

alles is altijd snel en goed geregeld, ik heb al een paar keer een ziekenhuisopname gehad, ik heb nooit een nota gezien en alles werd netjes geregeld. Erg fijn dat ik op dat moment me niet zorgen hoefde te maken over kosten en nota's.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

CZ doet wat ik verwacht

Meestal krijg ik de nota's van de zorgverleners die ik zelf moet betalen nadat ze bij CZ zijn geweest veel eerder (> weken) dan de melding van CZ dat niet alles vergoed is; dat kan veel beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles kan altijd beter wij moeten veel eigen risico betalen met ons inkomen is dat niet optebrengen

Pluspunten

Alles

Pluspunten

info op website. telefonische responsie variëteit pakketten aanvullende verzekering

specificatieuitleg over mutaties in wettelijk eigen risico

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de informatie op de site

scherpere premies

Pluspunten

Keuze zorgpakketten

Premiestelling, vergoedingen hulpmiddelen als bril bijv.

Pluspunten

Weet ik niet. Momenteel ben ik gezond, en maak ik weinig gebruik van mijn ziektekosten verzekering.

Idem.

Pluspunten

De persoonlijke benadering en de afhandeling van vragen zijn uitmuntend, mijn dank daarvoor!!!!

Ik hoorde iets over beperking van de stomazorg. Dat zou ik heel erg vinden. Het is voor de meeste mensen al niet gemakkelijk om de juiste artikelen te vinden (ieder stoma is anders). Stel je voor dat precies die artikelen die jou het beste helpen uit de verzekering gaan, dat is een ramp. Er is geen stomadrager die willens en wetens meer verbruikt dan nodig is, dat weet ik zeker. Ik hoop dat jullie er nog heel goed over nadenken voor er beslissingen genomen worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid van afhandelen van rekeningen digitaal indienen van nota's goede telefonische bereikbaarheid

Contact en overleg over bijzondere behandelingen Contact en overleg over nieuw af te sluiten polissen Reactie op vragen die per mail gesteld worden

Pluspunten

Snelle afwerking van de declaraties

Pluspunten

Snelle afhandeling facturen

De reden waarom een factuur afgewezen wordt

Pluspunten

Voor zover ik het kan overzien vind ik alles eigenlijk wel goed, behalve de eis voor de vergoeding voor psychologische hulp, namelijk dat de psycholoog een GZ-psycholoog moet zijn / BIG-registratie moet hebben. Een psycholoog (NIP) zou naar mijn mening ook vergoed moeten worden, desnoods uit het aanvullende pakket, onder de noemer alternatieve zorg. Verder vind ik de vergoeding voor een bril veel te laag. (zie verder bij 'wat kan er beter')

1. Een psycholoog (NIP) maar zonder BIG-registratie, zou naar mijn mening ook vergoed moeten worden, desnoods uit het aanvullende pakket, onder de noemer alternatieve zorg. 2. Ik heb net een nieuwe bril gekocht, montuur kost ca. 450 euro, de multifocale (kunstof) glazen kosten samen ca. 1200 euro. De bril kost me dus ca. 1600 euro. Ik krijg via mijn aanvullende verzekering (Plus) maar 100 euro terug. Ik vind dat niet in verhouding staan tot de werkelijke kosten. Voor 100 euro heb je niks.

Pluspunten

Afhandeling van rekeningen, duidelijk aangegeven van wat en wat niet word vergoed.

Rekening overzicht, het is vaak onduidelijk wat de rekening inhoud, de omschrijving voor wat de behandeling is geweest.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg