Pluspunten

inzage in mijn gegevens is prima geregeld

Van de zomer werd mijn verzekering aangepast omdat internet verzekeren wegviel per 1 september (oid); er veranderde voor mij niets. Toch werd er 519 euro op mijn rekening gestort en ik kreeg een factuur van 519 euro. Ik vond dit een rare gang van zaken.

Pluspunten

Ik kan altijd contact opnemen met cz voor vragen en ik wordt goed behandeld

Ik vind dat de diabetusvoet niet in het pakket mag zitten. Dan moet de (speciale)behandeling onder het pakket van de podotherapeut vallen. Alle mensen betalen de pedicure zelf dus ook de diabetusvoet valt hier onder. de tandartsverzekering is te duur.

Pluspunten

Waar ik CZ voor nodig heb wordt altijd goed afgehandeld.

Bij 'n 10 niets.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

rekening inscannen en doorsturen

veel te veel papieren rompslomp, per post. onduidelijke brieven, overzicht is zoek en kost veel papier (milieu!) en porto. onduidelijk wat wel en niet wordt vergoed, soms rekening in enkele centen voor onderzoek van bloed e.d. jullie kunnen nog veel efficienter werken als nu

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle verwerking declaraties

Pluspunten

Dat ik "all over the world" gebruik kan maken een bepaalde zekerheidsgarantie

Controle. Ik heb in australië medische hulp nodig gehad, toen bleek dat ik verzekerd was werd een ander tarief van kracht met de mededeling : U kunt het toch declareren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

afspraken met zorgverleners maken

Pluspunten

voorlichting en benadering / afhandeling van vergoedingen

Pluspunten

Makkelijke website, declaraties makkelijk digitaal versturen, goede overzichten.

Zelf kunnen kiezen wat je in je aanvullend pakket wilt hebben, nu betaal je voor dingen die je nooit gebruikt.

Pluspunten

Tot nu toe gelukkig slechts met CZ te maken gehad i.v.m. redelijk onschuldige declaties ( tandarts, physio )! De afhandeling is in alle gevallen snel en correct geweest!

Geen ervaringen gehad met wat er nog beter zou kunnen

Pluspunten

de snelle afwerking van de correspondentie. verder heb ik de laatste tijd weinig of geen contact gehad met CZ

In MIJN CZ kan ik de ingediende rekeningen zien. Wat ik echter mis op welke datum een bepaalde behandeling in het ziekenhuis bv heeft plaatsgevonden. Het is voor mij dan ook niet te controleren of de ingediende nota juist is Ik wil graag altijd controle uitvoeren voordat een rekening betaald wordt. Graag zichtbaar maken

Pluspunten

snelle service, goede afhandeling

nog meer inzoomen op leeftijdsgerichte problemen

Pluspunten

Ik heb geen klachten

Pluspunten

Tot nu toe vind ik alles goed. Jullie denken mee.

????

Pluspunten

klantbehandeling, nieuwsvespreiding

De rekeningoverzichten kunnen uitgebreider, zodat ik kan zien wat de declarant declareert en/of onderzocht heeft.

Pluspunten

De manier van informeren over allerhand zaken per e-mail Het vlot reageren op een vraag

De premie kan volgens mij gezien de reserves wel wat omlaag In vergelijk met vrienden en bekenden betaal ik de hoogste premie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afwikkeling, tegenwoordig ook betere en snellere afwikkeling bij telefonisch contact

Geen idee, bij vragen wordt heel vaak naar de politiek (Den Haag) verwezen. Dat blijkt niet altijd te kloppen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het groot aantal afspraken met zorgverleners en dat ook de rekeningen rechtstreeks worden voldaan.

De rekeningen die door cz. worden betaalt duidelijker te cominiceren met de klant zodat die worden gecontroleerd

Pluspunten

afhandeling facturen

communicatie over betalingen/vergoedingen

Pluspunten

Niets specifieks. Ik ben in het algemeen zeer tevreden

Pluspunten

Ik ben al heel lang bij de CZ en tot tevredenheid. De ZC is gewoon een goede zorgverzekering.

Er zal altijd wel eens wat zijn, wat verbeterd zou kunnen worden, maar ik zou zo direct niet iets kunnen vinden, waarvan ik zou zeggen, dat moet echt beter.

Pluspunten

De snelheid bij het afhandelen van de declaraties

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg